Kallbadhuset

Besöker du Båstad, ska du besöka Kallbadhuset. Så är det bara. För ingen annanstans får du samma känsla av havet, luften och horisonten. En känsla av frihet. Promenera ut på den 60 meter långa träbryggan, över sandstranden och vattnet. Stig in och värm dig i bastun, titta ut över Kattegatt. Ladda för ett kallt dopp i havet och sedan – bara gör det. Ju kallare, desto bättre, säger de som vet. Idag finns till och med forskning som befäster att kalla bad gör dig avstressad, pigg och glad resten av dagen.

om kallbadhuset

Om Kallbadhuset

I slutet av 1800-talet skrev Båstad badhistoria genom att anlägga ett kallbadhus. Det ursprungliga badhuset är sedan länge förstört av stormar, så 2009 invigde vi det nya Kallbadhuset på samma plats.

Interiören karaktäriseras av nordiskt ljus design och stora panoramafönster mot havet. Inne i loungen kan du sitta i sköna vilstolar vid elden och titta ut över Kattegatt. Värma dig i bastun eller gå ut på terrassen och bada varmt under bar himmel, innan går nerför badstegen för ett dopp i havet. På trädäcket kan du sitta och prata med vännerna omgiven av havet på alla sidor.

Kallbadhuset är öppet för alla, året om – vare sig du bor på hotellet eller någon annanstans. Öppettider och priser hittar du här nedan.

öppettider & priser

Öppettider Kallbadhuset

Till Kallbadhuset är alla välkomna: såväl hotellgäster som gäster utifrån, stora som små. Dock på lite olika tider. Generellt kan man säga att helgernas eftermiddagar och kvällar är vigda åt hotellets gäster, och att barn under 13 är välkomna på onsdagar. Fullständiga öppettider hittar du via länken nedan.

Entré Kallbadhuset

Pris för hotellgäster
För hotellgäster som bokat spapaket ingår entré till Kallbadhuset
För hotellgäster som endast bokat boende och frukost, är priset 75 kr

Pris för externa gäster
Vuxen 120 kr
Barn under 13 år 60 kr (endast onsdagar)
10-kort vuxen 850 kr
10-kort vuxen (mån–fre 07.00–09.00) 500 kr
10-kort barn 500 kr (under 13 år)

Abonnera Kallbadhuset (måndag–torsdag 19.00–21.00)
1–10 pers 2 500 kr/tim
11–25 pers 4 000 kr/tim
26–50 pers 5 500 kr/tim

Tillval vid abonnering:
Snackspaket (chips och nötter) 27 kr/pers
Tilltuggspaket (chips, nötter, ost, oliver) 50 kr/pers
Det finns även cider, öl och vin för beställning.

NYHET

Nyhet: 10-kort på morgonbad

10-kort på kallbadhuset 500:-
Gäller måndag–fredag 07.00–09.00
(ej röda dagar)

Kan jag boka?

Gäster som bor på hotellet har företräde till Kallbadhuset och externa gäster är varmt välkomna i mån av plats. Det går tyvärr inte att boka, men ring oss gärna innan du kommer för att vara säker på att det finns plats.

Telefon Kallbadhuset: 0431-55 82 04.

bilder

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Enklast bokar du bord online via knappen nedan!

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).