Menyer & happenings på Sand

Här hittar du aktuella menyer och arrangemang på Hotel Skansens restauranger och barer.

Här hittar du alla aktuella menyer i restaurang Sand. Välj meny i listan!

À la carte

Serveras kvällstid på Sand

WELCOME COCKTAILS

BJÄRE – 165
Världens godaste drink, om du frågar oss. Gin som bas med fräschör från grapefrukt, rabarber och lite blommighet av fläderblommor. En ren njutning.

DRY MARTINI – 165
Kanske den mest ikoniska cocktailen av dem alla. Med rötter från tidigt 1900-tal, från början med lika delar gin och torr, vit vermouth. Nuförtiden med ett stort mått gin och en liten skvätt vermouth, med en oliv, såklart.

NEGRONI – 165
Ett tydligt bevis på att enkelhet är en dygd. Lika delar gin, Campari och söt, röd vermouth.

OLD FASHIONED – 185
Definitionen av vad en cocktail är: sprit, socker, vatten och bitters. Hos oss betyder det Four Roses Small Batch Bourbon, lönnsirap och bitters.

OSTRON

GILLARDEAU OSTRON – 45
6 GILLARDEAU OSTRON – 205
12 GILLARDEAU OSTRON – 385

Mignonette-sås, citron, tabasco
Shallot vinaigrette, lemon, tabasco

APPETIZERS

BJÄRECHIPS OCH LÖJROMSDIPP – 145

LINDEGRENS LUFTTORKADE SKINKA – 85

GRUYÈRE – 65

OLIVER – 55

KLASSIKER

SANDS RÄKSMÖRGÅS – 1/2 215 / 1/1 295
Rågbröd, handskalade räkor, majonnäs, ägg, rödlök, citron, sallad

LÖJROM FRÅN KALIX – 315
Brioche, vispad crème fraiche, rödlök, gräslök, dill

FÖRRÄTTER

MARMORERAD LAX – 195
Picklad rättika, ostronmajonnäs

TIMJANSBAKAD BLOMKÅL – 165
Rostad vitlökspuré, svartkål
– kan fås vegansk

TARTAR PÅ HJORTINNANLÅR – 175
Brynt smör, picklad pumpa, rostad lökpuré

CITRUSMARINERAD PILGRIMSMUSSLA – 185
Syrad endive, blodapelsin

HALV SKOGSSVAMPSOPPA – 165
schalottenlökskräm, friterad Skottorps cheddar –
kan fås vegansk

VARMRÄTTER

RYGGBIFF – 345
jordärtskockspuré, potatisterrin, tryffelsky

TORSK – 395
Apelsinbakad fänkål, Sandefjordssås, potatispuré, forellrom

ANKBRÖST – 325
Chili- och pumpapuré, friterad potatis, rödvinssås med timjan

SVAMPTERRIN – 285
Bakat äpple, misosås – kan fås vegansk 

HEL SKOGSSVAMPSOPPA – 275
Schalottenlökskräm, friterad Skottorps cheddar
– kan fås vegansk

OXFILÉ – 425
Syrad kål, potatisterrin, bordelaisesås 


OST

UTVALDA OSTAR – 155
Tomatmarmelad, filmjölksbröd, knäckebröd

DESSERTER

CHEESECAKE – 135
Äpplesorbet, hasselnötsganache 

BRYNT SMÖRKAKA – 135
Vit chokladskum, rödvinsganache

CRÈME BRÛLÉE – 115
Färska bär

—————————————————————————————

MED SMAK AV BJÄRE – På menyn hittar du råvaror av högsta kvalitet från Bjäres fantastiska matproducenter. Vi väljer alltid så lokalt producerade råvaror som möjligt och grödor i säsong. Fisken och skaldjuren är hållbart fångade, certifierade med MSC och ASC.

Lunchbuffé

Serveras på Sand måndag–fredag 11.30–14.00.

