Behandlingar

Unna dig höjden av välbefinnande. Vi använder avancerade resultatdrivna produkter och tekniker från Elemis och Priori, för att ge synbart och långvarigt resultat. Alla behandlingar är unisex och passar lika bra för män som för kvinnor. Ungdomar är välkomna på behandling från 13 år. Kom gärna till behandlingen i torra bad- eller underkläder.

På den här sidan hittar du alla våra spabehandlingar. Börja med att välja typ av behandling i menyn.

Ge ditt ansikte en avancerad ansiktsbehandling. Vi arbetar med produkter från Elemis och Priori, för att ge dig resultat som både syns och varar.

Elemis Facial Quick Fix

Total avslappning på kort tid. Du får rengöring, peeling och en återfuktande ansiktsmask. Medan ansiktsmasken verkar får du välja mellan en avslappnande hand- och armmassage eller skalpmassage. Behandlingen avslutas med en återfuktande dagkräm.

Elemis produkter kombinerar avancerad vetenskap och naturliga ingredienser, för att ge dig ett resultat som både syns och känns.

Elemis Facial Classic

Upplev det bästa inom vetenskaplig hudvård. En effektiv behandling anpassad efter just din hudtyp som garanterar synliga resultat. I behandlingen ingår hudanalys, rengöring, peeling, behandlande mask, skön massage för ansikte och dekolletage samt skalpmassage. Ånga och portömning om så önskas.

Elemis produkter och tekniker kombinerar avancerad vetenskap och naturliga ingredienser, för att ge dig ett resultat som både syns och känns.

Elemis Facial Lyx

Upplev det bästa inom vetenskaplig hudvård. En effektiv behandling anpassad efter just din hudtyp som garanterar synliga resultat. I behandlingen ingår hudanalys, rengöring, peeling, två olika behandlande masker samt en skön massage för ansikte och dekolletage. Ånga och portömning om så önskas. Behandlingen förstärks för total avslappning med hjälp av massage av skalp, händer och armar.

Elemis produkter och tekniker kombinerar avancerad vetenskap och naturliga ingredienser, för att ge dig ett resultat som både syns och känns.

Priori Quick Peel

En effektiv peelpensling utformad för att balansera din hud och ge synbara resultat. En sammansättning av flera olika syror samt antioxidanter skapad för att exfoliera, återfukta och ge din hud omedelbar lyster. Syrorna jobbar effektivt på att förbättra känslig, torr, yttorr, acne, pigmenterad, åldrad och slapp hud. Bäst resultat fås i kur på 6 gånger.
OBS. Denna behandling bör ej kombineras med varmt bad och bastu.

550 kr / inklusive konsultation/rådgivningBoka nu

Priori Ultimate Peel

Behandlingen börjar med en effektiv peelpensling, efter det får du uppleva en revolutionerande LED-ljusterapimasken som återfuktar, förbättrar och föryngrar huden samt ger den en fyllighet och fantastisk lyster. Resultat syns omedelbart och hela 95 % av användarna av LED-masken upplever en förbättring vad gäller ton, struktur och fasthet. Kliniska studier visar att kollagenproduktionen och cellförnyelsen stimuleras vid användning av denna innovativa mask. Utöver det som redan nämnts, avslutas behandlingen med en djupt återfuktande ansiktsmask.
OBS. Denna behandling bör ej kombineras med varmt bad och bastu.

950 kr inkl. konsultation/rådgivningBoka nu

Elemis Superfood Pro-Radiance, 50 min

Vitaminrik ansiktsbehandling som boostar huden med djupverkande och essentiella spårämnen från närande superfoods och barriärstärkande prebiotika.
Rengöring, peeling, dubbla ansiktsmasker för extra boost samt massage av ansikte, skalp, hand och arm. Avslutas med ansiktsprodukter som ger huden en hälsosam glow och lyster.

Elemis produkter kombinerar avancerad vetenskap och naturliga ingredienser, för att ge dig ett resultat som både syns och känns.

Elemis Superfood Glow, 25 min

Ge din hud ny energi med närande superfoods. Rengöring, peeling, superfood-mask samt massage för ansikte och dekolletage. Avslutas med ansiktsprodukter som ger huden en ny lyster.

