Festlokaler i Båstad

FEST, GLAM & GRAND SLAM

Är det något vi kan, är det att ordna fest. Så du kan tryggt lämna över fixandet i våra händer, när du vill fira med nära och kära – eller hela bekantskapskretsen.

Att bjuda in en gäst är att ta på sig ansvaret för att han har det bra så länge han är under ens tak, sa en klok fransman för länge sedan. Och det är det vi gör. I vackra lokaler med utblick över Båstad, hav och tennis, bjuder vi in dig och dina gäster. Vi hjälper er att skapa rätt atmosfär där mat, dryck, musik, service och dekorationer hänger ihop.

Fixa fest i Båstad

Att Båstad är känt för fest är ingen slump. Här har människor alltid älskat att träffas för att fira. Kanske för de vackra omgivningarnas skull, kanske för att det går lätt och snabbt att ta sig hit, kanske för att ortens lilla format gör att festen känns ännu större.

Oavsett vilket, har vi massor av erfarenhet att dela med oss av. Massor av rutin, vi vet vad som gäller. Vi hjälper er att välja en inspirerande lokal för den stora festen – och sköna platser för den mindre tillställningen.

Vi kan duka upp för sittningar, arrangera minglande cocktailpartyn för hundratals personer, fixa nattklubb och ge festmiddagen med de närmaste vännerna det där lilla extra. Ni kan sitta ute på en terrass, högt över havet. Eller slå klackarna i taket, inne i värmen.

Party på Pepe’s Bodega och Papas

Våra kära grannar, nattklubben Pepe’s Bodega och restaurangen Papas, har fantastiska lokaler för er som vill samlas och fira. Här kan ni ordna nattklubb, BBQ på terrassen, charterfest och mycket mera.

Suntrip charterfest

Res utomlands till Pepe’s Bodega! Tapas, pizzaslicar, sangria och härlig spansk musik. Addera: Suntripkläder: t-shirt, hatt, beachbag, sandaler. Suntriporkestern som tar emot i dörren och spelar utomlands-allsångshits.
FAKTA: Pepe ́s Bodegas terrass | april–oktober | 50–200 personer

Sunset BBQ

En härlig BBQ på Pepe’s Bodegas nya takterrass med magisk havsutsikt över stranden, havet och solnedgången. Exempel på festtema: Gatsby, Gala, Ibiza, Segling Mystique, Sommarfest, Oscar’s, Tennis. Suntrip Charterfest.
FAKTA: Stora balkongen | april–oktober | 50-200 personer

Fest på Pepe’s Bodega

I Båstad kan det vara sommar 365 dagar om året. En unik dag/natt signerad Fest på Pepe’s Bodega! Addera: Mat/buffé, temaförslag: medelhav, BBQ, helstekt gris, paella, svensk sommar, julbord. DJs, dansare, musiker, gycklare, liveband etc.
FAKTA: Pepe’s Bodega | Året runt | 50–1000 personer

exterior-papas-pepes
bildstrip pepes

fest i båstad

pepes-party

Vad vill du boka? -->