Chef's Table i hjärtat av Matsalen

Känn pulsen från köket, jargongen, atmosfären. Ta plats mitt i händelsernas centrum – så nära vårt öppna kök som det är möjligt. Under kvällen kan ni följa det energiska arbetet i köket, där våra kockar tillagar och lägger upp maträtter till alla gäster i restaurangen. Stämningen är livlig och full av glädje. Här avnjuter ni en unik meny som varierar från dag till dag, tillsammans med drycker som ackompanjerar alla olika smaker.

Chef's Table weekendpaket

Chef’s Table ingår i vårt nya weekendpaket som erbjuds fredagar och lördagar 26 januari–8 juni 2019.

CHEF’S TABLE-PAKET från 2595 kr/person inklusive boende, Chef’s Table-meny med vinpaket, frukostbuffé samt entré till spa och kallbadhus.

Chef's Table med företaget

Vissa dagar och perioder är företagsgrupper välkomna att boka sitt eget Chef’s Table. Minst 12 personer och maximalt 24 personer.

CHEFS TABLE MENY 799 kr/person exkl moms
VINMENY 476 kr/person exkl moms

bilder chef's table

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.