Great Ambiance

GRAM GROUP

Hotel Skansen är en del av GRAM Group. En samling särpräglade hotell och restauranger på en enastående destination, Båstad & Bjärehalvön.

Tre särpräglade hotell och ett flertal restauranger på en enastående destination, Båstad & Bjärehalvön. Omgivna av hav, historia, matkultur och upplevelser. Alla med sin unika karaktär, men med en gemensam känsla. En känsla av äkthet, kvalitet och kunskap om mat, dryck, service och människor. Och precis som vi inte vill vara som alla andra, vill vi att du också ska känna dig speciell. Varmt välkommen till GRAM Group.

GRAM hotell

får heden torekov
Naturnära stillhet och personlig omtanke

TOREKOV HOTELL

Ett litet och personligt hotell med naturnära placering i vackra Torekov, längst ut på Bjärehalvöns spets. Hotellet stoltserar med en av Bjärehalvöns mysigaste restauranger Bistron, en liten och personlig spaavdelning och 5 mötesrum för upp till 160 personer.

Torekov Hotell är valet för dig som söker stillhet och en personlig känsla. Som vill ha nära till golf och naturupplevelser. Även perfekt för större grupper som vill ha hela hotellet för sig själva.

Där hamnen möter vidsträckt sandstrand

HOTEL SKANSEN

Hotel Skansen i  Båstad är vårt största hotell med 172 rum och konferensavdelning med 26 mötesrum för upp till 500 personer. Här är det liv och rörelse året om med konferenser, event, lokalbor, spa- och matgäster, som skapar en alldeles speciell atmosfär.

Hotellet som har anor från början av 1900-talet är strategiskt beläget mellan strand och hamn, och erbjuder spa, kallbadhus och den välrenommerade restaurangen Sand.

riviera flygbild solnedgång
Med anor från simkostymens tid

HOTEL RIVIERA STRAND

En kort cykeltur från Hotel Skansen ligger nyöppnade Hotel Riviera Strand. Ett generöst hotell på alla sätt: ljust och luftigt i modern art déco-stil, med gott om plats för såväl företagsgrupper, träningsgäng som lovlediga familjer.

Här finns 145 lägenhetssviter med totalt 650 bäddar, 11 konferenslokaler, poolhus, barnfaciliteter och restaurang Riviera. Allt invid den finkorniga sandstranden som förr kallades Sveriges Riviera.

GRAM restauranger

Hållbarhet och miljö

Alla hotell inom GRAM Group är miljömärkta med Svanen och certifierade av Svenska Möten. Detta är en garanti för våra kunder och medarbetare, att vi möter höga kvalitetskrav och arbetar mot det hållbara samhället.

Foto (stora bilden överst): Louise Pettersson Nordström

Vad vill du boka? -->