Elemis produkter kombinerar avancerad vetenskap och naturliga ingredienser, för att ge dig ett resultat som både syns och känns.

Avslappnande kroppsbehandlingar och exfolierande kurer. Välj det som din kropp behöver och som du njuter av allra mest. Vissa kroppsbehandlingar inkluderar även behandling för ansiktet.

Elemis Salt Glow

En exotisk exfolieringsritual

En rengörande och återfuktande behandling som stärker och revitaliserar kroppen. Efter en lätt kroppsborstning droppas rikligt med varm olja över hela kroppen innan Salt Glow appliceras. Du blir sedan inpackad samtidigt som ansiktet rengörs noggrant, återfuktas och peelas för att bli härligt mjuk. Efter dusch avslutas behandlingen genom att applicera en ljuvlig kroppskräm som ger huden lyster och gör den silkeslen.

Magnesiuminpackning

Återhämtande behandling

Känn hur kroppen skrubbas rent med polerande havsaltskristaller, smörjs noggrant in med magnesiumolja och packas sedan in i mineralrik lera. Medan inpackningen verkar får du en skön ansikts- och skalpmassage. Behandlingen avslutas med en härlig återfuktande bodylotion. Kom tillbaka till verkligenheten som en ny människa!
Passar dig som är stressad, trött, har muskelvärk, sover dåligt eller för dig som tränar mycket.

Skansens Kur allt i ett

Effektiv Detox för hela kroppen

Upplev ditt renare, lättare jag!
Unna dig denna lyxiga, välgörande behandling som inleds med en avslappnande massage på ryggen Därefter peelas hela kroppen med en saltkristallskrubb följt av en inpackning med mineralrika alger från Bretagne. Under tiden som de renande och slankande algerna verkar, rengörs ansiktet och efterföljs av en behaglig ansikts- och skalpmassage. Behandlingen avslutas med en dusch.

Bodyscrubb

Bli len och mjuk igen!

Återfå lystern och bli behagligt mjuk med denna härliga helkroppsskrubb. Efter en varm dusch avslutas behandlingen med en närande bodylotion.

Unna dig en välgörande massage. Vi har både klassisk, varma stenar och även Elemis egna, unika massagetekniker att prova.

Elemis Body Relax

Avkopplande, lugnande massage

Elemis unika topp-till-tå-massage ger total avkoppling och balanserar ditt sinne. En svepande massageteknik tar behandlingen till en ny nivå. Närande och återfuktande olja och balm med ros, camelia och vallmo tar sinnena på en promenad genom en brittisk trädgård.

25 minuter inkluderar massage av hela baksidan.
50 minuter inkluderar hela kroppen samt skalpmassage.

75 minuter inkluderar hela kroppen samt en Quick fix facial.

 

550 kr / 25 min, 850 kr / 50 min, 1195 kr / 75 minBoka nu

Elemis Body Boost

Avkopplande, energigivande massage

Elemis unika topp-till-tå-massage som ger ny energi och väcker dina sinnen till liv. En svepande massageteknik tar behandlingen till en ny nivå. Denna behandling stimulerar varje cell i kroppen och hjälper till att lindra muskelsmärtor och detoxa huden tack vare ljuvligt doftande olja och balm med alger och bärnsten. En mineralladdning som ger ditt sinne ro och din kropp ny energi.

25 minuter inkluderar massage av hela baksidan.
50 minuter inkluderar hela kroppen samt skalpmassage.

75 minuter inkluderar hela kroppen samt en Quick fix facial.

  

550 kr / 25 min, 850 kr / 50 min, 1195 kr / 75 minBoka nu

Ansikts- och skalpmassage

Renande och dränerande ansiktsmassage med rengöring, serum och kräm samt avslappnande massage för skalpen.

Klassisk massage

En klassisk massage för hela eller delar av kroppen. Här är det viktigt att du berättar för terapeuten vad du önskar fokusera på, t.ex. övre rygg eller ben och vilken styrka du vill ha på massagen.

595 kr / 25 min, 895 kr / 50 minBoka nu

Peaceful Pregnancy

En avslappnande och välgörande massage tänkt för dig som är gravid. Sittandes på vår bänk masserar terapeuten dina axlar och nacke. Lägg dig ner på rygg och fortsätt njut av massage i ansikte, dekolletage, skalp, händer, fötter och underben. Unna din kropp denna välbehövliga stund.
Massagebehandlingen görs ifrån graviditetsvecka 13.

