Bildgalleri

Längst in i vinterträdgården öppnar sig Skansens spavärld. Här hittar du behandlingsrum och ångande bastubad. En privat jacuzzi som går att boka. En avkopplande relaxavdelning med vackert klöverformad pool och fönster mot stranden. Gå ut genom dörren och följ stigen ner till havet, förbi nyponrosbuskarna. 60 meter ut i havet sitter du på bryggan i kallbadhuset med en öl i handen. Livet.

erbjudande

PRESENTTIPS TILL FARS DAG

På Skansens spa kan du köpa fina presentförpackningar med Elemis prisbelönta produkter, som lämnar pappas hud ren, len och återfuktad.

“Magnificent Man” – ett topp-till-tå-kit med hudvårdsprodukter som ger en perfekt uppfriskande effekt och lämnar huden rengjord och återfuktad. Pris 645 kr (värde 1200 kr).

“Travel Treasures for Him” – det ultimata resekittet för globetrotter-pappan. Pris 695 kr (värde 995 kr).

Om du tror att pappa hellre skulle vilja få en massage eller ett kalldopp, har vi fina presentkort där du själv bestämmer värdet. Köp online eller på hotellet (dock inte just den 11/11 då vi har stängt).

Kallbadhuset

ETT BAD FÖR HÄLSAN

Redan på 1800-talet drog hälsobadet igång på Kallis, om än under lite strängare restriktioner. Badvagnar drogs ut i vattnet av hästar varpå de badande gästerna steg ner och doppade sig, från början någon minut för att sedan öka kommande dagar. Detta på ordination från läkaren som bestämde hur mycket du skulle bada liksom hur återhämtningen efter badet skulle ske. Tur det är nya tider.

Priser och öppettider

Skansens spa och kallbadhus har öppet alla dagar i veckan. För hotellgäster som bokat spapaket ingår entré till spa och kallbadhus, samt lån av badrock och tofflor.

SPA ENTRÉ
Entré Spa 450 kr (fre–sön 550 kr)
Entré Spa & Kallbadhus 550 kr (fre–sön 650 kr)
Lån av badrock och tofflor ingår.

KALLBADHUS ENTRÉ
För hotellgäster som bokat spapaket ingår entré till Kallbadhuset.
För hotellgäster som endast bokat boende och frukost, kostar entré till Kallbadhuset 75 kr/person och besök.
För gäster som inte bor på hotellet, kostar entré till Kallbadhuset 120 kr/person och besök.
10-kort vuxen 850 kr
10-kort barn 500 kr (upp till 12 år)

spashop

Spashop

Ta med dig spaupplevelsen hem genom att köpa de produkter vi använder i behandlingarna. I vår spashop hittar du lyxiga produkter från Elemis, Elizabeth Arden Pro och utvalda produkter från bareMinerals samt Ilse Jacobsen. Shoppa också fina små presenter till dig själv eller någon du tycker om. Vi har även ett urval badkläder och träningskläder.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.