Konferensaktiviteter

Svetsa samman laget med utvecklande och roliga aktiviteter ute eller inne, en timme eller en dag. Utmanas fysiskt eller låt tankens kraft styra.

Rätt aktivitet förstärker mötets syfte, bygger teamkänslan, motiverar medarbetarna och gör mötet både meningsfullt och minnesvärt. Här är ett urval av populära aktiviteter att inspireras av. Fråga oss gärna så tar vi fram förslag på konferensaktiviteter som kan passa just ditt team.

Bygg ett starkt team

konferensaktivitet på stranden med personer i lag.

Bästa Mästare

En rolig och utmanande aktivitet där laganda, uthållighet och strategi sätts på prov. Det laget som lyckas bäst är det som nyttjar alla sina talanger i laget. Skytte, teamhinderbanor, styrka, uthållighet, pannbensutmaningar, samarbetsövningar, klurigheter och minnesövningar.

Talarnas gruppbild

Landets bästa talare

Ge mötet ett lyft med hjälp av en motiverande föreläsare, moderator eller underhållare. Vi samarbetar med Talarnas, Sveriges första hållbara talarförmedling – som drivs och ägs av några av Sveriges tyngsta talare. Här hittar du endast de bästa profilerna inom varje område.

konferensaktivitet med flera personer i Rib-båt på havet nära kusten.

Havsäventyr

Ett spännande och annorlunda äventyr med RIB båtar. RIB (rigid inflatable boat) är specialbyggda båtar framtagna för att tåla alla väderförhållanden. Njut av en guidad tur vid vår natursköna kust och ett äventyr på havet. Varje båt har plats till 12 passagerare förutom skeppare och navigatör.

Kvinna tränar på stranden med havet i bakgrunden.

Spa och träning

Kombinera konferensen med spa, kallbad, träningspass och yoga i en fantastiskt miljö. Vi har erfarna instruktörer som anpassar aktiviteten efter gruppen. Promenera ut på den 60 meter långa träbryggan, värm er i bastun, ta ett kalldopp och njut i den japanska poolen med blicken ut över Kattegatt.

Speedcat-båt i full fart på havet med liten grupp personer i.

Speedcats

Lär dig köra Speedcats, lätta och snabba 50 hästars gummibåts-katamaraner. Speedcats är från början framtagen som livräddningsbåt för stränderna i Sydafrika och obeskrivligt rolig att köra. Varje båt har två personers besättning, där en sköter fart och riktning och den andra balansen.

Två personer med jättesup på stranden.

JätteSUP

JätteSUP är något ni gör tillsammans på havet alldeles utanför hotellet. Fantastiskt upplevelse med mycket teamkänsla och skratt. Denna SUP är stabil och kan ta sex till åtta personer samtidigt. Förvånansvärt lätt att lära sig men övningen kräver samarbete och koordination.

Tennisbana i båstad med solnedgång och tom läktare.

Tennis

Banorna ligger i direkt anslutning till hotellet och här avgörs Swedish Open varje år. Vi har sex tennisbanor att erbjuda. Spela en match eller en turnering där stjärnor som Björn Borg, Mats Wilander, Robin Söderling och Rafael Nadal har vunnit. Vi har erfarna tennistränare som coachar er.

konferensaktivitet med en person hängandes i sele från taket.

Mission Impossible

Detta är ett avancerat teamspel där lagen med hjälp av modern teknik, kommunikation och samarbete ska uppfylla kraven för att bli fullvärdiga S.B.I.A agenter. Här handlar det om tävling och samarbete på hög nivå. En övning fylld med kreativitet och energi.

konferensaktivitet hotel skansen båstad

Shipyard Challenge

Designa, bygg och tävla i en egenkonstruerad båt med hjälp av material som ni tilldelats. Med en kombination av lagarbete och kreativitet ger det er möjlighet att samarbeta med idéer inom design och konstruktion för att uppnå det slutliga målet.

Firewalking

Här får ni stärkt självkänsla, och sammansvetsad grupp. Firewalking är en intensiv och kollektiv upplevelse som över årtusenden har syftat till att föra grupper närmare. En och en får ni gå över den glödande bädden på 400°.

Fler populära aktiviteter

Utmana intellektet och logiskt tänkande, kvickhet och allmänt vetande i Music Quiz, Master Mind och Urspårat. Slappna av på en stand up paddle, spela golf på Sveriges bästa golfbanor, eller kör femkamp och beach games. Vill ni ha underhållning och en aktivitet till middagen? Vi har fantastiska konferenskoordinatorer på hotellet och ett nära samarbete med aktivitetsbolagen www.spirit-event.com och www.storablå.se. Tillsammans sätter vi ihop konferensaktiviteter som passar just ditt team.

I våra förmånliga hotellpaket ingår middag och entré till spa.

Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Vill du gå på spa eller äta i våra restauranger under din vistelse? Då ska du boka ett hotellpaket.

Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Boka bord online via knappen nedan.

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka en skön behandling på spa.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).