Yogahelg med TaudienTraining

Yoga, spa och god mat. Namaste. Upplev en helg med träningsglädje, energi och balans. Du kommer att få prova på flera olika yogapass, komma igång eller utveckla din yogapraktik, ta del av en inspirerande workshop, njuta av spa och god mat. Detta yogaretreat passar både nya och erfarna yogautövare.

Om paketet

Detta ingår

Lördag:

 • Hälsosamt mellanmål (förmiddag)
 • Lunch
 • Hälsosamt mellanmål (eftermiddag)
 • Tvårätters middag 18.00
 • Tillgång till spa under kvällen
 • Övernattning

Söndag:

 • Frukostbuffé
 • Lunch
 • Tillgång till spa och kallbadhus fram till utcheckning

Båda dagarna ingår:

 • Samtliga klasser och workshops enligt program
 • Gym inomhus och ute, samt hotellets gruppträningspass

Program, datum & pris

Våren
18–19 mars

Hösten
21–22 oktober
2–3 december

Paketpris:
3 425 kr/person i trebäddsrum
3 725 kr/person i dubbelrum
4 225 kr/person i enkelrum

Bokning

Välkommen att boka via telefon eller e-post till hotellets bokningsavdelning.

 

instruktörer

Om TaudienTrainings yogahelger/yogaretreat

TaudienTrainings yogahelger/yogaretreat passar både vana yogautövare och nybörjare. Övningarna anpassas efter deltagarna och det finns hela tiden två instruktörer som kan assistera eller hjälpa dig med enklare alternativ eller utmaningar. Varför inte ta med din partner, kompisen, kollegan eller åk på yogaresa på egen hand. Många väljer att komma själva, då du aldrig är ensam om du inte vill. Vi äter tillsammans och med gemensamma intressen går det snabbt att hitta likasinnade att samtala med.

TaudienTraining är baserat i Helsingborg och drivs av Marlene Taudien – en fantastisk inspiratör och duktig instruktör, som har lång och gedigen erfarenhet både som tränare och gruppresearrangör. Våra instruktörer är handplockade och proffs på sina områden. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen samt även om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig med att hitta alternativ på övningar som passar just dig.

Gabrielle Achiniotis

Gabi är en lättsam och kreativ person. Njuter som mest på yogamattan när hon får vara där med lekfullhet och gärna med flera skratt. Startade som gruppträningsinstruktör inom dans för mer än 10år sen men instruerar numera bara i yoga. Gabis klasser genomsyras av intelligenta sekvenser där hon strävar efter att ge kunderna redskap att nå kroppslig intelligens som de kan ta med sig i vardagen, gärna genom att leka fram kunskapen.

Gabis tro är att så du rör dig på mattan så rör du dig i vardagen och utifrån det skapar hon sina klasser med en stor medvetenhet om kroppen. Till vardags undervisar Gabi i idrott och hälsa på en högstadieskola. För att må bra och koppla av så umgås hon med sin familj, vänner, yogar och älskar att prova nya saker, stora som små. Det ger energi!

 

Ingela Larsson

Ingela har alltid älskat rörelse och träning och sedan hon var liten har träning i olika form varit en stor del i hennes liv- tennis, aerobics och en hel del i motionsspåret.
Idag ser träningen ut på ett annat sätt då Yogan är en stor del av hennes liv. För Ingela är yogan att betrakta som ett komplement till livet- både fysiskt, mentalt och emotionellt.
Efter 23 år i kontorsvärlden sadlade hon om till Yogalärare och gick Ayuryoga lärarutbildning 200 timmar för Wivi-Anne Nyberg . Där började hennes resa i yogans magiska värld och hennes nyfikenhet gjorde att det sedan blivit olika former av yoga; MediYoga, Barn- & Tonårs Yogalärare och YinYoga. Ingela ser hela dig och guidar dig på ett tryggt och personligt sätt. Hon är ödmjuk, har alltid ett leende på läpparna och har som måtto ” Alla kan yoga efter sin förmåga!” .

Vad vill du boka? -->