Vi serverar en buffé bestående av säsongens sallader, bröd, smör, 2 varmrätter (samt ett vegetariskt alternativ), nybakat bröd, ost, frukt, kaffe och hembakade småkakor.
Pris 190 kr.
Mån-fredag 12.00-16.00 serveras även vår Mr G meny

V8
Måndag
Ångad sej, Sandefjordsås, dillkokt potatis
Kalvköttbullar, tomat- och basilikasås, linguini

Tisdag
Pankopanerad kolja, remouladsås, kokt potatis, citron
Nattbakad karré, gräddsås, kokt potatis, svartvinbärsgelé

Onsdag
Fisk- och skaldjursfrikassé, kokt potatis, aioli, krutonger
Långbakat nötinnanlår, pepparsås, rostad potatis, haricots verts

Torsdag
Örtbakad långa, vitvinssås, dillkokt potatis, gröna ärtor
Kyckling- och currygryta, ris, sesampicklade grönsaker, mango chutney

Fredag
Sesam- och teriyakibakad lax, sauterade nudlar, chilicrème, lime
Rödvinsbrässerat högrev, rostad potatis, rödvinssås, champinjoner

 

 

 

 

Helglunch & Brunch

Helgbuffé serveras lördagar 12.00–15.00, 245 kr/person
Brunch serveras söndagar 12.00-15.00,
345 kr/person

På helgbuffén finns säsongens sallader, soppa, nybakat bröd, smör, ost, frukt, kaffe och hembakade småkakor.
Välj mellan fisk, kött eller vegetarisk varmrätt.
Pris 245 kr.

Meny lördag V7
Halstrad lax, potatiskompott med dill- och citron, örtcrème
Majskyckling, rostad palsternacka, tryffelsky, rostad potatis

Söndagbrunch serveras varje söndag 12.00–15.00

Vi dukar upp en lyxig klassiskt brunch med de bästa smakerna och säsongens allra godaste råvaror. Buffén bjuder på frestelser såsom matjesilltårta, äggrätter, skånsk sill, rimmad lax, kycklingburgare, paj, charkbricka, säsongens sallader och hembakat bröd. Avsluta brunchen med kaffe och en oemotståndlig dessertbuffé.

Brunch med pianobar
Ät en stor, smarrig söndagsbrunch i vackra miljöer vid havet samtidigt som du njuter av tunes från pianobaren. Datum för musikunderhållning:

2 mars Martin Nyhlén, 12-16.00
30 mars Martin Nyhlén, 12-16.00
27 april Karin Westerberg, 12-16.00

Pris 345 kr, barn upp till 12 år 165 kr

Bokas som helglunch.

Kvällens meny

Trerätters meny som ingår i hotellpaketen

När du har bokat ett hotellpaket där middag ingår, får du kombinera din egen middag ur menyn nedan. Komplettera gärna med vårt vinpaket, där du får ett utvalt passande vin till varje rätt. Är ni fler än 10 personer i sällskapet, se Konferensmenyn.

WELCOME COCKTAILS

BJÄRE – 165
Världens godaste drink, om du frågar oss. Gin som bas med fräschör från grapefrukt, rabarber och lite blommighet av fläderblommor. En ren njutning.

DRY MARTINI – 165
Kanske den mest ikoniska cocktailen av dem alla. Med rötter från tidigt 1900-tal, från början med lika delar gin och torr, vit vermouth. Nuförtiden med ett stort mått gin och en liten skvätt vermouth, med en oliv, såklart.

NEGRONI – 165
Ett tydligt bevis på att enkelhet är en dygd. Lika delar gin, Campari och söt, röd vermouth.

OLD FASHIONED – 185
Definitionen av vad en cocktail är: sprit, socker, vatten och bitters. Hos oss betyder det Four Roses Small Batch Bourbon, lönnsirap och bitters.

APPETIZERS

BJÄRECHIPS OCH LÖJROMSDIPP – 145

LINDEGRENS LUFTTORKADE SKINKA – 85

GRUYÈRE – 65

OLIVER – 55

FÖRRÄTTER

MARMORERAD LAX
Picklad rättika, ostronmajonnäs

TIMJANSBAKAD BLOMKÅL
Rostad vitlökspuré, svartkål
– kan fås vegansk 

TARTAR PÅ HJORTINNANLÅR
Brynt smör, picklad pumpa, rostad lökpuré

CITRUSMARINERAD PILGRIMSMUSSLA
Syrad endive, blodapelsin

HALV SKOGSSVAMPSOPPA
schalottenlökskräm, friterad Skottorps cheddar
– kan fås vegansk

TILLVAL:  LÖJROM FRÅN KALIX (+145 kr/person)
Brioche, vispad crème fraiche, rödlök, gräslök, dill

VARMRÄTTER

RYGGBIFF
Jordärtskockspuré, potatisterrin, tryffelsky

TORSK
Apelsinbakad fänkål, Sandefjordssås, potatispuré, forellrom

ANKBRÖST
Chili- och pumpapuré, friterad potatis, rödvinssås med timjan

SVAMPTERRIN
bakat äpple, misosås, potatispuré
– kan få veganskt

HEL SKOGSSVAMPSOPPA
schalottenlökskräm, friterad Skottorps cheddar
– kan fås vegansk

