Kust till kust-paketet – vandra mellan Torekov och Båstad

Varför välja när du kan få det bästa av två världar? Upplev enastående kustnära vandring längs med Skåneleden mellan Torekov och Båstad, samtidigt som du bor bekvämt och äter gott på två olika hotell under din färd. I Kust till kust-paketet ingår en övernattning på Torekov Hotell och en på Hotel Skansen i Båstad. Du väljer själv varifrån du vill starta – och vill du inte gå hela vägen, bjuder vi på taxi till valfri startpunkt. Med dig får du en ryggsäck med matsäck, karta, tips på mål och upplevelser samt en filt och vattenflaska.

Om paketet

Detta ingår

TOREKOV HOTELL:
• Trerätters middag
• En övernattning med frukostbuffé
• Tillgång till spa och gym

HOTEL SKANSEN:
• Trerätters middag
• En övernattning med frukostbuffé
• Tillgång till spa och Kallbadhus

ÖVRIGT:
• Från start: ryggsäck med picknick, karta, fleecefilt och vattenflaska.
• Taxi till önskad startpunkt längs med leden mellan Torekov och Båstad. 

Priser

Pris 3 595 kr/person.
Tillval enkelrum +200 kr/natt

Datum

Paketet är tillgängligt från 2 mars – 27 augusti 2020. Med undantag för v.28 & v.29.

På grund av byggnationer tar detta paket en paus under hösten 2019 och återkommer 2 mars 2020.

Vi bygger nytt spa

Den 1 mars 2020 öppnar nedre spa igen, efter att ha fått ett ansiktslyft. På taket pågår byggnationer fram till den 1 juli 2020, då vårt nya spa öppnar med varma pooler, stor relax och en rooftop bar med panoramavyer över havet.

Om vandringen

Skåneleden Båstad–Torekov

Längd 24 km. Denna del av Skåneleden bjuder på fantastisk kustvandring i varierande terräng mellan de två pittoreska byarna Båstad och Torekov. På vägen passerar du Norrvikens trädgårdar, Englandsdals naturreservat med betande djur och Knösen, Bjärehalvöns högsta punkt. En annan höjdpunkt är Hovs hallar (stora bilden), känt för sina dramatiska röda klippor och vackra solnedgångar – och så klart schackscenen i Ingmar Bergmans Det sjunde inseglet.

När vi själva provvandrade turen tog det sju timmar i normalt “prat-tempo”, inklusive tre pauser (varav ett lite längre fikastopp på Norrviken).

Mer information och karta:
Båstad–Hovs Hallar
Hovs Hallar–Torekov

Vandrartips

Vill du ha morgonsolen i ansiktet är det bäst att börja i Torekov. Om du hellre vandrar mot solnedgången, börjar du resan i Båstad.

Om du inte vill gå hela sträckan, bjuder vi på taxi till valfri startpunkt.

Bild från Hovs Hallar, fotograf: Louise Nordström Pettersson

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Enklast bokar du bord online via knappen nedan!

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).