mat & dryck

Vi ses på Sand!

Restaurang Sand bjuder på storslagen havsutsikt och modern matlagning, med fokus på råvaror efter säsong och från lokala leverantörer. En livfull mötesplats oavsett veckodag eller årstid. Om kvällen skapar vi cocktails i världsklass, bjuder på stämning och musik. Välkommen in i värmen!

      Öppettider        Menyer

aktuellt

FIRA IN DET NYA ÅRET PÅ SAND

När nyårssupén börjar bli uppäten, slår Stefan Gunnarsson sig ner bakom pianot och skapar stämningen som tar oss med in i nästa år. Välkommen in för att mingla, skåla och fira in det nya året tillsammans. Missa inte heller bästa starten på 2020 – nyårsdagsbrunchen!

NYÅRSAFTON, EFTERSLÄPP
Pianobar med Stefan Gunnarsson, kl 22.00–02.00
Fri entré, rekommenderad ålder 22+

NYÅRSDAGSBRUNCH
1 januari kl 12.00–16.00
325 kr/person, 95 kr/barn upp till 12 år

NYHET: CHEF’S TABLE

Känn pulsen från köket, jargongen, atmosfären. Ta plats mitt i händelsernas centrum – vid ett stort gemensamt bord, så nära vårt öppna kök som det är möjligt.

Vid Chef’s Table får du uppleva en unik meny som varierar från dag till dag. Välkommen till en social, kul och mycket välsmakande kväll på Sand!

alltid på sand

ABONNERADE/STÄNGDA KVÄLLAR: 14/8, 22/8, 6/9, 23/10, 24/10 (fler datum kan tillkomma)

bilder sand

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Enklast bokar du bord online via knappen nedan!

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).