Behandlingar

Unna dig höjden av välbefinnande. På Skansens spa hittar du boten för ömmande muskler, trött hy och nötta naglar. Det lilla extra som får dig att skimra på festen.

Vi använder avancerade resultatdrivna produkter och tekniker från Elemis och Elizabeth Arden PRO, för att ge synbart och långvarigt resultat.

När du bokar en behandling ingår entré till spa och kallbadhus måndag–fredag. Lördagar och söndagar tillkommer en spaentré på 150 kr/person om du inte bor på hotellet.

Ge ditt ansikte en avancerad ansiktsbehandling. Vi arbetar med produkter från Elemis och Elizabeth Arden PRO, för att ge dig resultat som både syns och varar.

Elemis Facial Quick Fix

Total avslappning på kort tid. Du får rengöring, peeling och en återfuktande ansiktsmask. Medan ansiktsmasken verkar får du en avslappnande hand- och armmassage. Behandlingen avslutas med en återfuktande dagkräm.

Elemis produkter kombinerar avancerad vetenskap och naturliga ingredienser, för att ge dig ett resultat som både syns och känns.

495 kr / 25 min

Elemis Facial Classic

Upplev det bästa inom vetenskaplig hudvård. En effektiv behandling anpassad efter just din hudtyp som garanterar synliga resultat. I behandlingen ingår hudanalys, rengöring, peeling, behandlande mask, en särskilt utformad massageteknik för ansikte och dekolletage samt skalpmassage. Ånga och portömning om så önskas.

Elemis produkter och tekniker kombinerar avancerad vetenskap och naturliga ingredienser, för att ge dig ett resultat som både syns och känns.

795 kr / 50 min

Elemis Facial Lyx

Upplev det bästa inom vetenskaplig hudvård. En effektiv behandling anpassad efter just din hudtyp som garanterar synliga resultat. I behandlingen ingår hudanalys, rengöring, peeling, två olika behandlande masker samt en särskilt utformad massageteknik för ansikte och dekolletage. Ånga och portömning om så önskas. Behandlingen förstärks för total avslappning med hjälp av massage av skalp, händer och armar.

Elemis produkter och tekniker kombinerar avancerad vetenskap och naturliga ingredienser, för att ge dig ett resultat som både syns och känns.

1150 kr / 80 min

Mini Spa Treatment | Elizabeth Arden PRO

Skäm bort din hud med denna effektiva minibehandling som fokuserar på peeling och återfuktning av ansiktet. Du får rengöring, peeling och mask som återfuktar på djupet. Under tiden som masken verkar får du en skön hand- och armmassage. Avslutas med dagkräm anpassat efter din hudtyp. Denna resultatinriktade behandling lämnar huden mjuk och återfuktad med fantastisk lyster.

Elizabeth Arden PRO behandlingarna är utformade för att ge dig ett omedelbart resultat. Ta steget vidare i din hudvård med dessa produkter som är behandlande, jobba aktivt med att föryngra, fräscha upp och återfukta.

Behandlingen ingår ej i spamorgon på skansen.

550 kr / 25 min

Power-Packed Peel | Elizabeth Arden PRO

En syrapensling som balanserar huden och ger synbara resultat. Utformad för att exfoliera, återfukta samt ge direkt lyster. Denna snabba peeling är fullproppad med hudförbättrande egenskaper.

En central produkt i de professionella Elisabeth Arden PRO-behandlingarna är Hydrating Peel Gel 30%: Den bygger på en kraftfull och effektiv kombination och koncentration av åldersmotverkande och fuktgivande ingredienser. Inkluderar mjölksyra (AHA), glykolsyra (AHA), citronsyra (AHA) och salicylsyra (BHA), plus antioxidanter för att förbättra hudens fuktbalans och ge huden en fräsch och frisk lyster. Behandlingen kan ges som en kur på flera gånger för bästa resultat. Passar alla hudtyper.

