Bildgalleri

Låg dig inte luras av de pittoreska kullerstensgatorna och nyponrosbuskarna vid havet. Innanför väggarna på Hotel Skansen hittar du en högpresterande mötesanläggning för flera hundratals hårt arbetande deltagare.

Men en konferens på Skansen är inte bara arbete. Det är något extra. Något som får våra grupper att komma tillbaka igen och igen. Det kan vara morgondoppen i Kallbadhuset. Det kan vara atmosfären. Det kan vara alla möjligheter kring mat och aktiviteter. Eller våra hängivna konferensmedarbetare, som får allt att bara flyta.

mat & dryck

Ett rikt utbud av smakupplevelser

Hos oss kan ni förvänta er att allt är möjligt när det gäller mat och dryck. I den ordinarie konferensmenyn kan ni alltid välja mellan tre olika rätter. Därtill finns ett stort urval av temamenyer och bufféer. Lokaler som passar allt från grillafton till cocktailparty och gala. Och har ni särskilda önskemål, blir vi bara extra glada över att komponera anpassade menyer och hjälpa er förverkliga era idéer.

Mataktiviteter och provningar är enkelt och uppskattat att samlas kring. Smaka, ha det trevligt och lär er något nytt om mat och dryck.

Passa också på att uppleva flera av Båstads fina restauranger när ni är här. Vi tipsar gärna och hjälper er att skräddarsy er matupplevelse.

En bra start på dagen

Börja arbetsdagen med ett morgondopp i Kallbadhuset eller en promenad längs med havet. När ni är rosiga om kinderna och friska i sinnet, väntar en härlig frukostbuffé i restaurang Sand, komplett med utsikt över hav och strand.

En bra början på ett kreativt möte, helt enkelt.

möte med spa

MÅ BRA MED SPA OCH KALLBAD

Spa, gym och kallbadhus ingår för alla övernattande konferensgäster.

Det är en härlig känsla att se ut över Kattegatt från den varma bastun och svalka sig med ett dopp i havet – lika vederkvickande året om. Under bar himmel finns en uppvärmd japansk pool.

Inne på hotellets spaavdelning har ni bastu, spapool och relaxrum. Ni kan även välja till kurer, massage, behandlingar och träningspass.

Mötesrum

KONGRESSEN

Trettio steg från huvudbyggnaden, på andra sidan centercourten, ligger Kongressbyggnaden. Här ryms en galleria i markplan där 450 personer kan samlas för event, konferens och och mässa, ett par mindre konferensrum, 37 fina hotellrum och – allra högst upp – en generös festsal för 270 personer, med fri utsikt över havet. Som om det inte vore nog, har ni även en egen läktare mot centercourten på taket.

TENNISPAVILJONGEN

Som ett eget litet minihotell på andra sidan gatan, står Tennispaviljongen. Perfekt för större sällskap som vill bo och konferera bekvämt i en egen byggnad. Loungen med brasan öppnar upp för inofficiella möten (kanske de allra bästa?) när andan faller på.

VINTERTRÄDGÅRDEN – HUVUDBYGGNADENS HJÄRTA

Storleken till trots lyckas Vinterträdgården ändå förmedla känslan att ni i er lilla grupp äger stället. Små sittgrupper, många nivåskillnader och en privat avdelning för avslappning och förfriskningar ger ro och omväxling i arbetet.

I anslutning till Vinterträdgården finns 40 hotellrum med havsutsikt, många flexibla möteslokaler och flera grupprum för workshops.

snabba fakta

Möten och event på Hotel Skansen

Snabba fakta

Hotel Skansen ligger alldeles vid havet intill Båstad hamn, på idylliska Bjärehalvön i nordvästra Skåne.

Kapacitet boende:
172 hotellrum med totalt 330 bäddar
60 rum i Huvudbyggnaden
54 rum i Tennispaviljongen
37 rum i Kongressbyggnaden
7 fristående villor
8 lägenheter
Ytterligare 660 bäddar på Hotel Riviera Strand (2 km)

Kapacitet konferens och event:
26 flexibla konferensrum i olika storlekar
Största lokalen är 700 kvm och rymmer 500 gäster
Festvåning med havsutsikt för 270 personer

Aktiviteter

GE CHEFEN EN MATCH

Utöver tennis (vad annars?), yoga och mer kulinariska upplevelser, erbjuder vi tillsammans med aktivitetsbolaget Spirit Event en hel hög med mer eller mindre fartfyllda aktiviteter både till havs och på land. Som gjort för att svetsa ihop teamet under otvungna former.

PLANDENT FORSSBERGS DENTAL AB

“Står i en klass för sig!”

Tusen tack för de vackra blommorna. Så glad jag blev!!! Vill också framföra vårt varma tack till Jessica, Åsa och hela den övriga personalen på Hotel Skansen för ett helt fantastiskt bemötande under våra dagar hos er. Vi har varit på ett flertal anläggningar med Golf-SM för Tandläkare och kan verkligen skriva under på att Hotel Skansen absolut står i en klass för sig!

Bästa hälsningar till er ALLA!

Birgitta Edwall, Marknadsassistent, Plandent Forssbergs Dental AB

ASTELLAS PHARMA A/S

“Otroligt flexibla”

Kære Hotel Skansen!

I skal have et STORT TACK for alt jeres hjælp i forbindelse med vores veloverståede konference. Alt har bare fungeret super godt og I var helt utrolig fleksible hver gang vi kom med en forespørgsel. Jeg har fået meget positiv respons fra mange af deltagerne under hele ugen, og det er helt klart at vi vender tilbage igen til jeres dejlige hotel, gode mødefaciliteter og fantastiske omgivelser.

ENDNU ENGANG STORT TAK.

Lene Freij, Marketing Coordinator, Astellas Pharma A/S

MSD

“Kommer mycket gärna tillbaka”

Jeg vil gerne takke for et fantastisk samarbejde! Det har været en fornøjelse lige fra starten. God sparring med hensyn til aktiviteter, forplejning, lokalefordeling og øvrige planlægning.

En stor tak til især Åsa, Jessica og Marina som har gjort et fantastisk stykke arbejde og som i høj grad har været med til at jeg havde ”god ro i maven” og vidste at der var styr på det hele. Jeres serviceniveau er helt i top og I har en høj grad af kundeforståelse. Også en tak til pigerne i receptionen som ligeledes havde en super forståelse og servicering af alle mine kollegaer og alle deres mange spørgsmål og ønsker.

Vi havde en par skønne dage og kommer meget gerne igen.

Mange hilsner Tina Heyde, Event & Marketing Coordinator, MSD

Kontakta oss

Regionalt Försäljningsansvarig

Andreas Andersson

Regionalt Försäljningsansvarig

Malin Anderud

Regionalt Försäljningsansvarig Danmark

Helle Fromberg-Hammarström

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.