Bildgalleri

Sedan urminnes tider har människan sökt sig till havet. Om det är den obrutna horisonten, den blå färgen, ljudet av vågorna eller den syremättade luften som gör det, det låter vi vara osagt. Det vi vet är att det är en ovanligt lämplig miljö att mötas på. Här infinner sig en känsla av lugn. Ni kan se ut över havet och få nya perspektiv. Känna samhörighet med något större. Fira, skapa, arbeta och processa.

Exteriörbild Hotel Skansen huvudentré och reception

Navet vid havet

Omgivet kullerstensgator, tennisbanor, sanddyner och nyponrosbuskar ligger Hotel Skansen. En högpresterande mötesanläggning som kan ta emot flera hundratals hårt arbetande deltagare.

Men en konferens på Skansen är inte bara arbete. Det är något extra. Något som får våra grupper att komma tillbaka igen och igen. Det kan vara morgondoppen i Kallbadhuset. Kanske atmosfären, den goda maten och vackra miljön. Eller våra hängivna konferensmedarbetare, som får allt att bara flyta.

Sälla smakupplevelser

Hos oss kan ni förvänta er att allt är möjligt när det gäller mat och dryck. I den ordinarie konferensmenyn kan ni alltid välja mellan flera olika rätter. Därtill finns ett stort urval av temamenyer och bufféer. Lokaler som passar allt från grillafton till cocktailparty och gala. Och har ni särskilda önskemål, blir vi bara extra glada över att komponera anpassade menyer och hjälpa er förverkliga era idéer.

Mataktiviteter och provningar är enkelt och uppskattat att samlas kring. Smaka, ha det trevligt och lär er något nytt om mat och dryck.

Passa också på att uppleva flera av Båstads fina restauranger när ni är här. Vi tipsar gärna och hjälper er att skräddarsy er matupplevelse.

Matbord på Papas i Båstad

möte med spa

spa-kallbadhus-gang-grupp

Må bra med spa, rooftop och kallbad

Börja mötesdagen med ett uppfriskande kalldopp i havet och avsluta med återhämtning i relaxen.

För övernattande konferensgäster ingår entré till Skansens spa med rooftop och kallbadhus. Ni kan även välja till kurer, massage, behandlingar och träningspass.

Mötesrum

KONGRESSEN

Trettio steg från huvudbyggnaden, på andra sidan centercourten, ligger Kongressbyggnaden. Här ryms en galleria i markplan där 500 personer kan samlas för event, konferens och och mässa, ett par mindre konferensrum, 37 fina hotellrum och – allra högst upp – en generös festsal för 270 personer, med fri utsikt över havet. Som om det inte vore nog, har ni även en egen läktare mot centercourten på taket.

TENNISPAVILJONGEN

Som ett eget litet minihotell på andra sidan gatan, står Tennispaviljongen. Perfekt för större sällskap som vill bo och konferera bekvämt i en egen byggnad. Loungen med brasan öppnar upp för inofficiella möten (kanske de allra bästa?) när andan faller på.

Flygbild över hotellområdet kvadrat
kongressen-skansen-konferens
vintertradgarden-detalj-skansen-konferens
vinterträdgården konferensrum

VINTERTRÄDGÅRDEN – HUVUDBYGGNADENS HJÄRTA

Storleken till trots lyckas Vinterträdgården ändå förmedla känslan att ni i er lilla grupp äger stället. Små sittgrupper, många nivåskillnader och en privat avdelning för avslappning och förfriskningar ger ro och omväxling i arbetet.

I anslutning till Vinterträdgården finns 40 hotellrum med havsutsikt, många flexibla möteslokaler och flera grupprum för workshops.

snabba fakta

Möten och event på Hotel Skansen

Snabba fakta

Hotel Skansen ligger alldeles vid havet intill Båstad hamn, på idylliska Bjärehalvön i nordvästra Skåne.

