båstad golfbana väderkvarn

Golfpaket

Efter en utmanande runda på en av Sveriges bästa golfbanor väntar belöningen nere vid hamnen. Hos oss bor du på första parkett mot havet. Njut av den livfulla atmosfären och en trerätters middag. En skön natts sömn och en lyxig frukostbuffé på det, så är du redo för en ny dag i golfparadiset.

Om paketet

Detta ingår

  • Övernattning
  • Frukostbuffé
  • Trerätters middag
  • En greenfee på Båstad GK, Bjäre GK, Torekov GK eller Åkagårdens GK
  • Entré till spa, rooftop, kallbadhus och gym ingår måndag–torsdag. Fredag–söndag kan du köpa till entré i mån av plats.
  • Lördagar 1/10–31/3 ingår Afternoon Tea. Serveras i vinterträdgården 15.00–17.00.

Priser och datum

Paketet är tillgängligt året runt, undantaget tennisveckorna (v. 28–29 2023), samt jul– och nyårsafton.

PRIS VÅR/VINTER/HÖST:
Från 2 495 kr/person

PRIS SOMMAR:
Från 2 795 kr/person

Tillägg för helger och havsutsikt
Enkelrumstillägg 400 kr/natt

Välj själv restaurang

I ditt paket ingår en trerätters middag på en av följande restauranger:

  • Sand på Hotel Skansen – alltid öppet, välj fritt ur kvällens meny.
  • Papas granne med hotellet – varierande öppettider, välj fritt ur menyn.

På Sand är du garanterad plats. Tänk dock på att det är viktigt att boka bord i god tid, eftersom populära tider snabbt blir fullsatta.

Papas bokar du via hotellet i mån av öppethållande och plats, minst 7 dagar i förväg.

BOKA FLEXIBELT. Välj till något av våra avbeställningsskydd, så kan du avboka med kort varsel.

Golfbanorna

Båstad GK: Gamla Banan och Nya Banan

Båstad Golfklubbs två banor är vackert belägna i kuperad terräng med utsikt över Laholmsbukten. Gamla Banan uppskattas för sina brittiska drag och tidlösa prägel. Nya Banan är en öppen och vindutsatt tuffing, med undulerade och väl inbunkrade greener.

”Båstad har allt. Stil, klass, hög kvalitet, välskött bana. Snabba greener med välskötta fairways, banan är helt enkelt perfekt. Dessutom är är personalen mycket trevlig och man känner sig välkommen.”

Bjäre GK

En 18-hålsbana med tydlig karaktär som bevarar och framhäver naturen och kulturlandskapet på Hallandsåsens södra sluttning. På böljande kullar 150 meter över havet sträcker Bjäre Golfklubb ut sig. Vyerna över Skälderviken, Kullaberg och Danmark gör detta läge till en pärla av rang. Banan är i toppskick med många roliga och varierande hål. Under 2014 utnämndes hål 7 till ett av Sveriges bästa.

”En härlig layout med mycket hög standard och underbara vyer i Skåne landskapet.”

Torekovs GK

En klassisk linksbana med stor variation, som bjuder på utsikt över havet från alla hål. Torekovs Gk har under flera år blivit rankad topp 25 bland Sveriges golfbanor.
Sommaren 2020 öppnades portarna till Torekovs nya klubbhus och restaurang med stort fokus på att servera mat med utgångspunkt på lokala råvaror. Här finns även en lounge, sportbar och sportshop.

Åkagårdens GK

Mitt på natursköna Bjärehalvön ligger Åkagårdens GK, en 18-hålsbana av landskapskaraktär, kuperad och från flera ställen med vidunderlig utsikt över Skälderviken. Bekvämt klubbhusområde med allt samlat i direkt närhet: driving range, korthålsbana, övningsområde, restaurang, shop, 1:ans och 10:ans tee.

Foto: Mickael Tannus, Båstad GK

Vad vill du boka? -->