BJÄREGOURMET

MAT OCH DRYCK

Passa på och upplev Båstad och Bjärehalvöns fantastiska restauranger när du är här. Förutom hotellets egen restaurang Sand, finns det många fler pärlor att upptäcka. När du bokar ett paket där middag ingår, får du välja fritt mellan flera olika restauranger.

Restaurang Sand – Hotel Skansens restaurang

Hotellets egen restaurang Sand bjuder på storslagen havsutsikt och modern matlagning, med fokus på råvaror efter säsong och från lokala leverantörer.

Sand är en livfull mötesplats från tidig morgon till sen kväll, oavsett veckodag eller årstid. Miljön och mixen av människor som möts skapar en alldeles speciell atmosfär.

läs mer   

ÖVRIGA RESTAURANGER À LA GRAM

Restaurang Papas bord

Papas

Vid stranden granne med Skansen ligger Papas. Menyn är inspirerad av gastronomin kring Medelhavet, i kombination med våra bästa lokala råvaror. Öppet året runt för grupper, à la carte sommartid.

läs mer

Restaurang Riviera

Familjevänliga Hotel Riviera Strand ligger naturskönt vid stranden, 2 km öster om hamnen. I avslappnat läcker art déco-miljö serveras à la carte, bufféer och afternoon tea året runt.

läs mer

Bistron - Torekov Hotell

En av Bjärehalvöns mysigaste restauranger. Med hjärtat i den skånska myllan trollar köket med bygdens lokala och gärna ekologiska råvaror. Värt en omväg för alla mat- och vinintresserade. Öppet året runt.

read more

Boka bord

Mr G

Mr G är Restaurang Sands nya lounge och cocktailbar. Välkommen in och njut av cocktails, klassiker och kosmopolitisk atmosfär, i en interiör som andas parisisk bistro.

läs mer

Sands Bakficka

En lättare lunch, fika eller bara sugen på lite spontant häng i goda vänners lag? Tvärs över gatan från Hotel Skansen, ligger vår mysiga systerrestaurang Sands Bakficka.

läs mer

Pepes Bodega

På Pepes Bodega i Båstad hamn är det fest. Avslappnat och glatt med frasiga, stenugnsbakade pizzor som serveras på Pepes veranda och dans inpå småtimmarna.

läs mer

fler restaurangtips

restaurang hjorten båstad interiör

Hjorten

Anrika Hjorten i Malen (2 km) har fått ett rejält ansiktslyft med stor respekt för ursprunget. Här får du en klassisk och utsökt meny, uppmärksamt och personligt värdskap – och en mycket trivsam kväll.

läs mer

norrviken villa abelin

Norrviken

Norrviken är berömt för sina trädgårdar, men även restaurang Orangeriet är en upplevelse för alla sinnen. En förtrollande vacker plats att samlas på, för lunch, middag eller livets största fest.

läs mer

bistro-grodlar-timjan

Bistro Grodlår & Timjan

Restaurang och bistro med inspiration från Frankrike och Bjärehalvön. En oas i fransk kvarterskrogstil vid Mariatorget, en kort promenad från Hotel Skansen. Öppet året runt.

läs mer

Foto: Mette Ottosson m.fl.

I våra förmånliga hotellpaket ingår middag och entré till spa.

Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Vill du gå på spa eller äta i våra restauranger under din vistelse? Då ska du boka ett hotellpaket.

Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Boka bord online via knappen nedan.

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka en skön behandling på spa.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).