Bildgalleri

Mitt emellan strand och hamn, med fantastisk utsikt över havet, hittar ni en plats för möten och konferens som sjuder av liv och rörelse. Här möts lika delar historisk atmosfär och modern mötesteknik. Här förenas effektivt arbete med välförtjänt njutning. Härliga miljöer, annorlunda upplevelser, utsökt mat och värdskap i världsklass.

Ta en titt på hur vi har det

Se dig omkring i vår virtuella värld. Stega runt med hjälp av tangentbordets piltangenter, eller använd menyn för att gå direkt till hotellets olika avdelningar, hotellrum och konferenslokaler.

Utvalda paket för er konferens

Smakfullt i Sveriges skafferi

Bjärehalvön brukar kallas Sveriges skafferi och det ser vi till att förvalta. Här hittar ni en mångfald av restauranger – och måltider ni sent ska glömma.

Fullt av valmöjligheter är det även i vår vanliga konferensmeny, där det alltid finns flera rätter att välja bland. Därtill har vi ett stort urval av temamenyer och bufféer. Lokaler som passar allt från cocktailparty till bankett eller BBQ. Och har ni särskilda önskemål, blir vi bara extra glada över att hjälpa er förverkliga era idéer.

Passa på att uppleva flera av Båstads fina restauranger när ni är här. Vi guider er gärna till de bästa matupplevelserna!

Buffébord med salladsskålar dekorerat med somriga blommor.

Några smakprov ...

Restaurang Sand – storslagen havsutsikt och modern matlagning i hotellets restaurang
Mr G – cocktails, klassiker och kosmopolitisk atmosfär i hotellets lounge och cocktailbar
Papas – solnedgångar och medelhavsgastronomi hos vår goda granne på stranden
Pepe’s Bodega – fest, avslappnat och glatt med frasiga stenugnsbakade pizzor
The Boathouse – fisk och skaldjur på bästa bryggplats

Tennisbana i båstad med solnedgång och tom läktare.

Stora möten

Är ni många som ska samlas? Då har vi lokalerna och möjligheterna för er. Med flera riktigt stora lokaler och unika miljöer, kan vi ordna mässor, event och konferenser som gör stort avtryck. Här nedan kommer några olika förslag. Välkommen att kontakta oss för fler idéer.

#1: Gallerian – eventhall för upp till 500 personer, integrerad med centercourten. Lokalen passar för bil- och produktlanseringar, kongresser, mässor, shower och fester.

#2: Kongresshallen – bankettsal och festvåning för 270 personer, med utsikt över havet, tennisbanorna och Båstad.

#3: 1000 bäddar i Båstad – tillsammans med systerhotellet Hotel Riviera Strand, kan vi erbjuda sängplats för upp till 1000 trötta deltagare. Därtill finns ytterligare 108 sköna bäddar på Torekov Hotell. Kanske satsa på ett hub-möte, med deltagare utspridda på alla tre hotell.

PLANDENT FORSSBERGS DENTAL AB

”Står i en klass för sig!”

”… ett helt fantastiskt bemötande under våra dagar hos er. Vi har varit på ett flertal anläggningar med Golf-SM för Tandläkare och kan verkligen skriva under på att Hotel Skansen absolut står i en klass för sig!”

ASTELLAS PHARMA A/S

”Otroligt flexibla”

I skal have et STORT TACK for alt jeres hjælp i forbindelse med vores veloverståede konference. Alt har bare fungeret super godt og I var helt utrolig fleksible hver gang vi kom med en forespørgsel. Jeg har fået meget positiv respons fra mange af deltagerne under hele ugen, og det er helt klart at vi vender tilbage igen til jeres dejlige hotel, gode mødefaciliteter og fantastiske omgivelser.

