Menyer på Sand

Sand har stängt från 26 november 2023 till 25 januari 2024, på grund av förbättringsarbeten. Läs mer

Här hittar du alla aktuella menyer i restaurang Sand. Välj meny i listan!

À la carte

Serveras kvällstid på Sand

COCKTAILS

BJÄRE – 155
Gin som bas med fräschör från grapefrukt, rabarber och lite fläder

CAMPALONE – 110
Camparins bitterhet blandas med friskhet från egengjord citrusläsk med cantaloupemelon och en subtil ton av Ceylonkanel

LYCKLIGT SLUT – 155
Absolut Smokey Piña och persika med lätta toner av jasmin och fläderblomma

DIVINE – 175
Frisk citrussötma från Italicus tillsammans med hallon, grapefruktläsk och en touch av rosmarin

OSTRON / OYSTERS

MARENNES FINE DE CLAIRE – 40
6 MARENNES FINE DE CLAIRE – 195
12 MARENNES FINE DE CLAIRE – 375
Schalottenlöksvinägrett, citron, tabasco
Shallot vinaigrette, lemon and tabasco

APPETIZERS

BJÄRECHIPS OCH LÖJROMSDIPP – 145
Crisps from Bjäre and vendace roe dip

FRITERADE KRONÄRTSKOCKOR – 85
Fried artichokes

LINDEGRENS LUFTTORKADE SKINKA – 85
Lindegren’s air dried ham

GRUYÈRE – 65
Gruyère

OLIVER – 55
Olives

FÖRRÄTTER / STARTERS

KANTARELLTOAST – 185
stuvade kantareller, inlagd steklök, Almnäs Tegel, smörgåskrasse, brioche
Toast of creamy chanterelles, pickled onions, Almnäs Tegel, cress, brioche

SOTAD TONFISK – 225
oliver från Ligurien, friterad kapris, pommes allumette, isad silverlök, salladsskott, citronemulsion, semitorkad tomat
Blackened tuna, olives from Liguria, deep fried capers, pommes allumette, silver onion, salad shoots, lemon emulsion, semi dried tomato

GRILLAD TARTAR AV SVENSKT NÖTINNANLÅR – 195
karamelliserad lök, syltad tomat från Viken, rotfruktschips, dragonmajonnäs
Grilled beef from Sweden, caramelized onion, pickled tomato from Viken, crisps of root vegetables, mayonnaise with tarragon

JORDÄRTSKOCKSSOPPA – 175
picklad jordärtskocka, grillad purjolök, tryffelfärskost, färsk tryffel, smörgåskrasse
Jerusalem artichoke soup, grilled leek, cream cheese with truffles, cress

LÖJROM FRÅN KALIX – 395
smetana, silverlök, gräslök, Sands dillbrioche, citron
Vendace roe from Kalix, smetana, silver onion, chives, brioche with dill, lemon

KLASSIKER / CLASSICS

SANDS RÄKSMÖRGÅS
295 / hel – 215 / halv
rågbröd, handskalade räkor, majonnäs, ägg, rödlök, citron, sallad
Shrimp sandwich, rye bread, mayonnaise, egg, red onion, lemon, lettuce

VARMRÄTTER / MAIN COURSES

GRILLAD HÄLLEFLUNDRA – 345
Pak choy, soja, wasabiärta, ingefärspickles, broccoli, hummerfond med citrongräs och ingefära
Grilled halibut, pak choy, soy sauce, wasabi peas, pickled ginger, broccoli, lobster stock with lemongrass and ginger

BAKAD RÖDING – 315
Ostronskivling, jordärtskockskräm, grönkål,vitvinssås, vattenkrasse
Baked artic char, oyster mushroom, cream of Jerusalem artichoke, kale, white wine sauce, watercress

OXFILÉ OCH BRÄSSERAD OXKIND – 355
blomkålspuré med tryffel, madeirasky, sauterad mangold, krispig potatiskrokett
Tenderloin and braised ox cheek, cauliflower purée with truffles, sautéed chard,Madeira sauce, crispy potato croquette

