hotellrum och sviter

Klass och tradition i händelsernas centrum

Bo mitt i Båstad med utblick över hav, hamn och tennis. Alla våra rum är designade för högsta möjliga känsla av komfort. Badrock och badtofflor finns på rummet, ta gärna ett dopp i poolen innan frukosten dukas upp i restaurang Sand.

Vissa föredrar den anrika atmosfären i huvudbyggnadens historiska del. Andra vill se ut på havet från huvudbyggnadens nyare del. Eller gillar den moderna känslan i Tennispaviljongen och Kongressbyggnaden. Om du vill bo lite mer avskilt, erbjuder vi fristående villor och lägenheter med vardagsrum och kök.

Huvudbyggnad havsutsikt

I den nyare delen av huvudbyggnaden – där du hittar vinterträdgården, spa och utgången till kallbadhuset – bor du i dubbelrum med utsikt mot havet. Vissa av rummen har balkong eller fransk balkong.

läs mer

Huvudbyggnad magasinet

I spannmålsmagasinet från 1877 har rummen fått behålla sin historiska charm. Takbjälkarna, de mörka träslagen och de vitkalkade väggarna påminner om Båstad från förr. Vissa av rummen har havsutsikt.

läs mer

Tennispaviljong

I paviljongen precis intill huvudbyggnaden bor du i omsorgsfullt inredda rum med tidlös känsla. Några vetter mot en grönskande innergård och några mot centercourten. Lounger och mötesrum finns.

läs mer

Kongresspaviljong

På andra sidan centercourten från huvudbyggnaden sett, hittar du kongressbyggnaden. Här ryms hotellrum, event- och mässlokaler under ett och samma tak. Flera av rummen har generösa möblerade balkonger.

läs mer

Lägenheter

I våra lägenheter bor du med frihet, nära hotellets faciliteter. På 70 väldisponerade kvadratmeter finns två sovrum, vardagsrum, kök och badrum. En stor balkong löper längs med två av sidorna.

läs mer

Villor

Runtomkring tennisbana 1 ligger våra villor, som erbjuder ett lugnt och elegant boende. Varje villa har två dubbelrum som kan fås i olika kombinationer, till exempel med tillgång till vardagsrum och barkök.

läs mer

Sviter

I den historiska delen av huvudbyggnaden ligger våra två juniorsviter. Här bor du i en unik miljö med mycket atmosfär och en exklusiv känsla av det gamla Båstad.

läs mer

översiktskarta

Karta över hotellområdet

På översiktskartan kan du se var de olika byggnaderna ligger i förhållande till varandra. Våra hotellrum och sviter ligger i:

  • Huvudbyggnaden
  • Tennispaviljongen
  • Kongressbyggnaden
  • Villor
  • Lägenheter/studios
översiktskarta

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Meddela gärna om någon i sällskapet har specialkost eller allergier.

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.