Golfpaket

Efter en utmanande runda på en av Sveriges bästa golfbanor väntar belöningen nere vid hamnen. Hos oss bor du på första parkett mot havet. Njut av den livfulla atmosfären och vårt prisbelönta kök. En skön natts sömn och en lyxig frukostbuffé på det, så är du redo för en ny dag i golfparadiset.

Om paketet

Detta ingår

  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Entré till pool och gym
  • En greenfee på Båstad GK eller Bjäre GK
  • Entré till spa och kallbadhus ingår måndag–torsdag. Fredag–söndag kan du köpa till entré i mån av plats.

 

Priser

Måndag–torsdag: Från 1 895 kr/person
Fredag–söndag: Från 2 195 kr/person

Tillval huvudbyggnad +100 kr
Tillval huvudbyggnad havsutsikt +300 kr
Tillval enkelrum +200 kr

DATUM:
Paketet gäller till 30 december 2018 samt 4 januari–30 december 2019, undantaget vecka 28 och 29.

WEEKENDTIPSET: GOLDEN HOURS PÅ SPA

Kommer du hit på helgen, ska du inte missa den underbart sköna atmosfären om kvällarna på spa. Då kan du njuta av lite mer lugn och ro – och den lyxiga känslan av att fira helgen i spabaren, iförd badrock.

Spa, spabaren och kallbadhuset har öppet till 21.00, fredagar och lördagar.

Ett tips är att boka middagstid lite tidigare än vanligt, för att inte missa gyllene timmen på spa!

Golfbanorna

Båstad GK:s två banor är vackert belägna i kuperad terräng på Bjärehalvön.  Banornas höga klass och deras intressanta arkitektur kombinerat med utsikt över Laholmsbukten har gjort Båstad Golfklubb till en av favoriterna hos många svenska och utländska golfspelare. Klubben har 36 hål fördelat på två banor, Nya banan och Gamla banan. Båda är omväxlande och ställer krav på stor precision. Gamla Banan som är Sveriges näst äldsta 18-hålsbana är en riktig klassiker.

Bjäre GK:s 18-håls bana har en tydlig karaktär som bevarar och framhäver naturen och kulturlandskapet på Hallandsåsens södra sluttning. På böljande kullar 150 meter över havet sträcker Bjäre Golfklubb ut sig. Vyerna över Skälderviken, Kullaberg och Danmark gör detta läge till en pärla av rang. Banan är i toppskick med många roliga och varierande hål. Under 2014 utnämndes hål 7 till ett av Sveriges bästa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Meddela gärna om någon i sällskapet har specialkost eller allergier.

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.