Kapacitet boende:
172 hotellrum med totalt 330 bäddar
60 rum i Huvudbyggnaden
54 rum i Tennispaviljongen
37 rum i Kongressbyggnaden
7 fristående villor
8 lägenheter
Ytterligare 660 bäddar på Hotel Riviera Strand (2 km)

Kapacitet konferens och event:
26 flexibla konferensrum i olika storlekar
Största lokalen är 700 kvm och rymmer 500 gäster
Festvåning med havsutsikt för 270 personer

Alla hotell inom Gram Hotels är certifierade av Svenska Möten och miljömärkta med Svanen, vilket är en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och arbetar mot det hållbara samhället.

översiktskarta

Aktiviteter

GE CHEFEN EN MATCH

Utöver tennis (vad annars?), yoga och mer kulinariska upplevelser, erbjuder vi tillsammans med aktivitetsbolaget Spirit Event en hel hög med mer eller mindre fartfyllda aktiviteter både till havs och på land. Som gjort för att svetsa ihop teamet under otvungna former.

aktivitet-beachvolley-konferens-skansen
matlagning aktivitet

LAGA MED LAGANDA

Mingla vid grytorna och umgås på ett trivsamt sätt!

En matlagningskväll är en effektiv och rolig aktivitet för en mindre grupp, när det gäller att utveckla samarbete och laganda. Låt en av restaurang Sands kockar guida er genom en gastronomisk upplevelse som ni själva är med och skapar.

spirit-event-aktivitet-konferens-skansen
bästa mästaren spirit event

PLANDENT FORSSBERGS DENTAL AB

“Står i en klass för sig!”

Tusen tack för de vackra blommorna. Så glad jag blev!!! Vill också framföra vårt varma tack till Jessica, Åsa och hela den övriga personalen på Hotel Skansen för ett helt fantastiskt bemötande under våra dagar hos er. Vi har varit på ett flertal anläggningar med Golf-SM för Tandläkare och kan verkligen skriva under på att Hotel Skansen absolut står i en klass för sig!

Bästa hälsningar till er ALLA!

Birgitta Edwall, Marknadsassistent, Plandent Forssbergs Dental AB

ASTELLAS PHARMA A/S

“Otroligt flexibla”

Kære Hotel Skansen!

I skal have et STORT TACK for alt jeres hjælp i forbindelse med vores veloverståede konference. Alt har bare fungeret super godt og I var helt utrolig fleksible hver gang vi kom med en forespørgsel. Jeg har fået meget positiv respons fra mange af deltagerne under hele ugen, og det er helt klart at vi vender tilbage igen til jeres dejlige hotel, gode mødefaciliteter og fantastiske omgivelser.

ENDNU ENGANG STORT TAK.

Lene Freij, Marketing Coordinator, Astellas Pharma A/S

MSD

“Kommer mycket gärna tillbaka”

Jeg vil gerne takke for et fantastisk samarbejde! Det har været en fornøjelse lige fra starten. God sparring med hensyn til aktiviteter, forplejning, lokalefordeling og øvrige planlægning.

En stor tak til især Åsa, Jessica og Marina som har gjort et fantastisk stykke arbejde og som i høj grad har været med til at jeg havde ”god ro i maven” og vidste at der var styr på det hele. Jeres serviceniveau er helt i top og I har en høj grad af kundeforståelse. Også en tak til pigerne i receptionen som ligeledes havde en super forståelse og servicering af alle mine kollegaer og alle deres mange spørgsmål og ønsker.

Vi havde en par skønne dage og kommer meget gerne igen.

Mange hilsner Tina Heyde, Event & Marketing Coordinator, MSD

Kontakta oss

Gram Hotels konferensbokning

Konferensbokningen

Välkommen att kontakta oss på konferensbokningen!

Tel +46 431 55 81 00
E-post

Försäljningschef

Andreas Andersson

+46 431 55 82 23
+46 70 508 19 82

E-post
LinkedIn

Sport- och evenemangsansvarig

Malin Anderud

+46 431 55 82 22
+46 702 23 71 87

E-post
LinkedIn

Försäljningsansvarig DK/Int

Helle Fromberg Hammarström

+46 431 55 82 81
+46 703 69 43 12

E-post
LinkedIn

I våra förmånliga hotellpaket ingår middag och entré till spa.

Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Vill du gå på spa eller äta i våra restauranger under din vistelse? Då ska du boka ett hotellpaket.

Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Enklast bokar du bord online via knappen nedan!

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).