TILLVAL: OXFILÉ (+125 kr/person)
Syrad kål, rökt oxmärg

DESSERTER

CHEESECAKE
äpplesorbet, hasselnötsganache

BRYNT SMÖRKAKA
vit chokladskum, rödvinsganache

CRÈME BRÛLÉE
färska bär

4-RÄTTERS MENY

Lägg till Sands ostar före desserten som en extra rätt, tillägg +155 kr

VINPAKET

Rekommenderade viner utvalda av vår sommelier

GOOD 415 kr/person
GREAT 550 kr/person

—————————————————————————————

MED SMAK AV BJÄRE – På menyn hittar du råvaror av högsta kvalitet från Bjäres fantastiska matproducenter. Vi väljer alltid så lokalt producerade råvaror som möjligt och grödor i säsong. Fisken och skaldjuren är hållbart fångade, certifierade med MSC och ASC.

Barnmeny

Alla barnens varmrätter serveras med en liten skål grönsaker.

VARMRÄTTER

PANNKAKAKOR – 95
Sylt & grädde

KYCKLING ”NUGGETS” – 95
Pommes frites, majonnäs

PASTA BOLOGNESE – 95
pasta, köttfärssås

DESSERT

VANILJGLASS – 45
maränger, chokladsås

 

Frukost

Frukost serveras måndag–fredag 07.00–10.00, lördag och söndag 07.00–10.30

Starta dagen på bästa sätt med en njutbar frukost i Sand, med utsikt över hav och strand.

Frukostbuffén bjuder på lokalproducerade delikatesser, hemlagade favoriter och klassiska inslag. Njut av doften av nybakat stenugnsbröd, frasiga croissanter, smakrika ostar från Skottorps mejeri och noggrant utvalda charkuterier från Heberleins. Sillinläggningar, lax och skuren frukt. Därtill väntar hemlagad marmelad, krispig granola, fräscha juicer och ingefärashots.

I det öppna köket tillagar frukostkocken rätter på beställning – får det lov att vara en lyxig Eggs Benedict, en fluffig omelett, nystekta pannkakor eller frasiga veganska våfflor?

Sands frukostbuffé ingår för alla hotellgäster. Som gäst utifrån är du varmt välkommen att boka bord.

 

 

245 kr/vuxen, 95 kr/barn upp till 12 årBoka bord

Mr G meny

Serveras i Mr G:  måndag–fredag 12.00–16.00, lördag 12.00–17.30, söndag 15.00–17.30.
Måndag–fredag Afterworkmeny* med rabatterade priser 16.00–19.00.
Kvällens meny alla dagar à la carte. 

SANDS RÄKSMÖRGÅS – halv 215 / hel 295  (afterworkpris* 175/235)
handskalade räkor, rågbröd, ägg, majonnäs, rödlök, citron, dill

HÖGREVSBURGARE – 245 (afterworkpris* 195)
briochebröd, Skottorps Cheddar, rödlökschutney, friterade lökringar, tryffelmajonnäs, pommes frites

KYCKLINGSALLAD –195
romansallad, kaprisdressing, majskycklingbröst, rostade briochekrutonger, cocktailtomater, rödlök, hyvlad parmesan

TARTAR PÅ HJORTINNANLÅR MED POMMES FRITES – 275 (afterworkpris* 140/235)
brynt smör, picklad pumpa, lökpuré, pommes frites

DESSERT

CRÈME BRÛLÉE MED FÄRSKA BÄR – 115 (afterworkpris* 95)
SANDS HANDGJORDA CHOKLADPRALINER  39
1 KULA GLASS/SORBET 65

MR G COCKTAILMENY

Våra cocktails är skapade av Mr G bartenders. Här kan du uppleva söta, syrliga, spritiga och utmanande cocktails. När det är möjligt jobbar vi alltid med egna råvaror som gör att vi kan hålla en hög kvalitet och skapa specifika smaker till våra signaturcocktails.