BJÄREFÅGEL “POT AU FEU” – 295
confiterad persiljerot, ljummen savoykål med pancetta, helbakat äpple från Bjäre, smörad kycklingfond
Local chicken from Bjäre “pot au feu” confit parsley root, savoy cabbage with pancetta, local apple baked whole, chicken stock with butter

SKÅNSK “OKONOMIYAKI” – 275
pepparrotskräm, sojastekt shiitake, friterad grönkål, inkokt pumpa från Bjäre
Local “okonomiyaki”, cream with horseradish, shiitake fried with soy sauce, deep fried kale, local pumpkin boiled in vinegar

BETOR FRÅN BJÄRE – 275
confiterade bjärebetor, kikärtskrokett, Vreta gråärt, brytbönor, pistou med basilika och krasse
Beets from Bjäre, confit of beetroots from Bjäre, croquette with chickpeas, Vreta grey peas, beans, pistou with basil and cress

OST / CHEESE

SANDS OSTAR – 135
utvalda ostar, tomatmarmelad, filmjölksbröd, knäckebröd
Cheese selection, tomato chutney, buttermilk bread, crisp bread

DESSERTER / DESSERTS
Våra desserter är komponerade av Kasper Kleihs vinnare av ”Årets konditor 2021”

TENNISBOLLEN – 145
vanilj- och limemousse med hallonsylt, brynt smör- och mandelkaka, marsipan
The tennis ball, vanilla and lime mousse, raspberry jam, browned butter and almond cake, marzipan

HJORTRONCHEESECAKE – 135
färskostbavaroise, syrliga citronmaränger, myltade hjortron och yoghurtsorbet smaksatt med tonkaböna
Cloudberry cheesecake, cream cheese bavaroise, tangy lemon meringues, stirred cloudberries, yoghurt sorbet with tonka bean

CHOKLAD OCH KÖRSBÄR – 125
chokladparfait fylld med kompott på spritade körsbär, rostad mandel, körsbärskräm och kardemumma anglaise
Chocolate parfait filled with brandied cherry compote and toasted almonds, cherry cream and cardamom anglaise

EN KULA AV KVÄLLENS GLASS/SORBET – 65
A scoop of ice cream / sorbet

CHOKLADPRALIN FRÅN CHOCOLATERIAN – 39 / st
Chocolate praline from Chocolaterian

—————————————————————————————

MED SMAK AV BJÄRE – På menyn hittar du råvaror av högsta kvalitet från Bjäres fantastiska matproducenter. Vi väljer alltid så lokalt producerade råvaror som möjligt och grödor i säsong. Fisken och skaldjuren är hållbart fångade, certifierade med MSC och ASC.

A TASTE OF BJÄRE. On the menu you will find produce of the highest quality from the fantastic food producers on the Bjäre peninsula. We always choose as locally produced ingredients as possible and crops in season. The fish and shellfish are sustainably caught, certified with MSC and ASC.

Lunch

Lunchbuffé 185kr, måndag-fredag 11.30–14.00

Varje dag dukar vi upp en lunchbuffé bestående av salladsbuffé, bröd, smör, 2 varmrätter, ost, frukt kaffe och kaka.
(Vegetarisk varmrätt serveras vid bordet)

 

Restaurang Sand stängt pga ombyggnad 26/11-27/1

Öppnar för lunch igen 29/1 2024

 

Helgbuffé

Helgbuffé serveras lördagar och söndagar 12.00–15.00,
med undantag för sista söndagen i månaden då vi serverar brunch.

Helgbuffén innehåller salladsbuffé, soppa, bröd, smör och 2 varmrätter, ost, frukt, kaffe och kaka. Pris 225 kr.

 

Restaurang Sand stängt pga ombyggnad 26/11-27/1

 

 

Med reservation för förändringar i menyn beroende på råvarutillgång.

Varmt välkommen!

Söndagsbrunch

Söndagsbrunch serveras sista söndagen i månaden 12.00–15.00.

Välkommen till en stor buffé med bland annat lax, äggrätter, sliders, pannkakor och våfflor, kallskuret och säsongens sallader. Avsluta brunchen med kaffe och en oemotståndlig dessertbuffé.

Boka via knappen nedan, välj Helglunch.

