Konferensaktiviteter

Svetsa samman laget med utvecklande och roliga aktiviteter ute eller inne, en timme eller en dag. Utmanas fysiskt eller låt tankens kraft styra.

Rätt aktivitet förstärker mötets syfte, bygger teamkänslan, motiverar medarbetarna och gör mötet både meningsfullt och minnesvärt. Här är ett urval av populära aktiviteter att inspireras av. Fråga oss gärna så tar vi fram förslag på konferensaktiviteter som kan passa just ditt team.

Bygg ett starkt team

konferensaktivitet med flera personer i Rib-båt på havet nära kusten.

Havsäventyr

Ett spännande och annorlunda äventyr med RIB båtar. RIB (rigid inflatable boat) är specialbyggda båtar framtagna för att tåla alla väderförhållanden. Njut av en guidad tur vid vår natursköna kust och ett äventyr på havet. Varje båt har plats till 12 passagerare förutom skeppare och navigatör.

Tennis

Banorna ligger i direkt anslutning till hotellet och här avgörs Swedish Open varje år. Vi har sex tennisbanor att erbjuda. Spela en match eller en turnering där stjärnor som Björn Borg, Mats Wilander, Robin Söderling och Rafael Nadal har vunnit. Vi har erfarna tennistränare som coachar er.

Spa & Träning

Ta ett break och fokusera på deltagarnas välbefinnande. Kanske ett energigivande träningspass, yoga, en guidad löptur eller en lyxigt flärdfull stund med hudvård eller make-up på spa? Klicka dig vidare för att se alla aktiviteter som arrangeras av våra duktiga medarbetare på spa.

konferensaktivitet på stranden med personer i lag.

Bästa Mästare

En rolig och utmanande aktivitet där laganda, uthållighet och strategi sätts på prov. Det laget som lyckas bäst är det som nyttjar alla sina talanger i laget. Skytte, teamhinderbanor, styrka, uthållighet, pannbensutmaningar, samarbetsövningar, klurigheter och minnesövningar.

Vinflaska och vinglas i restaurang Sand

Möte med smak

En provning kring mat och dryck är en både trevlig och lärorik aktivitet som de flesta brukar uppskatta. Prova viner eller whisky med vår sommelier. Gå i barskola och lär er göra cocktails under ledning av våra skickliga bartenders. Klicka nedan för att läsa om alla våra olika provningar.

Chef's Area

Känn pulsen från köket, jargongen, atmosfären! Vid denna unika middagsupplevelse tar ni plats mitt i händelsernas centrum, så nära vårt öppna kök som det är möjligt. Här får ni njuta av en specialkomponerad meny i åtta serveringar tillsammans med drycker som matchar alla smaker.

Spa och träning

Kombinera konferensen med spa, kallbad, träningspass och yoga i en fantastiskt miljö. Vi har erfarna instruktörer som anpassar aktiviteten efter gruppen. Promenera ut på den 60 meter långa träbryggan, värm er i bastun, ta ett kalldopp och njut i den japanska poolen med blicken ut över Kattegatt.

Talarnas gruppbild

Landets bästa talare

Ge mötet ett lyft med hjälp av en motiverande föreläsare, moderator eller underhållare. Vi samarbetar med Talarnas, Sveriges första hållbara talarförmedling – som drivs och ägs av några av Sveriges tyngsta talare. Här hittar du endast de bästa profilerna inom varje område.

Speedcat-båt i full fart på havet med liten grupp personer i.

GoCats

Lär dig köra GoCats, lätta och snabba 50-hästars gummibåts-katamaraner. GoCats är från början framtagen som livräddningsbåt för stränderna i Sydafrika och obeskrivligt rolig att köra. Varje båt har två personers besättning, där en sköter fart och riktning och den andra sköter balansen.

Två personer med jättesup på stranden.

Jätte-SUP

Jätte-SUP är något ni gör tillsammans på havet alldeles utanför hotellet. Fantastiskt upplevelse med mycket teamkänsla och skratt. Denna SUP är stabil och kan ta sex till åtta personer samtidigt. Förvånansvärt lätt att lära sig men övningen kräver samarbete och koordination.

HAKA!

Haka är en maorisk utmaningsritual som traditionellt görs i grupp. Enligt legenden är haka är en katalysator, ett verktyg för att öka individens förmåga, för att sedan i sin mest kraftfulla form bidra till bättre lagsammanhållning.

konferensaktivitet hotel skansen båstad

Shipyard Challenge

Designa, bygg och tävla i en egenkonstruerad båt med hjälp av material som ni tilldelats. Med en kombination av lagarbete och kreativitet ger det er möjlighet att samarbeta med idéer inom design och konstruktion för att uppnå det slutliga målet.

Firewalking

Här får ni stärkt självkänsla, och sammansvetsad grupp. Firewalking är en intensiv och kollektiv upplevelse som över årtusenden har syftat till att föra grupper närmare. En och en får ni gå över den glödande bädden på 400°.

Fler populära aktiviteter

Utmana intellektet och logiskt tänkande, kvickhet och allmänt vetande i Music Quiz, The Test Winner, Silent Disco och Urspårat. Slappna av på en stand up paddle, spela golf på Sveriges bästa golfbanor, eller kör femkamp och beach games. Vill ni ha underhållning och en aktivitet till middagen? Vi har fantastiska konferenskoordinatorer på hotellet och ett nära samarbete med aktivitetsbolaget Spirit Event. Tillsammans sätter vi ihop konferensaktiviteter som passar just ditt team.

Vad vill du boka? -->