mat & dryck

Vi ses på Sand!

Restaurang Sand bjuder på storslagen havsutsikt och modern matlagning, med fokus på råvaror efter säsong och från lokala leverantörer. Sand är en livfull mötesplats från tidig morgon till sen kväll, oavsett veckodag eller årstid. Miljön och mixen av människor som möts – företagsgrupper, weekendpar och Båstadbor i en enda makalös blandning – skapar en alldeles speciell atmosfär. Vill du ta det till nästa nivå kan du passa på att boka in en helg och njuta av vårt spa.

Om kvällen skapar vi cocktails i världsklass, bjuder på stämning och musik. Välkommen in i värmen!

      Öppettider        Menyer

alltid på sand

aktuellt

chefs table

Chef’s Table inställt tills vidare

Med anledning av covid-19 och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten, är Chef’s Table inställt tills vidare. Eftersom det är ett mycket omtyckt koncept, räknar vi med att återigen erbjuda Chef’s Table så snart läget tillåter.

Om Chef’s Table
Känn pulsen från köket, jargongen, atmosfären. Ta plats mitt i händelsernas centrum – vid ett stort gemensamt bord, så nära vårt öppna kök som det är möjligt, och upplev en unik meny med ackompanjerande drycker. Chef’s Table bokas i kombination med övernattning på specifika datum.

 

bilder sand

I våra förmånliga hotellpaket ingår middag och entré till spa.

Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Vill du gå på spa eller äta i våra restauranger under din vistelse? Då ska du boka ett hotellpaket.

Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Enklast bokar du bord online via knappen nedan!

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).