Restaurang Sand stängt pga ombyggnad 26/11-27/1

Första brunchen 2024 serveras 24-25 februari

Pris 325 kr / barn upp till 12 år 165 krBoka bord

Konferensmeny

Meny för konferenser och grupper

KONFERENS- OCH GRUPPMENY

MÅNDAG, ONSDAG, FREDAG, SÖNDAG

SOTAD TONFISK
Oliver från Ligurien, friterad kapris, pommes allumette, isad silverlök, salladsskott, citronemulsion, semitorkad tomat
Blackened tuna, olives from Liguria, deep fried capers, pommes allumette, silver onion, salad shoots, lemon mayonnaise, semi dried tomato

BJÄREFÅGEL “POT AU FEU”
Confiterad persiljerot, ljummen savoykål med pancetta, helbakat äpple från Bjäre, smörad kycklingfond
Bjärechicken “pot au feu” confit parsley root, savoy cabbage with pancetta, baked apple, chicken stock with butter

CHOKLAD OCH SPRITADE KÖRSBÄR
Chokladparfait fylld med kompott på spritade körsbär och rostad mandel, körsbärskräm och kardemumma anglaise.
Chocolate parfait filled with cherries and roasted almonds, gel of cherries and cardamom anglaise

TISDAG, TORSDAG, LÖRDAG

GRILLAD TARTAR AV SVENSKT NÖTINNANLÅR
Karamelliserad lök, syltad tomat från viken, rotfruktschips, dragonmajonnäs
Grilled beef from Sweden, caramelized onion, pickled tomato from Viken, crisp of root vegetables, kale, mayonnaise with tarragon

BAKAD RÖDING
Ostronskivling, jordärtskockskräm, grönkål, vitvinssås, vattenkrasse
Oyster slicing, cream of Jerusalem artichoke, kale, white wine sauce, watercress

HJORTRONCHEESECAKE
Färskostbavaroise, syrliga citronmaränger, myltade hjortron och yoghurtsorbet smaksatt med tonkaböna
Cloudberry cheesecake, creme cheese bavaroise, lemon meringue, swarmed cloudberries, yoghurt sorbet with tonka bean

___________________________________________________________________________________________________

KONFERENS- OCH GRUPPMENY – EXKLUSIV

TILLVALSMENY MÅNDAG – SÖNDAG

Förrätt
LÖJROM – 135/person
Löjrom från Kalix, smetana, silverlök, gräslök, Sands dillbrioche, citron
Vendace roe from Kalix, smetana, silver onion, chives, brioche with dill, lemon

Varmrätter
OXFILÉ OCH BRÄSSERAD OXKIND – 125:-/person
Blomkålspuré med tryffel, Madeirasky, sauterad mangold, krispig potatiskrokett
Tenderloin and braised ox cheek, cauliflower pure with truffle, sautéed chard, madeira sauce, crispy potato croquette

alternativt

GRILLAD HÄLLEFLUNDRA – 125:-/person
Pak Choy, soja, wasabiärta, ingefärspickles, broccoli, hummerfond med citrongräs och ingefära
Grilled halibut, Pak choy, soy sauce, wasabi peas, pickled ginger, broccoli, lobster stock with lemongrass and ginger

Dessert
SAND’S OSTAR – 55:-/person
Tomatmarmelad, filmjölksbröd, knäckebröd
Cheese selection, tomato chutney, buttermilk bread, crisp bread

__________________________________

VINPAKET

Good Wine Recommendation 396 kr/flaska
Great Wine Recommendation 500 kr/flaska
Amazing Wine Recommendation från 600 kr/flaska (sommelieren rekommenderar)
__________________________________

Alla priser är exklusive moms. Med reservation för eventuella ändringar.

Kvällens meny

Trerätters meny som ingår i hotellpaketen

När du har bokat ett hotellpaket där middag ingår, får du kombinera din egen middag ur menyn nedan. Komplettera gärna med vårt vinpaket, där du får ett utvalt passande vin till varje rätt. Är ni fler än 10 personer i sällskapet, se Konferensmenyn.