Hotstone

En sagolik massage som smälter bort alla spänningar och ger total avslappning. Varma lavastenar masseras mjukt över hela kroppen. Avslutas med ansiktsmassage med svala stenar.

Går inte att boka under perioden 15 maj–1 september.

Elemis Deep Tissue Massage

En djupgående massage som gör att du känner dig lugn och fokuserad. Behandlingen passar dig som har behov av stresslindring, avslappning, har spända muskler eller tränar mycket. Kroppen förbereds för att frigöra gifter, den flödande massagen arbetar på djupet och stimulerar kroppens cirkulation.

 

Rygg och nacke 25 min 595kr / Helkropp, 50 min 895krBoka nu

Det är lätt att glömma bort sina fötter. Ge dem lite extra omsorg och dem kommer kännas som nya igen!

Pedikyr

Behandling för friska fötter. Fötterna filas, förhårdnader avlägsnas och naglarna blir klippta. Avslutas med lack eller skön fot- och underbensmassage.

Fot- och Benmassage

Njut av en skön fot- och benmassage med ett självuppvärmande massagebalsam.

Len med vaxning

Bli riktigt len och mjuk med vaxning. Resultatet håller länge och du slipper att tänka på hårborttagning. Vi har flera olika vaxningar att välja mellan. Tänk på att du inte bör bada eller basta efter en vaxning.

Armhåla / rygg / bikinilinje / halva ben 395 kr

Hela ben och bikinilinje 595 kr

Brasiliansk vaxning 495 kr

Brasiliansk vaxning och halva ben 650 kr

Brasiliansk vaxning och hela ben 795 kr

Överläpp eller haka 195 kr

Överläpp och haka 395 kr

Ännu vackrare

Det är de små detaljerna som gör det. Färgning och formning av fransar och bryn kan göra underverk med ditt utseende. Vill du lyxa till det lite extra så välj en hel makeup.

Frans- och brynfärg inklusive brynplock 325 kr

Formning av bryn 225 kr

Makeup med produkter från bareMinerals (kom osminkad) 595 kr

Infraröd bastu


Hör du till dem som tycker att bastu ofta blir lite för varmt? Men som ändå vill ta del av alla hälsovinster som bastubad ger? Infraröd bastu är ett riktigt bra lifehack för dig som snabbt vill må bättre, få mer energi och uppnå djup avslappning. Infraröd bastu har länge använts inom sjukvården för att bland annat behandla värk, och nu har vi glädjen att erbjuda detta även hos oss.

Hur funkar det? I infraröd bastu används ljus av infraröda våglängder för att värma upp kroppen inifrån och ut. Det är alltså den bastande som värms upp, snarare än luften runt omkring som i en vanlig bastu. Det gör att infraröd bastu upplevs som svalare och mildare än en traditionell bastu, samtidigt som den resulterar i samma avslappning och ymnig svettning.

Infraröd bastu har många hälsoeffekter:

  • Avkopplande och minskar stress – det infraröda ljuset höjer kroppsvärmen på ett mjukt och skönt vis.
  • Detox – du svettas från djupet och mer än i en vanlig bastu. Den mest effektiva detoxen som finns idag!
  • Stela muskler och leder – värmen förbättrar cirkulationen och det infraröda ljuset påverkar muskelfibrerna positivt.
  • Smärtlindring – genom att musklerna slappnar av och endorfinproduktionen ökar.
  • Förbättrar immunförsvaret – när kroppens kärntemperatur höjs, ökar antalet vita blodkroppar som ingår i kroppens immunförsvar.
  • Ger en ökad återhämtning efter träning
  • Hälsosam hud – ökar cirkulationen, öppnar upp porer, huden blir fastare, mjuk och len. Kan minska nässelutslag.

Vi rekommenderar inte infraröd bastu för dig som är gravid eller har en akut pågående infektion i leder och hud. Om du behandlas för någon sjukdom, rådgör gärna med läkare om IR-bastu är lämpligt.

295 kr / 20 min, 495 kr / 50 min, Duo 445 kr / 20 min, Duo 645 kr / 50 min Boka

Vad vill du boka? -->