båstad golfbana väderkvarn

Golfpaket

Efter en utmanande runda på en av Sveriges bästa golfbanor väntar belöningen nere vid hamnen. Hos oss bor du på första parkett mot havet. Njut av den livfulla atmosfären och en trerätters middag. En skön natts sömn och en lyxig frukostbuffé på det, så är du redo för en ny dag i golfparadiset.

Om paketet

Detta ingår

  • Övernattning
  • Frukostbuffé
  • 3-rätters meny på hotellets restaurang Sand (se meny) eller vår systerrestaurang Papas (se meny)
  • En greenfee på Båstad GK, Bjäre GK, Torekov GK eller Åkagårdens GK
  • Entré till spa, rooftop, kallbadhus och gym ingår måndag–torsdag. Fredag–söndag kan du köpa till entré i mån av plats.*
  • Afternoon Snacks ingår lördagar och söndagar t.o.m. 31/3 samt 1/10–30/12. Serveras 15.00–17.00 i vinterträdgården.

* Den 21 juli öppnar rooftop 18.00 pga ommöblering efter Nordea Open.

Om restaurangerna

  • Hotellets restaurang Sand bjuder på utsikt över havet, livfull atmosfär och modern matlagning med råvaror i säsong från lokala leverantörer.
  • Vår systerrestaurang Papas ligger intill hotellet och har en Medelhavsinspirerad meny med de bästa lokala råvarorna.

Priser och datum

Paketet är tillgängligt året runt, undantaget tennisveckorna (v. 28–29 2024), samt jul– och nyårsafton.

PRIS VÅR/VINTER/HÖST:
Från 2 695 kr/person

PRIS SOMMAR:
Från 2 895 kr/person

Tillägg för helger och havsutsikt
Enkelrumstillägg 600 kr/natt

Livfull sommar i Båstad

Sommarmånaderna i Båstad är lika med liv och rörelse, både på hotellet och i våra omgivningar. Närliggande nattklubbar och evenemang spelar hög musik, både om kvällarna och ibland även dagtid. Musiken kan komma att höras på hotellrummet, på rooftop och i restaurangen.


BOKA FLEXIBELT
med våra avbeställningsskydd. Väljs i steg 2 i onlinebokningen.

Golfbanorna

Båstad Golfklubb: Gamla Banan och Nya Banan

Mitt uppe på Bjärehalvön, med utsikt mot Laholmsbukten, ligger Båstad GK. Våren 1930 grundades klubben av Ludvig Nobel. Samma år invigdes Gamla Banan, som är Sveriges näst äldsta 18-hålsbana. Klubben har en långvarig tradition och stolthet men utvecklar ständigt anläggningen framåt.

”Båstad har allt. Stil, klass, hög kvalitet, välskött bana. Snabba greener med välskötta fairways, banan är helt enkelt perfekt. Dessutom är personalen mycket trevlig och man känner sig välkommen.”

Aktuellt & banstatus

Bjäre Golfklubb

En 18-hålsbana med tydlig karaktär som bevarar och framhäver naturen och kulturlandskapet på Hallandsåsens södra sluttning. På böljande kullar 150 meter över havet sträcker Bjäre Golfklubb ut sig. Vyerna över Skälderviken, Kullaberg och Danmark gör detta läge till en pärla av rang. Banan är i toppskick med många roliga och varierande hål. Under 2014 utnämndes hål 7 till ett av Sveriges bästa. På bilden ser du hål 17, ett av de vackraste.

”En härlig layout med mycket hög standard och underbara vyer i Skåne landskapet.”

Aktuellt & banstatus

Torekovs Golfklubb

En klassisk linksbana med stor variation, som bjuder på utsikt över havet från alla hål. Torekovs Gk har under flera år blivit rankad topp 25 bland Sveriges golfbanor.
Sommaren 2020 öppnades portarna till Torekovs nya klubbhus och restaurang med stort fokus på att servera mat med utgångspunkt på lokala råvaror. Här finns även en lounge, sportbar och sportshop.

Aktuellt & banstatus

Åkagårdens Golfklubb

Mitt på natursköna Bjärehalvön ligger Åkagårdens GK, en 18-hålsbana av landskapskaraktär, kuperad och från flera ställen med vidunderlig utsikt över Skälderviken. Bekvämt klubbhusområde med allt samlat i direkt närhet: driving range, korthålsbana, övningsområde, restaurang, shop, 1:ans och 10:ans tee.

Aktuellt & banstatus

Foto: Mickael Tannus, Båstad GK

Vad vill du boka? -->