COCKTAILS

BJÄRE – 155
Gin som bas med fräschör från grapefrukt, rabarber och lite fläder

CAMPALONE – 110
Camparins bitterhet blandas med friskhet från egengjord citrusläsk med cantaloupemelon och en subtil ton av Ceylonkanel

LYCKLIGT SLUT – 155
Absolut Smokey Piña och persika med lätta toner av jasmin och fläderblomma

DIVINE – 175
Frisk citrussötma från Italicus tillsammans med hallon, grapefruktläsk och en touch av rosmarin

APPETIZERS

BJÄRECHIPS OCH LÖJROMSDIPP – 145
Crisps from Bjäre and vendace roe dip

FRITERADE KRONÄRTSKOCKOR – 85
Fried artichokes

LINDEGRENS LUFTTORKADE SKINKA – 85
Lindegren’s air dried ham

GRUYÈRE – 65
Gruyère

OLIVER – 55
Olives

FÖRRÄTTER / STARTERS

KANTARELLTOAST
stuvade kantareller, inlagd steklök, Almnäs Tegel, smörgåskrasse, brioche
Toast of creamy chanterelles, pickled onions, Almnäs Tegel, cress, brioche

SOTAD TONFISK
oliver från Ligurien, friterad kapris, pommes allumette, isad silverlök, salladsskott, citronemulsion, semitorkad tomat
Blackened tuna, olives from Liguria, deep fried capers, pommes allumette, silver onion, salad shoots, lemon emulsion, semi dried tomato

GRILLAD TARTAR AV SVENSKT NÖTINNANLÅR
karamelliserad lök, syltad tomat från Viken, rotfruktschips, dragonmajonnäs
Grilled beef from Sweden, caramelized onion, pickled tomato from Viken, crisps of root vegetables, mayonnaise with tarragon

JORDÄRTSKOCKSSOPPA
picklad jordärtskocka, grillad purjolök, tryffelfärskost, färsk tryffel, smörgåskrasse
Jerusalem artichoke soup, grilled leek, cream cheese with truffles, cress

TILLVAL / ADDITIONAL STARTERS

* Tillägg vid byte av förrätt
Supplement when changing starter

LÖJROM FRÅN KALIX – 125*
smetana, silverlök, gräslök, Sands dillbrioche, citron
Vendace roe from Kalix, smetana, silver onion, chives, brioche with dill, lemon

VARMRÄTTER / MAIN COURSES

GRILLAD HÄLLEFLUNDRA
Pak choy, soja, wasabiärta, ingefärspickles, broccoli, hummerfond med citrongräs och ingefära
Grilled halibut, pak choy, soy sauce, wasabi peas, pickled ginger, broccoli, lobster stock with lemongrass and ginger

BAKAD RÖDING
Ostronskivling, jordärtskockskräm, grönkål,vitvinssås, vattenkrasse
Baked artic char, oyster mushroom, cream of Jerusalem artichoke, kale, white wine sauce, watercress

OXFILÉ OCH BRÄSSERAD OXKIND
blomkålspuré med tryffel, madeirasky, sauterad mangold, krispig potatiskrokett
Tenderloin and braised ox cheek, cauliflower purée with truffles, sautéed chard,Madeira sauce, crispy potato croquette

BJÄREFÅGEL “POT AU FEU”
confiterad persiljerot, ljummen savoykål med pancetta, helbakat äpple från Bjäre, smörad kycklingfond
Local chicken from Bjäre “pot au feu” confit parsley root, savoy cabbage with pancetta, local apple baked whole, chicken stock with butter

SKÅNSK “OKONOMIYAKI”
pepparrotskräm, sojastekt shiitake, friterad grönkål, inkokt pumpa från Bjäre
Local “okonomiyaki”, cream with horseradish, shiitake fried with soy sauce, deep fried kale, local pumpkin boiled in vinegar

BETOR FRÅN BJÄRE
confiterade bjärebetor, kikärtskrokett, Vreta gråärt, brytbönor, pistou med basilika och krasse
Beets from Bjäre, confit of beetroots from Bjäre, croquette with chickpeas, Vreta grey peas, beans, pistou with basil and cress

DESSERTER / DESSERTS

Våra desserter är komponerade av Kasper Kleihs, vinnare av ”Årets konditor 2021”
Our desserts are composed by Kasper Kleihs, awarded ”Pastry Chef of the Year 2021”

