Behandlingar

Unna dig höjden av välbefinnande. Vi använder avancerade resultatdrivna produkter och tekniker från Elemis och Priori, för att ge synbart och långvarigt resultat. Alla behandlingar är unisex och passar lika bra för män som för kvinnor.

Ge ditt ansikte en avancerad ansiktsbehandling. Vi arbetar med produkter från Elemis och Priori, för att ge dig resultat som både syns och varar.

Elemis Facial Quick Fix

Total avslappning på kort tid. Du får rengöring, peeling och en återfuktande ansiktsmask. Medan ansiktsmasken verkar får du en avslappnande hand- och armmassage. Behandlingen avslutas med en återfuktande dagkräm.

Elemis produkter kombinerar avancerad vetenskap och naturliga ingredienser, för att ge dig ett resultat som både syns och känns.

495 kr / 25 min

Elemis Facial Classic

Finns även som vegansk!

Upplev det bästa inom vetenskaplig hudvård. En effektiv behandling anpassad efter just din hudtyp som garanterar synliga resultat. I behandlingen ingår hudanalys, rengöring, peeling, behandlande mask, en särskilt utformad massageteknik för ansikte och dekolletage samt skalpmassage. Ånga och portömning om så önskas.

Elemis produkter och tekniker kombinerar avancerad vetenskap och naturliga ingredienser, för att ge dig ett resultat som både syns och känns.

795 kr / 50 min

Elemis Facial Lyx

Upplev det bästa inom vetenskaplig hudvård. En effektiv behandling anpassad efter just din hudtyp som garanterar synliga resultat. I behandlingen ingår hudanalys, rengöring, peeling, två olika behandlande masker samt en särskilt utformad massageteknik för ansikte och dekolletage. Ånga och portömning om så önskas. Behandlingen förstärks för total avslappning med hjälp av massage av skalp, händer och armar.

Elemis produkter och tekniker kombinerar avancerad vetenskap och naturliga ingredienser, för att ge dig ett resultat som både syns och känns.

1150 kr / 80 min

AHA/BHA Pensling

En syrapensling som balanserar huden och ger synbara resultat. Utformad för att exfoliera, återfukta samt ge direkt lyster. Denna snabba peeling är fullproppad med hudförbättrande egenskaper. Inkluderar mjölksyra (AHA), glykolsyra (AHA), citronsyra (AHA) och salicylsyra (BHA), plus antioxidanter!
Syrorna kan effektivt jobba på att förbättra känslig, torr, yttorr, acne, pigmenterad, åldrad och slapp hud. Passar helt enkelt alla hudtyper.
Absolut bästa resultat fås i kur på 6 gånger.

Behandlingen ingår ej i spamorgon på skansen.

550 kr / inklusive konsultation/rådgivning

Ansikts- och skalpmassage

Renande och dränerande ansiktsmassage med rengöring, serum och kräm samt avslappnande massage för skalpen.

495 kr / 25 min

Avslappnande kroppsbehandlingar och exfolierande kurer. Välj det som din kropp behöver och som du njuter av allra mest. Vissa kroppsbehandlingar inkluderar även behandling för ansiktet.

Elemis Salt Glow

En exotisk exfolieringsritual

En rengörande och återfuktande behandling som stärker och revitaliserar kroppen. Efter en lätt kroppsborstning droppas rikligt med varm olja över hela kroppen innan Salt Glow appliceras. Du blir sedan inpackad samtidigt som ansiktet rengörs noggrant, återfuktas och peelas för att bli härligt mjuk. Efter dusch avslutas behandlingen genom att applicera en ljuvlig kroppskräm som ger huden lyster och gör den silkeslen. En topp-till-tå-behandling som måste upplevas!

795 kr / 50 min

Elemis Detox Body Wrap

Renare kropp, renare sinne

En detoxande och renande behandling. Efter en effektiv torrborstning av hela kroppen blir du insmord i näringsrik varm olja. Därefter packas hela kroppen in i en utrensande och vitaminrik mask. Väl inpackad rengörs ditt ansikte och du får en skön ansikts- och skalpmassage. Efter en varm dusch smörjs hela kroppen in i en härlig och näringsrik bodybalm. Upplev en renad och samtidigt supermjuk kropp!

 

795 kr / 50 min

Elemis Nectar Nourishing Wrap – NYHET!

Återställ mjukhet och lyster

En återfuktande, närande behandling. Upplev en härligt doftande och fuktighetsgivande kroppsinpackning för dig med väldigt torr hy. Efter en lätt kroppsborstning får du den varma, aromatiska oljan applicerad med en svepande teknik med extra uppmärksamhet på torra områden. Du packas in och hålls varm, medan oljan verkar får ansiktet rengöring och en massage i en närande mask. Hela din hud kommer kännas silkeslen och återfuktad!