Elizabeth Arden PRO behandlingarna är utformade för att ge dig ett omedelbart resultat. Ta steget vidare i din hudvård med dessa produkter som är behandlande, jobba aktivt med att föryngra, fräscha upp och återfukta.

Behandlingen ingår ej i spamorgon på skansen.

550 kr / 25 min inklusive konsultation/rådgivning

Ansikts- och skalpmassage

Renande och dränerande ansiktsmassage med rengöring, serum och kräm samt avslappnande massage för skalpen.

495 kr / 25 min

Avslappnande kroppsbehandlingar, exfolierande kurer och klassisk massage. Välj det som din kropp behöver och som du njuter av allra mest. Vissa kroppsbehandlingar inkluderar även behandling för ansiktet.

Hotstone

En sagolik massage som smälter bort alla spänningar och ger total avslappning. Varma lavastenar masseras mjukt över hela kroppen. Avslutas med ansiktsmassage med svala stenar.

Går inte att boka under perioden 16 juni–31 augusti.

795 kr / 50 min

Skansen wellness

En avkopplande mjuk massage på framsida ben, armar, dekolletage och skalp. Här ligger du på rygg under hela behandlingen. Ansiktet får rengöring, mask och ansiktsmassage i kräm.

795 kr / 50 min

Havets harmoni

En avkopplande behandling som tar hand om dina händer, fötter och ditt ansikte. Rengöring, peeling, mask och massage av ansiktet. Peeling och massage av händer och fötter. Du får även en skön skalpmassage.

795 kr / 50 min

Elemis Rose Restore spamassage

Elemis unika spamassage ger total avkoppling och balanserar ditt sinne. En svepande men samtidigt behandlande massageteknik för kroppens baksida. Närande, återfuktande och ljuvligt doftande olja och balm.

495 kr / 25 min

Elemis Garden of England Rose Restore

Avkopplande, lugnande massage

Elemis unika topp-till-tå-massage ger total avkoppling och balanserar ditt sinne. En svepande men samtidigt behandlande massageteknik tar behandlingen till en ny nivå. Närande och återfuktande olja och balm med ros, camelina och vallmo tar sinnena på en promenad genom en brittisk trädgård.

I 50-minutersbehandlingen ingår helkroppsmassage och skalpmassage. I 80-minutersbehandlingen ingår dessutom massage av ansiktet.  

795 kr / 50 min, 1150 kr / 80 min

Elemis Hot Mineral Body Boost

Avkopplande, energigivande massage

Elemis unika topp-till-tå-massage som ger ny energi och väcker dina sinnen till liv. En svepande men samtidigt behandlande massageteknik tar behandlingen till en ny nivå. Denna behandling stimulerar varje cell i kroppen och hjälper till att lindra muskelsmärtor och detoxa huden tack vare ljuvligt doftande olja och balm med alger och bärnsten. En mineralladdning som ger ditt sinne ro och din kropp ny energi.

I 50-minutersbehandlingen ingår helkroppsmassage och skalpmassage. I 80-minutersbehandlingen ingår dessutom massage av ansiktet.  

795 kr / 50 min, 1150 kr / 80 min

Elemis Salt Glow

En exotisk exfolieringsritual

En rengörande och återfuktande behandling som stärker och revitaliserar kroppen. Efter en lätt kroppsborstning droppas rikligt med varm olja över hela kroppen innan Salt Glow appliceras. Du blir sedan inpackad samtidigt som ansiktet rengörs noggrant, återfuktas och peelas för att bli blir härligt mjuk. Efter dusch avslutas behandlingen genom att applicera en ljuvlig kroppskräm som ger huden lyster och gör den silkeslen. En topp-till-tå-behandling som måste upplevas!