TENNISBOLLEN
vanilj- och limemousse med hallonsylt, brynt smör- och mandelkaka, marsipan
The tennis ball, vanilla and lime mousse, raspberry jam, browned butter and almond cake, marzipan

HJORTRONCHEESECAKE
färskostbavaroise, syrliga citronmaränger, myltade hjortron och yoghurtsorbet smaksatt med tonkaböna
Cloudberry cheesecake, cream cheese bavaroise, tangy lemon meringues, stirred cloudberries, yoghurt sorbet with tonka bean

CHOKLAD OCH KÖRSBÄR
chokladparfait fylld med kompott på spritade körsbär, rostad mandel, körsbärskräm och kardemumma anglaise
Chocolate parfait filled with brandied cherry compote and toasted almonds, cherry cream and cardamom anglaise

SANDS OSTAR
utvalda ostar, tomatmarmelad, filmjölksbröd, knäckebröd
Cheese selection, tomato chutney, buttermilk bread, crisp bread

4-RÄTTERS MENY / 4 COURSE MENU

Lägg till ”Sands ostar” innan dessert som en extra rätt – tillägg 155
Add ”Cheese selection” before dessert as an upgrade to 4 course menu – supplement 155

—————————————————————————————
MED SMAK AV BJÄRE – På menyn hittar du råvaror av högsta kvalitet från Bjäres fantastiska matproducenter. Vi väljer alltid så lokalt producerade råvaror som möjligt och grödor i säsong. Fisken och skaldjuren är hållbart fångade, certifierade med MSC och ASC.

A TASTE OF BJÄRE. On the menu you will find produce of the highest quality from the fantastic food producers on the Bjäre peninsula. We always choose as locally produced ingredients as possible and crops in season. The fish and shellfish are sustainably caught, certified with MSC and ASC.

Barnmeny

Barnens meny i restaurang Sand

VARMRÄTTER

FISH & CHIPS – 95
remouladsås, citron
Remoulad sauce, lemon

BJÄREKYCKLING ”NUGGETS” – 95
pommes frites, majonnäs
Nuggets of local chicken from Bjäre, French fries, mayonnaise

PASTA BOLOGNESE – 95
pasta, köttfärssås
Pasta Bolognese

DESSERT

VANILJGLASS – 45
maränger, chokladsås

 

Frukost

Serveras i Sand måndag–fredag 07.00–10.00, lördag och söndag 07.00-10.30

Starta dagen med en lyxig hotellfrukost med utsikt över hav och strand. På frukostbuffén hittar du många lokalproducerade, hemlagade och klassiska alternativ. Det doftar nybakade stenungsbröd från Sjöholms, du hittar njutningsbara ostar från Skottorps mejeri, leverpastejer och pålägg från Heberleins. För att inte glömma hemlagade marmelader, granola och en himmelsk äggröra.

Alla dagar bjuder vår frukostkock bland annat på omelett, egg Benedict och veganska våfflor i showkitchen.

Pris 245 kr/vuxen, 95 kr/barn upp till 12 år

PS! Vill du njuta av mer än bara frukost tipsar vi om våra dagspapaket. Boka in Kalldopp med frukost, eller en hel förmiddag på spa med varma bad, bastu och god mat.

 

 

Mr G cocktailmeny

Serveras i Mr G

COCKTAILS

BJÄRE
Världens godaste drink, om du frågar oss, Gin som bas med fräschör från Grapefrukt, Rabarber och lite blommighet av Fläderblommor, en ren njutning.
CAMPALONE
Camparins bitterhet blandas med friskhet från egengjord Citrusläsk, med ”bortglömd” Cantaloupmelon och en subtil ton av Ceylon kanel. En frisk nyskapelse, något som överraskar dina smaklökar.
HIPPOPHAE
Med Absolut Elyx som själ framhävs Havtornets delikata charm. Det som gör Hippophae unik är Mjölkklarifiering, med sin lätta textur får den smakerna att dansa elegant på din tunga.
DEVINE
Frisk citrussötma från Italicus tillsammans med Hallon och en sprudlande Grapefruktsläsk, slutligen en sista touch av Rosmarin.
LYCKLIGT SLUT
Ett förtrollande hemligt avslut. Absolut Smokey Piña och fruktig Persika får en lätt kyss av Jasmin och Fläderblommor. Den personliga överraskningen kommer, som alltid, i slutet.
BERGARIZIA
En exotisk twist på en Lakritssour. Ramsbury Gin tillsammans med Cartron Bergamott i ett möte med Citrongräs och Kardemumma som till sist avslutas med Lakrits (uttalas såklart med studsande K!).