795 kr / 50 min

Unna dig en välgörande massage. Vi har både klassisk, varma stenar och även Elemis egna, unika massagetekniker att prova.

Hotstone

En sagolik massage som smälter bort alla spänningar och ger total avslappning. Varma lavastenar masseras mjukt över hela kroppen. Avslutas med ansiktsmassage med svala stenar.

Går inte att boka under perioden 1 juni–1 september.

795 kr / 50 min

Elemis Garden of England Rose Restore

Avkopplande, lugnande massage

Elemis unika topp-till-tå-massage ger total avkoppling och balanserar ditt sinne. En svepande men samtidigt behandlande massageteknik tar behandlingen till en ny nivå. Närande och återfuktande olja och balm med ros, camelia och vallmo tar sinnena på en promenad genom en brittisk trädgård.

25 minuter inkluderar massage av hela baksidan.
50 minuter inkluderar hela kroppen samt skalpmassage.

80 minuter inkluderar hela kroppen samt en Quick fix facial.

 

495 kr / 25 min, 795 kr / 50 min, 1150 kr / 80 min

Elemis Hot Mineral Body Boost

Avkopplande, energigivande massage

Elemis unika topp-till-tå-massage som ger ny energi och väcker dina sinnen till liv. En svepande men samtidigt behandlande massageteknik tar behandlingen till en ny nivå. Denna behandling stimulerar varje cell i kroppen och hjälper till att lindra muskelsmärtor och detoxa huden tack vare ljuvligt doftande olja och balm med alger och bärnsten. En mineralladdning som ger ditt sinne ro och din kropp ny energi.

25 minuter inkluderar massage av hela baksidan.
50 minuter inkluderar hela kroppen samt skalpmassage.

80 minuter inkluderar hela kroppen samt en Quick fix facial.

  

495 kr / 25 min, 795 kr / 50 min, 1150 kr / 80 min

Ansikts- och skalpmassage

Renande och dränerande ansiktsmassage med rengöring, serum och kräm samt avslappnande massage för skalpen.

495 kr / 25 min

Klassisk massage

En klassisk massage för hela eller delar av kroppen. Här är det viktigt att du berättar för terapeuten vad du önskar fokusera på, t.ex. övre rygg eller ben och vilken styrka du vill ha på massagen.

595 kr / 25 min, 895 kr / 50 min

Peaceful Pregnancy – NYHET!

En avslappnande och välgörande massage tänkt för dig som är gravid. Sittandes på vår bänk masserar terapeuten dina axlar och nacke. Lägg dig ner på rygg och fortsätt njut av massage i ansikte, dekolletage, skalp, händer, fötter och underben. Unna din kropp denna välbehövliga stund.
Massagebehandlingen görs ifrån graviditetsvecka 13.

795 kr / 50 min

Det är lätt att glömma bort sina fötter. Ge dem lite extra omsorg och dem kommer kännas som nya igen!

Pedikyr

Behandling för friska fötter. Fötterna filas, förhårdnader avlägsnas och naglarna blir klippta. Avslutas med lack eller skön fot- och underbensmassage.

795 kr / 50 min

Len med vaxning

Bli riktigt len och mjuk med vaxning. Resultatet håller länge och du slipper att tänka på hårborttagning. Vi har flera olika vaxningar att välja mellan. Tänk på att du inte bör bada eller basta efter en vaxning.

Armhåla / rygg / bikinilinje / halva ben 395 kr

Hela ben och bikinilinje 595 kr

Brasiliansk vaxning 495 kr

Brasiliansk vaxning och halva ben 650 kr

Brasiliansk vaxning och hela ben 795 kr

Överläpp eller haka 195 kr

Överläpp och haka 395 kr

Ännu vackrare

Det är de små detaljerna som gör det. Färgning och formning av fransar och bryn kan göra underverk med ditt utseende. Vill du lyxa till det lite extra så välj en hel makeup.

Frans- och brynfärg inklusive brynplock 295 kr

Formning av bryn 195 kr

Makeup med produkter från bareMinerals (kom osminkad) 595 kr

bokning & rådgivning

Boka behandling

 

Boka din behandling
Välkommen att boka behandling på telefon 0431-55 82 00 eller spa@hotelskansen.se

Om du mejlar, vänligen ange ett telefonnummer som vi kan nå dig på. Om du redan har bokat ett av våra spapaket behöver vi även ditt bokningsnummer, tack.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Enklast bokar du bord online via knappen nedan!

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).