Golfpaket

Efter en utmanande runda på en av Sveriges bästa golfbanor väntar belöningen nere vid hamnen. Hos oss bor du på första parkett mot havet. Njut av den livfulla atmosfären och en trerätters middag. En skön natts sömn och en lyxig frukostbuffé på det, så är du redo för en ny dag i golfparadiset.

Om paketet

Detta ingår

  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Trerätters middag
  • Entré till pool och gym
  • En greenfee på Båstad GK eller Bjäre GK
  • Entré till spa och kallbadhus ingår måndag–torsdag. Fredag–söndag kan du köpa till entré i mån av plats.

 

Välj själv restaurang

I ditt paket ingår en trerätters middag på en av följande restauranger:

  • Sand på Hotel Skansen – alltid öppet, välj fritt ur kvällens meny.
  • Papas granne med hotellet – varierande öppettider, välj fritt ur menyn.

På Sand är du garanterad plats. Dock är det viktigt att du bokar bord i god tid, eftersom populära tider snabbt blir fullsatta.

Övriga restauranger kan du boka i mån av öppethållande och plats, minst 7 dagar i förväg.

Priser och datum

Paketet gäller 4 januari–24 november 2019, undantaget vecka 28 och 29.

Måndag–torsdag: Från 1 895 kr/person
Fredag–söndag: Från 2 195 kr/person

Tillägg för havsutsikt och huvudbyggnaden.

Vill du komma senare i höst eller vinter? Titta på Skansens Hotellpaket. som erbjuds 25/11–23/2 2020.

Golfbanorna

Båstad GK:s två banor är vackert belägna i kuperad terräng på Bjärehalvön.  Banornas höga klass och deras intressanta arkitektur kombinerat med utsikt över Laholmsbukten har gjort Båstad Golfklubb till en av favoriterna hos många svenska och utländska golfspelare. Klubben har 36 hål fördelat på två banor, Nya banan och Gamla banan. Båda är omväxlande och ställer krav på stor precision. Gamla Banan som är Sveriges näst äldsta 18-hålsbana är en riktig klassiker.

Bjäre GK:s 18-hålsbana har en tydlig karaktär som bevarar och framhäver naturen och kulturlandskapet på Hallandsåsens södra sluttning. På böljande kullar 150 meter över havet sträcker Bjäre Golfklubb ut sig. Vyerna över Skälderviken, Kullaberg och Danmark gör detta läge till en pärla av rang. Banan är i toppskick med många roliga och varierande hål. Under 2014 utnämndes hål 7 till ett av Sveriges bästa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Meddela gärna om någon i sällskapet har specialkost eller allergier.

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.