Mr G mat

Serveras i Mr G cocktailbar

EFTERMIDDAGSMENY (14.00–17.30)

SANDS RÄKSMÖRGÅS hel 295, halv 215
Rågbröd, handskalade räkor, majonnäs, ägg, rödlök, citron, sallad
Shrimp sandwich, rye bread, mayonnaise, egg, red onion, lemon, lettuce

SANDS BOOKMAKER TOAST 345
Oxfilé, dijonmajonnäs, pepparrot, levainbröd, pommes frites
Sand´s Bookmaker Toast, tenderloin, Dijon mustard mayonnaise, horse radish, levain, French fries

BJÄRESALLAD 175
Bladsallad med vinägrett och solroskärnor, Skottorpsdressing, gremolatamarinerad potatis från Bjäre, picklade grönsaker i säsong. Ditt val av: Bjärekyckling / Räkor / Marinerad Oumph
Bjäre salad, mixed greens with vinaigrette and sunflower seeds, Skottorp dressing, gremolata marinated potatoes from Bjäre, pickled seasonal vegetables. Your choice of: Bjäre chicken / Shrimp / Marinated Oumph

MR. G’s KVÄLLSMAT (17.30–22.00)

OSTRON / OYSTERS

MARENNES FINE DE CLAIRE – 40
6 MARENNES FINE DE CLAIRE – 195
12 MARENNES FINE DE CLAIRE – 375
Schalottenlöksvinägrett, citron, tabasco
Shallot vinaigrette, lemon and tabasco

APPETIZERS

BJÄRECHIPS OCH LÖJROMSDIPP – 145
Crisps from Bjäre and vendace roe dip

FRITERADE KRONÄRTSKOCKOR – 85
Fried artichokes

LINDEGRENS LUFTTORKADE SKINKA – 85
Lindegren’s air dried ham

GRUYÈRE – 65
Gruyère

OLIVER – 55
Olives

MINDRE RÄTTER

KANTARELLTOAST – 185
stuvade kantareller, inlagd steklök, Almenäs Tegel, smörgåskrasse, brioche
Toast of creamy chanterelles, pickled onions, Almenäs Tegel, cress, brioche

GRILLAD TARTAR AV SVENSKT NÖTINNANLÅR – 195
karamelliserad lök, syltad tomat från Viken, rotfruktschips, kålskott
Grilled beef from Sweden, caramelized onion, pickled tomato from Viken, crisps of root vegetables, cale

TARTE FLAMBÉE – 175
grillad purjolök, färskost, parmesan, inkokt gulbeta, pistagenöt, körvel
Tarte flambée, grilled leek, cream cheese, parmesan cheese, boiled beets, pistachio, chervil

LÖJROM FRÅN KALIX – 395
smetana, silverlök, gräslök, blinier, citron
Vendace roe from Kalix, smetana, white onion, chives, blinis, lemon

HALV HUMMER – 295
Rhode Island, Skottorps cheddar, smörstekt bröd
Half a lobster, Rhode Island, Skottorp’s cheddar, butterfried bread

STÖRRE RÄTTER

SANDS RÄKSMÖRGÅS – hel 295, halv 215
Rågbröd, handskalade räkor, majonnäs, ägg, rödlök, citron, sallad
Shrimp sandwich, rye bread, mayonnaise, egg, red onion, lemon, lettuce

SANDS BOOKMAKER TOAST – 345
Oxfilé, dijonmajonnäs, pepparrot, levainbröd, pommes frites
Sand´s Bookmaker Toast, tenderloin, Dijon mustard mayonnaise, horse radish, levain, French fries

BJÄRESALLAD – 175
Bladsallad med vinägrett och solroskärnor, Skottorpsdressing, gremolatamarinerad potatis från Bjäre, picklade grönsaker i säsong. Ditt val av: Bjärekyckling / Räkor / Marinerad Oumph
Bjäre salad, mixed greens with vinaigrette and sunflower seeds, Skottorp dressing, gremolata marinated potatoes from Bjäre, pickled seasonal vegetables. Your choice of: Bjäre chicken / Shrimp / Marinated Oumph

