Erbjudanden och paket

Romantisk helg, spa med vännerna eller några aktiva dagar med din träningspartner? Ibland vill man bara lägga över planeringen på någon annan, särskilt när det är många som ska bli nöjda. Och vet du vad? Det kan du!

Spa erbjudande i Skåne

Något som våra gäster uppskattar väldigt mycket är våra färdiga spapaket. Med dessa paket kan du på ett smidigt och enkelt sätt boka in en spaweekend i Skåne. Våra paket erbjuder i regel alltid tillgång till vårt spa, en middag i Restaurang Sand samt övernattning på ett av våra fina rum. På denna sida hittar du alltid våra nuvarande spaerbjudande – bokmärk för att inte missa framtida erbjudanden. 

Vilket paket rekommenderar ni?
Alla! Alla våra spapaket är populära hos våra kunder. Några av våra paket är riktade mot aktiviteter såsom golf. Är du intresserad av golf rekommenderar vi att du spanar in vårt Golfpaket. Är du ute efter att ta avkopplingen till nästa nivå och inte tänkt lämna spahotellet har du några olika paket att välja mellan: Skansens Spaklassiker är en garanterad hit.

Vad är fördelen med att boka ett spapaket?
Fördelen är att du slipper planera och tänka – vi gör det åt dig. Om du vill gå på spa under din vistelse, är det ett spapaket du ska boka. Om du vill äta i restaurangen under besöket, är det en paket med middag som du ska boka för att vara säker på att få ett bord. Allt du behöver göra är att hitta ett paket som passar dig och boka. Låt oss ta hand om dig – kolla in våra nuvarande erbjudande. 

Hur ofta släpper ni nya erbjudande?
Vi släpper nya erbjudande lite då och då, det gäller att prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa våra prisvärda paketerbjudande. Några av våra erbjudande som är uppskattade ligger kvar för bokning året om – t.ex. Skansens Spaklassiker.

Finns det ett nyårspaket att boka?
Ja, vi erbjuder nyårspaket för att fira nyårsafton med nyårssupé i Båstad. Tänk på att du behöver boka i god tid innan.

Har ni ett spapaket för Alla Hjärtans Dag?
Att åka iväg till ett spa under helgen är ett helt underbart sätt att fira Alla hjärtans dag. Vi har många paket, och alla passar ett par. Det handlar främst om vad ni är ute efter. Ta gärna en koll på våra spapaket och boka in en avkopplande, mysig Alla Hjärtans Dag som passar just er!

Foto: Mette Ottosson m.fl.

I våra förmånliga hotellpaket ingår middag och entré till spa.

Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Vill du gå på spa eller äta i våra restauranger under din vistelse? Då ska du boka ett hotellpaket.

Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Boka bord online via knappen nedan.

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka en skön behandling på spa.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).