Great Ambiance

GRAM GROUP

GRAM Group består av Hotel Skansen, Hotel Riviera Strand och Torekov Hotell, samt ett flertal restauranger i Båstad och på Bjärehalvön. Alla med sin egen personlighet och karaktär, men med samma gemensamma känsla. En känsla skapad av atmosfär, passion och personlighet på en stark destination som lockar både individuella gäster och företag, året runt.

GRAM hotell

får heden torekov
Naturnära stillhet och personlig omtanke

TOREKOV HOTELL

Ett litet och personligt hotell med naturnära placering i vackra Torekov, längst ut på Bjärehalvöns spets. Hotellet stoltserar med en av Bjärehalvöns mysigaste restauranger Bistron, en liten och personlig spaavdelning och 5 mötesrum för upp till 160 personer.

Torekov Hotell är valet för dig som söker stillhet och en personlig känsla. Som vill ha nära till golf och naturupplevelser. Även perfekt för större grupper som vill ha hela hotellet för sig själva.

Där hamnen möter vidsträckt sandstrand

HOTEL SKANSEN

Hotel Skansen i  Båstad är vårt största hotell med 172 rum och konferensavdelning med 26 mötesrum för upp till 500 personer. Här är det liv och rörelse året om med konferenser, event, lokalbor, spa- och matgäster, som skapar en alldeles speciell atmosfär.

Hotellet som har anor från början av 1900-talet är strategiskt beläget mellan strand och hamn, och erbjuder spa, kallbadhus och den välrenommerade restaurangen Sand.

riviera flygbild solnedgång
Med anor från simkostymens tid

HOTEL RIVIERA STRAND

En kort cykeltur från Hotel Skansen ligger nyöppnade Hotel Riviera Strand. Ett generöst hotell på alla sätt: ljust och luftigt i modern art déco-stil, med gott om plats för såväl företagsgrupper, träningsgäng som lovlediga familjer.

Här finns 145 lägenhetssviter med totalt 650 bäddar, 11 konferenslokaler, poolhus, barnfaciliteter och restaurang Riviera. Allt invid den finkorniga sandstranden som förr kallades Sveriges Riviera.

GRAM restauranger

Hållbarhet och miljö

Alla hotell inom GRAM Group är miljömärkta av Svanen och certifierade av Svenska Möten. Detta är en garanti för våra kunder och medarbetare, att vi möter höga kvalitetskrav och arbetar mot det hållbara samhället.

Foto (stora bilden överst): Louise Pettersson Nordström

I våra förmånliga hotellpaket ingår middag och entré till spa.

Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Vill du gå på spa eller äta i våra restauranger under din vistelse? Då ska du boka ett hotellpaket.

Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Boka bord online via knappen nedan.

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka en skön behandling på spa.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).