795 kr / 50 min

Elemis Detox Body Wrap

En närande och detoxande kroppsinpackning

Denna behandling startar med torrborstning av kroppen som sedan blir insmord i näringsrik varm olja. Därefter packas kroppen in i en utrensande och vitaminrik mask. När du är väl inpackad får ditt ansikte rengöring som sedan följs av en skön ansikte- och skalpmassage. Avslutningsvis smörjs din kropp in i en härlig och näringsrik bodybalm.

 

795 kr / 50 min

Elemis Body Boost Spamassage

Elemis unika spamassage ger ny energi och väcker dina sinnen till liv! En svepande men samtidigt behandlande massageteknik för kroppens baksida. Ljuvligt doftande olja och balm som verkar uppiggande och stärkande.

495 kr / 25 min

Klassisk massage

En klassisk massage för hela eller delar av kroppen. Här är det viktigt att du berättar för terapeuten vad du önskar fokusera på, t.ex. övre rygg eller ben och vilken styrka du vill ha på massagen.

495 kr / 25 min, 795 kr / 50 min

Bad är njutning. Det får oss att må bra och slappna av. Ta gärna med en vän ner i karet, för delad glädje är ju som bekant dubbel glädje.

Dubbel bubbel

Ett eget bubbelbad för två som ger dig en härlig massageupplevelse.

475 kr / 30 min

Dubbel bubbel lyx

En härlig totalupplevelse för två. Jordgubbar, choklad och mousserande vin som ger pärlande bubblor på tungan medan vattnet masserar kroppen.

675 kr / 30 min

Det är lätt att glömma bort händer och fötter. Ge dem lite extra omsorg så känner du dig ännu finare.

Klassisk manikyr

Behandling för naglar och nagelband. Filning och formning, nagelbandsvård, polering, återfuktning samt en lätt avkopplande handmassage. Lackning ingår.

750 kr / 50 min

Spamanikyr

En skön behandling för dina naglar och händer med peeling, polering av naglar samt paraffinbad och massage för händerna. Avslutas med ett baslack.

750 kr / 50 min

Pedikyr

Behandling för friska fötter. Fötterna filas, förhårdnader avlägsnas och naglarna blir klippta. Avslutas med lack eller skön fot- och underbensmassage.

750 kr / 50 min

Välj en behandling med produkter som är särskilt anpassade för mäns hy och preferenser. Välj en rengörande ansiktsbehandling eller en kraftfull kroppspeeling för ny energi. Tänk på att komma nyrakad för bästa resultat av ansiktsbehandlingen.

Bli en ny man

En energigivande behandling som börjar med en kraftfull kroppspeeling som sätter igång cirkulationen. Behandlingen fortsätter med en kortare rygg och nackmassage samt en uppfräschande, kortare ansiktsbehandling.

795 kr / 50 min

Harmoni man

Härligt energigivande helkroppsmassage följt av en renande och dränerande ansiktsmassage. Du får rengöring, mask och kräm samt avslappnande skalpmassage.

1195 kr / 80 min

High performance skin energizer

Denna djupverkande ansiktsbehandling riktar sig mot den manliga huden samt piggar upp trötta ögon. En energigivande behandling som talar till varje hud och återställer vitala fukt- och näringsnivåer. Den maximerar cellförnyelsen samtidigt som ånga och portömning rengör på djupet. Behandlingen innehåller både ansiktsmassage som ökar cirkulationen samt hand- och armmassage som bidrar till djup avslappning. Slutligen appliceras en vårdande kräm utvald efter just din hudtyp.

795 kr / 50 min

Elemis Facial Quick Fix For Men

Total avslappning på kort tid för den manliga huden! Du får rengöring, peeling och en ansiktsmask. Medan ansiktsmasken verkar får du en avkopplande hand- och armmassage. Behandlingen avslutas med en härligt återfuktande dagkräm.

495 kr / 25 min

Len med vaxning

Bli riktigt len och mjuk med vaxning. Resultatet håller länge och du slipper att tänka på hårborttagning. Vi har flera olika vaxningar att välja mellan. Tänk på att du inte bör bada eller basta efter en vaxning.