Rooftop meny

Serveras på Rooftop, våning 4

Matigt

ROOFTOP BJÄRESALLAD 175
Ditt val av: Bjärekyckling / Räkor / Marinerad Oumph
Bladsallad med vinägrett och solroskärnor, Skottorpsdressing, gremolatamarinerad potatis från Bjäre, picklade grönsaker i säsong

ROOFTOP RÄKSMÖRGÅS  225
Rågbröd, handskalade räkor, ägg, majonnäs, rödlök, citron, sallad

CHARKBRICKA 155
Gruyère, oliver, serranoskinka, salami, Heberleins tapaskorv, fröknäcke

VEGGIE SANDWICH 95
Rågbröd, avokado, pico de gallo, crispy chili, koriander

Salt

Bjäre chips med parmesan och svartpeppardipp 75
Bjäre chips 35
Nötmix  45
Oliver  45
Gruyèreost  55

Sött

Biscotti 20
Rawfoodboll  35
Chokladboll  35
Dulce de leche boll  35
Chokladbiskvi  45
Blondie med vit choklad och hallon 45

Smoothies (alkoholfria)

RÖD SMOOTHIE 70
Jordgubbar, blåbär, mango, açai, äppeljuice

GUL  SMOOTHIE 70
Mango, ananas, passionsfrukt, äppeljuice

GRÖN SMOOTHIE 70
Banan, grönkål, avokado, citron, äppeljuice

Mocktails (alkoholfria)

VIRGIN MOJITO 80
Mynta, limejuice, sodavatten / 7UP

RASPBERRY RED 80
Hallonpuré, citronjuice, apelsinjuice,

ELDERFLOWER VIRGIN 80
Mynta, citron, flädercider, sodavatten

VIRGIN PIÑA COLADA 80
Kokos, ananasjuice

VIRGIN BLOODY MARY 80
Tomatjuice, kryddor

Vin, öl, cider

Champagne 160
Cava 110
Vitt, rött, rosé vin 100
Eriksberg Karaktär 85
Carlsberg Export 79
Somersby Cider 72

Cocktails & Drinkar

APEROL SPRITZ 155
Aperol, mousserande vin, sodavatten

LIMONCELLO SPRITZ 155
Limoncello, mousserande vin, sodavatten

SVENSK SOMMAR SPRITZ 155
Jordgubb & rabarber aperitif, mousserande vin, sodavatten,

HUGO SPRITZ 155
Fläderlikör, mousserande, mynta, sodavatten,

BJÄRE SPRITZ 155
Gin, grapefrukt, rabarber, fläder, lingon, sodavatten

MOJITO 155
Havana Club rom, limejuice, mynta, sodavatten

ROOFTOP PIÑA COLADA 155
Havana Club rom, Malibu, kokos, ananasjuice

BAILEYS COLADA 155
Baileys Cream, Havana Club rom, Malibu, kokos, ananasjuice

FROZEN FRUKTCOCKTAIL 155
Röd/Gul/Grön smoothie, Havana Club rom

BLOODY MARY 155
Vodka, tomatjuice, kryddor

GIN & TONIC 155

IRISH COFFEE 155

Alkoholfria drycker

Alkoholfri öl  49
Pepsi, Pepsi Max, 7UP Zero, Zingo 37
Ramlösa  37
Englamust  45
Protein Shake 45
Protein Is-Latte 75
Smoothie Boost 85

Kaffe och te

Americano 40
Enkel espresso  35
Dubbel espresso 40
Cappuccino 40
Kaffe latte 45
Te  35
Varm choklad 45
Islatte  55

Viner

Rätt vin kompletterar och höjer smakupplevelsen. På Sand kan vi mycket om viner, fråga oss gärna.

Mitt i restaurangen står vår välfyllda vinkyl. Här kan du välja mellan drygt hundra kvalitetsviner från fler än tio länder. Vår sommelier väljer viner med omsorg och tar smakupplevelsen till nya höjder.

Vad vill du boka? -->