hotellrum och sviter

Klass och tradition i händelsernas centrum

Bo mitt i Båstad med utblick över hav, hamn och tennis. Alla våra rum är designade för högsta möjliga känsla av komfort. Ta gärna ett dopp i havet innan frukosten dukas upp i restaurang Sand.

Vissa föredrar den anrika atmosfären i huvudbyggnadens historiska del. Andra vill se ut på havet från huvudbyggnadens nyare del. Eller gillar den moderna känslan i Tennispaviljongen och Kongressbyggnaden. Om du vill bo lite mer avskilt, erbjuder vi fristående villor och lägenheter med vardagsrum och kök.

Huvudbyggnad havsutsikt

I den nyare delen av huvudbyggnaden – där du hittar vinterträdgården, spa och utgången till kallbadhuset – bor du i dubbelrum med utsikt mot havet. Vissa av rummen har balkong eller fransk balkong.

läs mer

Huvudbyggnad magasinet

I spannmålsmagasinet från 1877 har rummen fått behålla sin historiska charm. Takbjälkarna, de mörka träslagen och de vitkalkade väggarna påminner om Båstad från förr. Vissa av rummen har havsutsikt.

läs mer

Tennispaviljong

I sidobyggnaden rakt över gatan har rummen nyligen fått ett ansiktslyft i varm färgskala och mjuka material. Några vetter mot en grönskande innergård och några mot centercourten. Lounger och mötesrum finns.

läs mer

hotellrum skansen båstad

Kongresspaviljong

På andra sidan centercourten hittar du kongressbyggnaden. Här ryms hotellrum, event- och mässlokaler under ett och samma tak. Flera av rummen har generösa möblerade balkonger.

läs mer

Lägenheter

I våra lägenheter bor du med frihet, nära hotellets faciliteter. På 70 väldisponerade kvadratmeter finns två sovrum, vardagsrum, kök och badrum. En stor balkong löper längs med två av sidorna.

läs mer

Soffbord i villa

Villor

Runt omkring tennisbana 1 ligger våra villor, som erbjuder ett lugnt och ombonat boende. Varje villa har två dubbelrum som kan bokas i olika kombinationer, till exempel med tillgång till vardagsrum.

läs mer

Svit översikt

Sviter

I den historiska delen av huvudbyggnaden ligger våra två sviter. Här bor du i en unik miljö med mycket atmosfär och en exklusiv känsla av det gamla Båstad.

läs mer

översiktskarta

Karta över hotellområdet

På översiktskartan kan du se var de olika byggnaderna ligger i förhållande till varandra. Våra hotellrum och sviter ligger i:

  • Huvudbyggnaden
  • Tennispaviljongen
  • Kongressbyggnaden
  • Villor
  • Lägenheter/studios
översiktskarta på hotell- och konferensanläggning i båstad

landa mjukt

Hotellrum med sköna sängar

I gästrecensioner får vi ofta läsa att våra sängar är väldigt sköna. Det är vi glada för! Om just du kommer tycka det vet vi såklart inte, för det handlar ju om tycke och smak och olika kroppar. De fåtal gånger som någon klagar på sängarna, får vi lika ofta höra att det beror på att sängen är för hård, som att den är för mjuk.

Själva skulle vi beskriva sängarnas fasthet som medium. Vissa rumskategorier har dubbelsäng, alltså en enda 180 cm bred säng, medan andra har två enkelsängar som står bredvid varandra. Vad som gäller kan du läsa i beskrivningen av varje rumskategori, som du hittar ovan samt i onlinebokningen.

Bäddsoffa och extrasäng är möjligt vissa rum, men går inte att boka online. Vänligen kontakta bokningen om du önskar boka detta, eller om du har några andra frågor om våra sängar.

You must allow targeting cookies in order to view this content.

Vad vill du boka? -->