Bjäre 165
Drinken som skapades för tävlingen ”World Class” och skapades till världsfinalen i Sydney. Grapefruktskal möter lokala smaker. Söt syrligt, välbalanserat och lagom spritigt.
Beefeater Gin, Grapefrukt, Rabarber, Fläder

Sweet Bitterness 165
En drink som kommer i tre vågor. Först kommer sötman från Cantaloupmelon, sedan en frisk blommighet av bergamott från Italicus och som avslut en bitterhet från Campari.
Italicus, Campari, Cantaloupmelon

Mr G’s Pornstar* 175
Söt & syrlig med passionsfrukt och vanilj. Absolut vanilj, passion, citron och vanilj, Cava.
Absolut vanilla, passionfruit, lemon, vanilla, Cava

Pineapple Sweet* 175
Söt & fruktig drink med ananas och kokos. Absolut vodka smokey piña, ananas, citron, Kokosskum
Absolut vodka smokey piña, pineapple, lemon, coconut foam

Apple & Melon Fresh* 165
Friska smaker av melon, bergamott och äpple.
Italicus, Tequila, melon, grönt äpple, lime
Italicus, Tequila, cantaloupe, green apple, lime

Mangolicious Sour * 165
Syrlig & frisk sour med smak och mango
Pisco, mangolikör, mango, citron, äggvita
Pisco, mango liquor, mango, lemon, egg white

Utöver denna meny erbjuder vi även klassiska favoriter. 

Rooftop meny

Serveras på Rooftop, våning 4

MATIGT

ROOFTOP ASIAN NOODLE SALAD 185
Kimchi marinated glass noodles, hoisin marinated soybeans, sesame pickled carrot, beetroot, chili, spring onion. Served with chili mayonnaise.
Choice of protein: Salmon / Beef Teriyaki / Shrimp / Tofu

ROOFTOP SHRIMP SANDWICH 245
Rye bread, hand-peeled shrimps, egg, mayonnaise, red onions,
lemon, lettuce

TAPAS TRAY, SMALL OR LARGE 175 / 295
Gruyère, Skottorp Cheddar, Serrano ham, salami, tapas sausage, cornichons, olives, seed crisp bread, grissini sticks

VEGGIE STICKS
Carrots. red pepper, cucumber with herb dressing 65

SALT

Bjäre chips with parmesan dip 115
Bjäre Potato chips 45
Root’s chips 35 Mixed nuts 45
Olives 55
Gruyère cheese 65

SÖTT

Rawfood ball 35
Chocolate ball 35
Macaron 2pcs 55
Brownie and whipped cream 55 Blondie with raspberries 55

Champagne, Sparkling Wine, Wine, Beer

Pol Roger, Brut Reserve 185/990
Moët & Chandon Ice 1250
Cava 130
White wine 109
Rosé wine 109
Red wine 109
Beer Eriksberg Karaktär 5,4% 99
Beer Carlsberg Export 5,0% 95
Somersby Cider 4,5% 33 cl 79
1664 Blanc, 5,0% 33 cl 85
Non-alcoholic beer / Non-alcoholic cider 33 cl 52
Non-alcoholic sparkling wine 88
Non-alcoholic white wine 88

Mocktails (non-alcoholic)

VIRGIN MOJITO 88
Mint, fresh lime juice, club soda / 7UP

RASPBERRY RED 88
Raspberry puree, lemon juice, orange juice

ELDERFLOWER VIRGIN 88
Mint, lemon, elderflower cider, club soda

VIRGIN PIÑA COLADA 88
Coconut, pineapple juice

VIRGIN BJÄRE 88
Grapefruit, lingonberry, elderflower, rhubarb, tonic

Cocktails & Drinks

BJÄRE SPRITZ 165
Gin, grapefruit, rhubarb, elderflower, lingonberry, soda water

ROOFTOP PIÑA COLADA 175
Havana Club rum, Malibu, coconut, pineapple juice

MANGO DAIQUIRI 175
Mango liqueur, Havana Club rum, mango syrup, frozen mango

ROOFTOP MOJITO 175
Classic / Raspberry / Passion fruit Havana Club rum, lime juice, mint, soda water

GREEN GARDEN 175
Vodka, cucumber syrup, fresh lime, soda

SWEDISH SUMMER SPRITZ 165
Strawberry & rhubarb aperitif, sparkling wine, soda water

HUGO SPRITZ 165
Elderflower liqueur, sparkling wine, mint, soda water

COCONUT MOJITO 175
Malibu, Coco Lopez, fresh lime, mint, soda water

BAILEYS COLADA 175
Baileys Cream, Havana Club rum, Malibu, coconut, pineapple juice

