Very Bliss Feelgoodhelg 18–20/3

Häng med på en härlig tjejhelg tillsammans med VeryYes & Anna Sunneborn. En helg fylld av träning, avkoppling, inspiration och feelgood. Very Bliss helt enkelt!

En energigivande helg

Under helgen tränar vi med Anna Sunneborn, inspiratör och en världens främsta veteranfriidrottare, som är med oss under hela helgen. Hon kör ett fyspass på ett roligt sätt där alla kan vara med utefter sin egen förmåga. Vi tränar upp vår grundfysik med fokus på det du har nytta av i din vardag.

Vi varvar ner med yoga och havsmeditation och njuter av egen tid i spa och kallbadhus för att på kvällarna äta gemensamma middagar i restaurang Sand. Restaurangen har fokus på råvaror efter säsong och från lokala leverantörer.

Under helgen får vi också lyssna och bli inspirerade av Annas föreläsning  ”Säg JA till livet – allt är ju bara ”hittepå” ändå”.

Om föreläsningen:

”Jag har valt att säga ja till det som för mig framåt, ger mig nya utmaningar och det viktigaste av allt, en meningsfull vardag”. Livet är som en hiss, det går upp och ner, så är det för alla. Men hur förhåller vi oss till det som sker? Att sätta upp mål och vara tydlig med det jag vill uppnå är något som alltid varit självklart för mig, göra saker som bara spelar någon roll för min egen skull och inte bry sig så mycket om andras åsikter och tankar.Det är aldrig för sent att börja oavsett det gäller din hälsa, nytt jobb eller ändra vår inställning till livets alla möjligheter som finns runt oss. Endast 3 % av Sveriges befolkning jobbar med tydliga mål och drömmar, den siffran vill jag få upp!

Anna Sunneborn:

Började tävla i friidrott som 35-åring, något hon aldrig tidigare gjort. Träning har alltid varit en stor del i hennes liv och hon har även jobbat som fystränare för barn och vuxna i över 15 år. Anna har många järn i elden, hon driver egna företag och sitter även med i Stockholm Marathons styrelse. Nyfiken på livet som få och älskar möten med människor. ”Jag ser mycket fram emot denna helg. Glädje, energi och eftertänksamt utlovas!”

Arrangemanget genomförs i samarbete med VeryYes

Prel. program

Fredag 18/3
Helgen börjar med välkomstfika och information kl 15:30. Vi kör ett fyspass med Anna och på kvällen äter vi en gemensam välkomstmiddag tillsammans.

Lördag 19/3
Vi börjar dagen med att väcka kroppen med ett yogapass innan frukosten. Under dagen har vi egen tid i spa, äter lunch och kör ett fyspass med Anna. På eftermiddagen bjuder Anna på hennes föreläsning ”Säg JA till livet – allt är ju bara hittepå ändå”. Fördrink och festmiddag på kvällen.

Söndag 20/3
Vi börjar dagen med en havsmeditation och efter frukost är det egen tid innan utcheckning.

Program med tider skickas ut två veckor före ankomst.

Om paketet

Datum: 18–20 mars 2022
Pris: 4 995 kr/person

Detta ingår:

  • Del i dubbelrum, 2 nätter
  • Träningspass, yoga och meditation enligt program
  • Föreläsning med Anna Sunneborn
  • Frukost
  • Välkomstmiddag
  • Festmiddag, dag 2 ink fördrink
  • Hälsosam fika under helgen
  • Lunch, dag 2
  • Entré till spa med rooftop och kallbadhus

Enkelrumstillägg: 400 kr/person och natt
Dryck tillkommer

 

Bokning

För att boka, kontakta Hotel Skansens bokningsavdelning på telefon +46 431 55 82 11 eller e-post bokning@hotelskansen.se

 

Kvinna i infinity pool på rooftop spa blickar ut över kallbadhus och hav.
Restaurang Sand bord med havsutsikt

I våra förmånliga hotellpaket ingår middag och entré till spa.

Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Vill du gå på spa eller äta i våra restauranger under din vistelse? Då ska du boka ett hotellpaket.

Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Boka bord online via knappen nedan.

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka en skön behandling på spa.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).