MSD

”Kommer mycket gärna tillbaka”

Jeg vil gerne takke for et fantastisk samarbejde! Det har været en fornøjelse lige fra starten. God sparring med hensyn til aktiviteter, forplejning, lokalefordeling og øvrige planlægning. En stor tak til især Åsa, Jessica og Marina som har gjort et fantastisk stykke arbejde og som i høj grad har været med til at jeg havde ”god ro i maven” og vidste at der var styr på det hele. Jeres serviceniveau er helt i top og I har en høj grad af kundeforståelse. Også en tak til pigerne i receptionen som ligeledes havde en super forståelse og servicering af alle mine kollegaer og alle deres mange spørgsmål og ønsker.
Vi havde en par skønne dage og kommer meget gerne igen.

Mötesrum

KONGRESSEN

Trettio steg från huvudbyggnaden, på andra sidan centercourten, ligger Kongressbyggnaden. Här ryms en galleria i markplan där 500 personer kan samlas för event, konferens och och mässa, ett par mindre konferensrum, 37 fina hotellrum och – allra högst upp – en generös festsal för 270 personer, med fri utsikt över havet. Som om det inte vore nog, har ni även en egen läktare mot centercourten på taket.

TENNISPAVILJONGEN

Som ett eget litet minihotell på andra sidan gatan, står Tennispaviljongen. Perfekt för större sällskap som vill bo och konferera bekvämt i en egen byggnad. Loungen med brasan öppnar upp för inofficiella möten (kanske de allra bästa?) när andan faller på.

snabba fakta

Möten och event på Hotel Skansen

Snabba fakta

Hotel Skansen ligger alldeles vid havet intill Båstad hamn, på idylliska Bjärehalvön i nordvästra Skåne.

Kapacitet boende:
172 hotellrum med totalt 330 bäddar
60 rum i Huvudbyggnaden
54 rum i Tennispaviljongen
37 rum i Kongressbyggnaden
7 fristående villor
8 lägenheter
Ytterligare 660 bäddar på Hotel Riviera Strand (2 km)

Kapacitet konferens och event:
26 flexibla konferensrum i olika storlekar
Största lokalen är 700 kvm och rymmer 500 gäster
Festvåning med havsutsikt för 270 personer

Alla hotell inom GRAM Group är certifierade av Svenska Möten vilket är en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och arbetar mot det hållbara samhället.

översiktskarta på hotell- och konferensanläggning i båstad

Aktiviteter

BYGG ETT STARKT TEAM

Utöver tennis (vad annars?), yoga och mer kulinariska upplevelser, erbjuder vi tillsammans med aktivitetsbolaget Spirit Event och Stora Blå en hel hög med mer eller mindre fartfyllda aktiviteter både till havs och på land. Som gjort för att svetsa ihop teamet under otvungna former.

flera personer samarbetar i konferensaktivitet på sup i havet.
Solig flygbild på båt som gör spår efter sig i havet.
cirkel av människor i möte på strand iklädda våtdräkter.

Tåg

person som blickar ut över landskap och solnedgång från tågfönster.

Ta tåget till konferensen

Förbered en workshop, presentation eller åk tillsammans och planera dagens agenda samtidigt som ni minimerar utsläppen för er konferensresa. Det finns många fördelar med att åka tåg och för en konferens hos oss tar du dig lätt med smidiga anknytningar över hela Skåne. Dessutom avgår direkttåg en gång i timmen från bl.a. Malmö, Köpenhamn, Helsingborg och Göteborg.

Kontakta oss

GRAM Group konferensbokning

Boka möten, konferenser och event

Tel +46 431-55 82 88
info@gramgroup.se

Försäljningschef GRAM Group

Andreas Andersson

+46 431 55 82 23
+46 70 508 19 82

E-post
LinkedIn

Sales Manager DK/Int GRAM Group

Helle Fromberg Hammarström

+46 431 55 82 81
+46 703 69 43 12

E-post
LinkedIn

Sales Manager GRAM Group

Petra Majs Nordberg

+46 431-55 82 22
+46 73 060 56 28

E-post
LinkedIn

Vad vill du boka? -->