Träningsweekend med TaudienTraining

En träningshelg med TaudienTraining bjuder på dagar fulla av energi, kunskap och träningsglädje. Unna dig en helg med fokus på hälsa och välmående. Fyll på energidepåerna genom att varva härlig och allsidig träning med god mat, avkoppling och umgänge.

Under helgen erbjuder vi 21 olika träningspass att välja mellan. På schemat finns alltifrån yoga och danspass till löpning, funktionell träning och inspirerande föreläsningar/ workshops. Träningen hålls både inomhus och utomhus i den underbara omgivningen kring hotellet. En träningshelg med TaudienTraining passar alla, oavsett ålder och tidigare träningserfarenhet, och genomförs med målsättningen att förmedla träningsglädje i kombination med avkoppling. Programmet genomförs av instruktörer och personliga tränare från TaudienTraining.”

Om paketet

Detta ingår

Lördag:

 • Välkomstfika
 • Lunch
 • Eftermiddagsfika
 • Tvårätters middag
 • Tillgång till spa under kvällen
 • Övernattning

Söndag:

 • Frukostbuffé
 • Enklare förmiddagsfika
 • Lunch

Båda dagarna ingår:

 • Alla träningspass, workshops och föreläsningar
 • Gym inomhus och ute

Program, datum & pris

Datum:
26–27 mars
23–24 april

Paketpris:
3 295 kr/person i trebäddsrum
3 595 kr/person i dubbelrum
4 095 kr/person i enkelrum

Bokning

Välkommen att boka via telefon eller e-post till hotellets bokningsavdelning.

 

mer information

Om TaudienTraining

TaudienTraining är baserat i Helsingborg och drivs av Marlene Taudien – en fantastisk inspiratör och duktig instruktör, som har lång och gedigen erfarenhet både som tränare och gruppresearrangör. Med TaudienTraining har du ett enormt träningsutbud att ta del av kombinerat med föreläsningar, workshops och andra överraskningar. Stämningen och det sociala är en viktig del av helgen, därför är instruktörerna med er så mycket som möjligt, vid träningarna, föreläsningarna och alla måltider. De finns alltid nära till hands redo att hjälpa dig med alternativ på övningar, kosttips, visa teknik på någon övning eller vad du kan tänkas vilja ha hjälp med. Läs mer på www.taudientraining.se.

Kallbadhus på brygga i havet.

I våra förmånliga hotellpaket ingår middag och entré till spa.

Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Vill du gå på spa eller äta i våra restauranger under din vistelse? Då ska du boka ett hotellpaket.

Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Boka bord online via knappen nedan.

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka en skön behandling på spa.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).