APEROL SPRITZ 165
Aperol, sparkling wine, soda water

GIN & TONIC
Beefeater 4 cl 155 / 6 cl 195
Monkey 47 4 cl 175 / 6 cl 225

IRISH COFFEE 165
Jameson, brown sugar, coffee, whipped cream

Non-alcoholic

Pepsi, Pepsi Max, 7UP Zero, Zingo 39
Ramlösa / Mineral water 39
Englamust / Apple juice 45
Protein Shake 55
Protein Is-Latte 75
Protein Smoothie 90

Smoothies (non-alcoholic)

RED SMOOTHIE 70
Strawberries, blueberry, mango, açai, apple juice

YELLOW SMOOTHIE 70
Mango, pineapple, passion fruit, apple juice

GRÖN / GREEN SMOOTHIE 70
Banana, kale, avocado, lemon, apple juice

Coffee and tea

Americano 45
Single espresso 40
Double espresso 45
Cappuccino 50
Kaffe latte 55
Tea 35
Hot chocolate 45
Ice latte 60

 

Winemaker’s Dinner 21/2

Winemaker’s Dinner på Sand 21 februari 2025

Välkommen på en kulinarisk kväll på Sand tillsammans med Pierre Fabre, vd och vinmakare på Château Mont-Redon.

Du får slå dig ner vid Chef’s Table invid Sands öppna kök och avnjuta en meny i fyra serveringar tillsammans med matchande viner från Château Mont-Redon.

MENYPRIS:
Chef’s Table-meny i 4 serveringar med 5 viner 1295:-

BOKNING:
Välkommen att kontakta Chris Nilsson för att boka:
Telefon +46 431 55 82 94
E-post chris.nilsson@gramgroup.se

Château Mont-Redon i Côtes-du-Rhône och Chateauneuf-de-Pape har en historia som började redan under romartiden. Idag drivs vinhuset av den fjärde generationen i familjen med Pierre Fabre som vinmakare och företagets ledare. Han strävar efter att behålla den renhet i druvornas fruktiga smak och står bergfast vid den typ av eleganta röda viner från Châteauneuf-du-Pape som blivit Mont-Redons signum. Samtidigt som han vägrar följa modets svängningar används ultra modern teknologi för att göra de klassiska vinerna från regionen så bra som möjligt.

Mr G After Work

After Work med 20% rabatt på menyn, måndag–fredag 16.00–19.00 i Mr G.

Rabatten är avdragen i nedan priser. 

BJÄRECHIPS & LÖJROMSDIPP 116

LINDEGRENS LUFTTORKADE SKINKA 68

GRUYÈRE 52

OLIVER 44

HÖGREVSBURGARE 195
briochebröd, Skottorp cheddarost, rödlökschutney, friterade lökringar, tryffelmajonäs, pommes frites

TARTAR PÅ HJORTINNANLÅR – SMALL/LARGE 140 / 235
Brynt smör, picklad pumpa, rostad lökpuré

CHARKBRICKA – SMALL / LARGE 140 / 235
Gruyère, oliver, Serranoskinka, tryffelsalami, salami sticks, grissini

SANDS RÄKSMÖRGÅS – SMALL / LARGE 235 / 175
Rågbröd, handskaladeräkor, majonnäs, ägg, rödlök, citron, sallad

UTVALDA OSTAR 125
Tomatmarmelad, filmjölksbröd, knäckebröd

CRÈME BRÛLÉE & FÄRSKA BÄR 95

Påskbuffé

Påskbuffé på Sand långfredag–påskdagen 12.00–15.00

Välkommen att njuta av en lyxig påskbuffé med storslagen havsutsikt. På buffén hittar du hemlagade delikatesser, sill, lax, ägg, kallskuret från lokala producenter, smakfulla sallader, soppa och två varmrätter. Naturligtvis ingår en fantastisk dessertbuffé speciellt komponerad till påsk av husets konditor.

 

 

 

Pris 395kr/vuxna, 165 kr/barn under 12 årBoka bord

KONFERENS- OCH GRUPPMENY

MÅNDAG, ONSDAG, FREDAG, SÖNDAG / MONDAY, WEDNESDAY, FRIDAY, SUNDAY

FÖRRÄTT / STARTER

MARMORERAD LAX – PICKLAD RÄTTIKA – OSTRONMAJONNÄS
Marbled salmon, pickled japanese radish, oyster mayonnasie 

VARMRÄTT / MAIN

RYGGBIFF – JORDÄRTSKOCKSPURÉ – POTATISTERRIN – TRYFFELSKY
Sir loin, Jerusalem artichoke purée, potato terrine, truffle jus

TILLÄGG DESSERT / DESSERT OPTION +115 kr/person

BRYNT SMÖRKAKA – VITCHOKLADSKUM – SÖTPICKLAD FÄNKÅL
Browned butter cake, white chocolate foam, pickled fennel

VINPAKET / WINE PACKAGE

Good Wine Recommendation                                     425 kr/flaska
Great Wine Recommendation                                     504 kr/flaska
Amazing Wine Rekommendation                                från 630 kr/flaska (sommelieren föreslår)

Alla priser är exklusive moms. All prices are excluding VAT.