Armhåla / rygg / bikinilinje / halva ben 395 kr

Hela ben och bikinilinje 595 kr

Brasiliansk vaxning 495 kr

Brasiliansk vaxning och halva ben 650 kr

Brasiliansk vaxning och hela ben 795 kr

Överläpp eller haka 195 kr

Överläpp och haka 395 kr

Ännu vackrare

Det är de små detaljerna som gör det. Färgning och formning av fransar och bryn kan göra underverk med ditt utseende. Vill du lyxa till det lite extra så välj en hel makeup.

Frans- och brynfärg inklusive brynplock 295 kr

Formning av bryn 195 kr

Makeup med produkter från bareMinerals (kom osminkad) 575 kr

Elemis Facial Quick Fix

Total avslappning på kort tid. Du får rengöring, peeling och en återfuktande ansiktsmask. Medan ansiktsmasken verkar får du en avslappnande hand- och armmassage. Behandlingen avslutas med en återfuktande dagkräm.

Elemis produkter kombinerar avancerad vetenskap och naturliga ingredienser, för att ge dig ett resultat som både syns och känns.

495 kr / 25 min

Mini Spa Treatment | Elizabeth Arden PRO

Skäm bort din hud med denna effektiva minibehandling som fokuserar på peeling och återfuktning av ansiktet. Du får rengöring, peeling och mask som återfuktar på djupet. Under tiden som masken verkar får du en skön hand- och armmassage. Avslutas med dagkräm anpassat efter din hudtyp. Denna resultatinriktade behandling lämnar huden mjuk och återfuktad med fantastisk lyster.

Elizabeth Arden PRO behandlingarna är utformade för att ge dig ett omedelbart resultat. Ta steget vidare i din hudvård med dessa produkter som är behandlande, jobba aktivt med att föryngra, fräscha upp och återfukta.

Behandlingen ingår ej i spamorgon på skansen.

550 kr / 25 min

Elemis Facial Quick Fix For Men

Total avslappning på kort tid för den manliga huden! Du får rengöring, peeling och en ansiktsmask. Medan ansiktsmasken verkar får du en avkopplande hand- och armmassage. Behandlingen avslutas med en härligt återfuktande dagkräm.

495 kr / 25 min

Klassisk massage

Välj mellan klassisk rygg- och nackmassage eller be terapeuten fokusera på t.ex. benen.

495 kr / 25 min

Elemis Rose Restore spamassage

Elemis unika spamassage ger total avkoppling och balanserar ditt sinne. En svepande men samtidigt behandlande massageteknik för kroppens baksida. Närande, återfuktande och ljuvligt doftande olja och balm.

495 kr / 25 min

Elemis Time To Glow Body

Bli otroligt mjuk och ge huden ny lyster. I denna behandlingen skrubbas hela kroppen med en skön saltpeeling. Efter en dusch avslutas behandlingen med en närande bodylotion som får huden att bli silkeslen.

495 kr / 25 min

Ansikts- och skalpmassage

Renande och dränerande ansiktsmassage med rengöring, serum och kräm samt avslappnande massage för skalpen.

495 kr / 25 min

Elemis Body Boost Spamassage

Elemis unika spamassage ger ny energi och väcker dina sinnen till liv! En svepande men samtidigt behandlande massageteknik för kroppens baksida. Ljuvligt doftande olja och balm som verkar uppiggande och stärkande.

495 kr / 25 min

Power-Packed Peel | Elizabeth Arden PRO

En syrapensling som balanserar huden och ger synbara resultat. Utformad för att exfoliera, återfukta samt ge direkt lyster. Denna snabba peeling är fullproppad med hudförbättrande egenskaper.

