Träning + Spa = sant

Våra bästa tips för ett aktivt spapaket

Krydda din övernattning och spapaket på Hotel Skansen i Båstad med träning och aktiviteter. Här på Skånes vackra västkust finns alla möjligheter att vistas i naturen och få upp pulsen. Spring, vandra, cykla eller simma. Aktiviteter och träning blir en perfekt mix tillsammans med avkoppling i jacuzzin, ett dopp i havet, en välgörande massage eller bara en stilla stund i en vilstol. Förutom vårt gym och de pass vi erbjuder på hotellet vill vi tipsa dig om fler pulshöjande aktiviteter i sommar.   

7 sportiga aktiviteter som toppar ditt spapaket: 

  1. Spela tennis eller padel. En given aktivitet i Båstad. Här kan du spela på samma grus som de stora tennisstjärnorna, oavsett din nivå av talang. Vi har tennisbanor och en padelbana helt nära hotellet, och vi hjälper dig gärna att boka bana, hyra utrustning eller hitta en tränare. För spel vintertid finns fina inomhusanläggningar i Båstad för både tennis och padel.
Spela padel och tennis på banorna utanför hotellet
  1. Spring eller promenera längs havet. Strandpromenaden är en bilfri grusväg som går genom Båstad längs vattnet. Följ strandpromenaden västerut, så kommer du till Norrvikens trädgårdar (ca 3 km). Österut kommer du till Malen och vidare mot Hemmeslöv (ca 4 km). I Hemmeslöv tar Sveriges längsta sandstrand vid, 12 km lång. Här får du tips på två fina löprundor.
Spring i fantastisk natur och avsluta med njutning på spa
  1. Cykla mountainbike på stigar i skogen. Strandpromenaden österut tar dig mot strandskogar med roliga små stigar – en lekfull aktivitet för dig som gillar äventyr. Hotellreceptionen kan hjälpa dig att hyra cykel om du inte har en egen, samt att boka en guide/instruktör om du behöver mer hjälp. 

  1. Kör intervaller med styrketräning utomhus. Det finns två fina och helt nya (2020) utegym längs havet. Ett hittar du utanför hotellet på väg mot kallbadhuset, och ett i Malenskogen ungefär 3 km från hotellet.       
Nytt utegym utanför Hotel Skansen
  1. Anlita en personlig tränare. Vi hjälper dig att boka PT och du kan ta tillfället i akt att lära dig mer om vad just din kropp behöver. Passa på att etablera lite nya träningsvanor som du kan ta med dig hem från din semester.
Vår PT Lii Schacht i utegymmet på Skansen
Vår PT Lii Schacht är legitimerad naprapat och personlig tränare
  1. Simma längder på den kommunala utomhusbadet Malenbadet. Här finns en 50-metersbassäng under solen. För motionssim är det öppet från 07.30 (08.30 på helger). Malenbadet hittar du längs Strandpromenaden ca 2 km österut från hotellet. Öppet juni–augusti.
50-meters simbassäng på Malenbadet i Båstad
  1. Spela golf på någon av Bjärehalvöns fantastiska banor. Tack vare vårt milda klimat kan du spela i princip året runt. Hotel Skansen samarbetar med Båstad GK och Bjäre GK, där vi gärna hjälper dig att boka tid för spel. Här hittar du våra Golfpaket.
Båstad GK. Foto: Mickael Tannus

Så bokar du en vistelse där spa ingår

På vår hemsida hittar du unika paket och erbjudanden, alltid till bästa pris. I våra spapaket ingår fri tillgång till spa, rooftop och kallbadhus under hela din vistelse.
Se alla paket och erbjudanden

I våra förmånliga hotellpaket ingår middag och entré till spa.

Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Vill du gå på spa eller äta i våra restauranger under din vistelse? Då ska du boka ett hotellpaket.

Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Boka bord online via knappen nedan.

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka en skön behandling på spa.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).