Sveriges bästa hotell utsedda

När White Guide för första gången utser Sveriges bästa hotellupplevelser, kniper Hotel Skansen i Båstad en plats på listan. Hotellet blir prisat för sin mat och dryck, interiör och ambiance, spa och kallbadhus samt sitt läge och omgivningar.

– Jag är otroligt stolt över att tillsammans med mina medarbetare kunna erbjuda en känsla av det goda livet, på denna enastående destination, säger styrelseordförande Lars Henningsson. Jag blir lycklig ända in i själen när jag kommer in på hotellet – det kan lika gärna vara en tisdagskväll i januari som mitt under tennisveckan – och det är fyllt av människor som njuter av maten, miljön och atmosfären. Det är livet.

Även systerhotellet Hotel Riviera Strand får ett omnämnande i nya White Guide Hotel + Bar 2019.

Läs White Guides utlåtande

Vad vill du boka? -->