En central produkt i de professionella Elisabeth Arden PRO-behandlingarna är Hydrating Peel Gel 30%: Den bygger på en kraftfull och effektiv kombination och koncentration av åldersmotverkande och fuktgivande ingredienser. Inkluderar mjölksyra (AHA), glykolsyra (AHA), citronsyra (AHA) och salicylsyra (BHA), plus antioxidanter för att förbättra hudens fuktbalans och ge huden en fräsch och frisk lyster. Behandlingen kan ges som en kur på flera gånger för bästa resultat. Passar alla hudtyper.

Elizabeth Arden PRO behandlingarna är utformade för att ge dig ett omedelbart resultat. Ta steget vidare i din hudvård med dessa produkter som är behandlande, jobba aktivt med att föryngra, fräscha upp och återfukta.

Behandlingen ingår ej i spamorgon på skansen.

550 kr / 25 min inklusive konsultation/rådgivning

Elemis Facial Quick Fix

Total avslappning på kort tid. Du får rengöring, peeling och en återfuktande ansiktsmask. Medan ansiktsmasken verkar får du en avslappnande hand- och armmassage. Behandlingen avslutas med en återfuktande dagkräm.

Elemis produkter kombinerar avancerad vetenskap och naturliga ingredienser, för att ge dig ett resultat som både syns och känns.

495 kr / 25 min

Elemis Facial Classic

Upplev det bästa inom vetenskaplig hudvård. En effektiv behandling anpassad efter just din hudtyp som garanterar synliga resultat. I behandlingen ingår hudanalys, rengöring, peeling, behandlande mask, en särskilt utformad massageteknik för ansikte och dekolletage samt skalpmassage. Ånga och portömning om så önskas.

Elemis produkter och tekniker kombinerar avancerad vetenskap och naturliga ingredienser, för att ge dig ett resultat som både syns och känns.

795 kr / 50 min

Elemis Facial Lyx

Upplev det bästa inom vetenskaplig hudvård. En effektiv behandling anpassad efter just din hudtyp som garanterar synliga resultat. I behandlingen ingår hudanalys, rengöring, peeling, två olika behandlande masker samt en särskilt utformad massageteknik för ansikte och dekolletage. Ånga och portömning om så önskas. Behandlingen förstärks för total avslappning med hjälp av massage av skalp, händer och armar.

Elemis produkter och tekniker kombinerar avancerad vetenskap och naturliga ingredienser, för att ge dig ett resultat som både syns och känns.

1150 kr / 80 min

Klassisk manikyr

Behandling för naglar och nagelband. Filning och formning, nagelbandsvård, polering, återfuktning samt en lätt avkopplande handmassage. Lackning ingår.

750 kr / 50 min

Spamanikyr

En skön behandling för dina naglar och händer med peeling, polering av naglar samt paraffinbad och massage för händerna. Avslutas med ett baslack.

750 kr / 50 min

Pedikyr

Behandling för friska fötter. Fötterna filas, förhårdnader avlägsnas och naglarna blir klippta. Avslutas med lack eller skön fot- och underbensmassage.

750 kr / 50 min

Skansen wellness

En avkopplande mjuk massage på framsida ben, armar, dekolletage och skalp. Här ligger du på rygg under hela behandlingen. Ansiktet får rengöring, mask och ansiktsmassage i kräm.

795 kr / 50 min

Havets harmoni

En avkopplande behandling som tar hand om dina händer, fötter och ditt ansikte. Rengöring, peeling, mask och massage av ansiktet. Peeling och massage av händer och fötter. Du får även en skön skalpmassage.

795 kr / 50 min

Ansikts- och skalpmassage

Renande och dränerande ansiktsmassage med rengöring, serum och kräm samt avslappnande massage för skalpen.

495 kr / 25 min

bokning & rådgivning

BOKA BEHANDLING

Välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post för att boka dina behandlingar.

Om du mejlar, vänligen ange ett telefonnummer som vi kan nå dig på. Om du redan har bokat ett av våra spapaket behöver vi även ditt bokningsnummer, tack.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Meddela gärna om någon i sällskapet har specialkost eller allergier.

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.