På påskafton bjuder vi in till en kväll på Sand tillsammans med Anders Isaksson, en av Sveriges vassaste stjärnkockar. Sitt ner vid chef’s table och avnjut 8 serveringar med kulinariska rätter – snacks och en 5-rätters meny komponerade och tillagade av Anders Isaksson med Sands kockteam.
Anders Isaksson är en välrenommerad kock med erfarenhet från en handfull Michelinkrogar. Han har arbetat i Paris, New York och Köpenhamn. Som medlem i Svenska Kocklandslaget, har han en silver medalj i kock OS Culinary Olympics, en silver medalj i Årets Kock 2021. I början av året tävlade Anders i VM som team medlem i det Svenska Bocuse d’Or teamet – detta är en av världens mest prestigefulla kocktävlingar.
CHEF’S TABLE MED ANDERS ISAKSSON | På Sand den 8 april kl 19.00
Kvällen består av 8 serveringar. Vi börjar med 3 olika snacks och därefter serveras en 5-rätters meny.
Pris: 1095 kr per person (Max 32 gäster).
Köp till kvällens vinpaket: 695 kr per person
GÄSTSPELET ÄR NU FULLBOKAT.
Välkommen att kontakta Chris Nilsson för att boka:
Telefon +46 431 55 81 11
E-post chris.nilsson@gramgroup.se