EJ FISK FÖRRÄTT / NO FISH STARTER

SKOGSSVAMPSOPPA – SCHALOTTENLÖKSKRÄM – FRITERAD GRÖNKÅL
Mixed mushroom soup, shallots cream, deep fried cabbage

EJ KÖTT VARMRÄTT / NO MEAT MAIN

FJÄLLRÖDING – GRILLAD SPETSKÅL – BRYNT SMÖRHOLLANDAISE
Salmon trout, grilled cabbage, hollandaise sauce of browned butter

VEGETARISK VARMRÄTT / VEGETARIAN MAIN

BLOMKÅL – ROSTAD VITLÖKSPURÈ – SVARTKÅL
Cauliflower, roasted garlic purée, black cabbage

___________________________________________________________________________________________________

KONFERENS- OCH GRUPPMENY

TISDAG, TORSDAG, LÖRDAG / TUESDAY, THURSDAY, SATURDAY

FÖRRÄTT / STARTER

TARTAR PÅ HJORTINNANLÅR – PICKLAD PUMPA – BRYNT SMÖR
Tartar on Venison, pickled pumpkin, browned butter

VARMRÄTT / MAIN

TORSK – APELSINBAKAD FÄNKÅL – FORELLROM
Cod, orange baked fennel, Sandefjord sauce, trout roe

TILLÄGG DESSERT / DESSERT OPTION +115 kr/person

CHEESECAKE – ÄPPLESORBET – HASSELNÖT
Cheesecake, apple sorbet, hazelnuts

VINPAKET / WINE PACKAGE

Good Wine Recommendation                                     425 kr/flaska
Great Wine Recommendation                                     504 kr/flaska
Amazing Wine Rekommendation                                från 630 kr/flaska (sommelieren föreslår)

Alla priser är exklusive moms. All prices are excluding VAT.

EJ KÖTT FÖRRÄTT / NO MEAT STARTER

TARTAR PÅ RÖDBETA – PICKLAD PUMPA – BRYNT SMÖR
Tartar on beetroot, pickled pumpkin, browned butter

EJ FISK VARMRÄTT / NO FISH MAIN

ANKBRÖST – CHILI & PUMPAPURÉ – FRITERAD POTATIS – TIMJANSKY
Duck breast, chili & butternuts purée, deep fried potato, red wine jus with thyme

VEGETARISK VARMRÄTT | VEGETARIAN MAIN

SVAMPTERRIN – BAKAT ÄPPLE – MISO SÅS
Mushroom terrine, baked apple, miso sauce

___________________________________________________________________________________________________

EXKLUSIV KONFERENS- OCH GRUPPMENY

TILLVALSMENY MÅNDAG–SÖNDAG / OPTIONS MENU MONDAY–SUNDAY

FÖRRÄTT / STARTER +145 KR/PERSON

LÖJROM FRÅN KALIX
Brioche, vispad crème fraiche, rödlök, gräslök, dill
Brioche, whipped crème fraiche, red onion, chives, dill

VARMRÄTT / MAIN +125 kr/person

GRILLAD OXFILÉ
Syrad kål, rökt oxmärg
Tenderloin, pickled cabbage, smoked marrow

DESSERT / DESSERT OPTION +115 kr/person

SANDS OSTAR
Utvalda ostar, tomatmarmelad, knäckebröd
Selected cheeses, tomato chutney, buttermilk bread, crisp bread

VINPAKET / WINE PACKAGE

Good Wine Recommendation                                     425 kr/flaska
Great Wine Recommendation                                     504 kr/flaska
Amazing Wine Recommendation                                från 630 kr/flaska (sommelieren föreslår)

Alla priser är exklusive moms. All prices are excluding VAT.  

Viner

Rätt vin kompletterar och höjer smakupplevelsen. På Sand kan vi mycket om viner, fråga oss gärna.

Vad vill du boka? -->