Chef's Table weekendpaket

Känn pulsen från köket, jargongen, atmosfären. Ta plats mitt i händelsernas centrum – så nära vårt öppna kök som det är möjligt. Under kvällen kan du följa det energiska arbetet i köket, där kockar lagar och lägger upp maträtter till alla gäster i restaurangen. Stämningen är livlig och full av glädje. Vid ett stort gemensamt bord avnjuter ni en unik meny som varierar från dag till dag, tillsammans med drycker som ackompanjerar alla olika smaker.

Om paketet

Detta ingår

  • Övernattning
  • Afternoon Tea
  • Frukostbuffé
  • Spa & Kallbadhus
  • Middag Chef’s Table
  • Vinpaket Chef’s Table

Pris och datum

Pris från 2 595 kr/person.

Paketet erbjuds fredagar och lördagar 26 januari–7 juni 2019.

Ge Chef's Table i julklapp

Vill du ge bort en riktigt fin julklapp? Köp presentkort på önskat värde: Chef’s Table Weekendpaket kostar mellan 5190–6390 kr för 2 personer, beroende på dag och rumskategori.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.