Golfpaket

Efter en utmanande runda på en av Sveriges bästa golfbanor väntar belöningen nere vid hamnen. Hos oss bor du på första parkett mot havet. Njut av den livfulla atmosfären och en trerätters middag. En skön natts sömn och en lyxig frukostbuffé på det, så är du redo för en ny dag i golfparadiset.

Om paketet

Detta ingår

  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Trerätters middag
  • Entré till pool och gym
  • En greenfee på Båstad GK eller Bjäre GK
  • Entré till spa och kallbadhus ingår måndag–torsdag. Fredag–söndag kan du köpa till entré i mån av plats.

 

Välj själv restaurang

I ditt paket ingår en trerätters middag på en av följande restauranger:

  • Sand på Hotel Skansen (alltid öppet)
  • Papas granne med hotellet (öppet helger från v. 16, dagligen 10/6-31/8, helger 6/9-23/11)
  • Hamnplats 3 i hamnen (öppningsdatum ännu ej bestämt)

På hotellets restaurang Sand är du alltid garanterad en plats. Viktigt dock att boka bord i god tid, för att få den tid du önskar.

Övriga restauranger kan du boka i mån av öppethållande och plats, minst 7 dagar i förväg.

Priser och datum

Paketet gäller 4 januari–30 december 2019, undantaget vecka 28 och 29.

Måndag–torsdag: Från 1 895 kr/person
Fredag–söndag: Från 2 195 kr/person

Tillägg för havsutsikt och huvudbyggnaden.

Golfbanorna

Båstad GK:s två banor är vackert belägna i kuperad terräng på Bjärehalvön.  Banornas höga klass och deras intressanta arkitektur kombinerat med utsikt över Laholmsbukten har gjort Båstad Golfklubb till en av favoriterna hos många svenska och utländska golfspelare. Klubben har 36 hål fördelat på två banor, Nya banan och Gamla banan. Båda är omväxlande och ställer krav på stor precision. Gamla Banan som är Sveriges näst äldsta 18-hålsbana är en riktig klassiker.

Bjäre GK:s 18-hålsbana har en tydlig karaktär som bevarar och framhäver naturen och kulturlandskapet på Hallandsåsens södra sluttning. På böljande kullar 150 meter över havet sträcker Bjäre Golfklubb ut sig. Vyerna över Skälderviken, Kullaberg och Danmark gör detta läge till en pärla av rang. Banan är i toppskick med många roliga och varierande hål. Under 2014 utnämndes hål 7 till ett av Sveriges bästa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Meddela gärna om någon i sällskapet har specialkost eller allergier.

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.