Sportigt lov på Skansen

Våra tips på pulshöjande aktiviteter

Krydda din övernattning och spapaket på Hotel Skansen i Båstad med träning och aktiviteter. Här har du alla möjligheter att vistas ute i naturen och få upp pulsen i kroppen. Springa, vandra, cykla och spela tennis och padel är aktiviteter du kan göra året om. Perfekt mix tillsammans med avkoppling i jacuzzin, ett dopp i havet, en välgörande massage eller bara en stilla stund i en vilstol.

6 sportiga tips som toppar ditt spapaket: 

1. Besök hotellets inomhusgym och var med på veckans pass. Boka gärna en personlig tränare för att få vägledning, tips och hjälp med att nå dina mål.

Vår PT Lii Schacht i utegymmet på Skansen
Vår PT Lii Schacht är legitimerad naprapat och personlig tränare. Här ger hon tips på 8 enkla övningar som kör igenom hela kroppen! Se träningsvideo på YouTube

2. Kör intervaller med styrketräning utomhus. Det finns två fina och helt nya (2020) utegym längs havet. Ett hittar du precis utanför hotellet på väg mot kallbadhuset, och ett i Malenskogen ungefär 3 km från hotellet.  Vill du ha tips på ett effektivt träningsprogram? Här är 8 enkla övningar som kör igenom hela kroppen! Se vår träningsvideo på YouTube

3. Spring eller promenera längs havet. Strandpromenaden är en bilfri grusväg som går genom Båstad längs vattnet. Följ strandpromenaden västerut, så kommer du till Norrvikens trädgårdar (ca 3 km). Österut kommer du till Malen och vidare mot Hemmeslöv (ca 4 km). I Hemmeslöv tar Sveriges längsta sandstrand vid, 12 km lång. Här får du tips på två fina löprundor.

4. Cykla mountainbike på stigar i skogen. Strandpromenaden österut tar dig mot strandskogar med roliga små stigar – en lekfull aktivitet för dig som gillar äventyr. Hotellreceptionen kan hjälpa dig att hyra cykel om du inte har en egen, samt att boka en guide/instruktör om du behöver mer hjälp. 

5. Spela tennis eller padel. En given aktivitet i Båstad. Här kan du spela på samma grus som de stora tennisstjärnorna, oavsett din nivå av talang. Vi har tennisbanor och en padelbana helt nära hotellet, och vi hjälper dig gärna att boka bana, hyra utrustning eller hitta en tränare. För spel vintertid finns fina inomhusanläggningar i Båstad för både tennis och padel.

6. Spela golf på någon av Bjärehalvöns fantastiska banor. Tack vare vårt milda klimat kan du spela i princip året runt. Hotel Skansen samarbetar med Båstad GK och Bjäre GK, där vi gärna hjälper dig att boka tid för spel. Här hittar du våra Golfpaket.

Båstad GK. Foto: Mickael Tannus

Så bokar du en vistelse där spa ingår

På vår hemsida hittar du unika paket och erbjudanden, alltid till bästa pris. I våra spapaket ingår fri tillgång till spa, rooftop och kallbadhus under hela din vistelse.
Se alla paket och erbjudanden

Vad vill du boka? -->