BJÄREGOURMET EN MASSE

MAT OCH DRYCK

Väljer du att åka till Båstad, så kan du förvänta dig ett ovanligt smakrikt resmål. Vi vill inte bara tala oss varma om vår egen restaurang Sand, utan hoppas kunna inspirera dig till fler än ett restaurangbesök när du är här. Välkommen till bords!

Restaurang Sand

Hotellets egen restaurang Sand bjuder på storslagen havsutsikt och modern matlagning, med fokus på råvaror efter säsong och från lokala leverantörer. Sand är en livfull mötesplats från tidig morgon till sen kväll, oavsett veckodag eller årstid. Miljön och mixen av människor som möts – företagsgrupper, weekendpar och Båstadbor i en enda makalös blandning – skapar en alldeles speciell atmosfär.

Om kvällen skapar vi cocktails i världsklass, bjuder på stämning och musik. Välkommen in i värmen!

läs mer

Restaurang Sand

Restaurang Sand bjuder på storslagen havsutsikt och modern matlagning, med fokus på råvaror efter säsong och från lokala leverantörer. Sand är en livfull mötesplats från tidig morgon till sen kväll, oavsett veckodag eller årstid. Miljön och mixen av människor som möts – företagsgrupper, weekendpar och Båstadbor i en enda makalös blandning – skapar en alldeles speciell atmosfär.

Om kvällen skapar vi cocktails i världsklass, bjuder på stämning och musik. Välkommen in i värmen!

läs mer

Papas

Vid stranden mellan Pepes och Sand ligger Papas, en italienare som vurmar för långa härliga familjemiddagar med matglädjen i fokus. Öppen året runt för grupper, à la carte sommartid.

läs mer

Bistron - Torekov Hotell

En av Bjärehalvöns mysigaste restauranger. Med hjärtat i den skånska myllan trollar köket med bygdens lokala och gärna ekologiska råvaror. Värt en omväg för alla mat- och vinintresserade. Öppet året runt.

läs mer

Restaurang Riviera

Hotel Riviera Strand ligger naturskönt vid stranden, ett par kilometer öster om Skansen. I avslappnat lyxig art déco-miljö serveras exklusiva nordiska smaker för de stora, älsklingsrätter för de små. Öppet året runt.

läs mer

Hamnplats 3

Alldeles vid kajen i Båstad hamn ligger vår nyaste systerkrog Hamnplats 3. En fantastiskt livfull och mysig miljö med fisk och skaldjur som inte är utav denna värld. Öppen under sommarsäsongen.

läs mer

Bistro Grodlår & Timjan

Restaurang och bistro med inspiration från Frankrike och Bjärehalvön. En oas i fransk kvarterskrogstil vid Mariatorget, på kort gångavstånd från Hotel Skansen. Öppet året runt.

läs mer

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Meddela gärna om någon i sällskapet har specialkost eller allergier.

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.