


Vi har äran att bjuda in till en kväll på Sand tillsammans med Martin Anneflod, finalist i Årets Kock 2022. Du får sitta ner vid chef’s table, så nära det öppna köket som möjligt, och få avnjuta rätter ur Martins olika tävlingsmenyer.
Martin Anneflod har deltagit i kvalfinalen i Årets Kock vid tre tillfällen tidigare. Idag driver Martin Spiseriet i Varberg tillsammans med två kollegor
Meny Martin Anneflod ”Årets Kock”
Finaluppgift 1 ”Kanapéer”, 2022
Tomat fylld med havskräfta, pepparrot & dill
Majs med kantareller, riven Havgus 48 & espelette
Råraka med skånsk anklever, mjöd & hibiskus
*
Kval råvarukorg dag 2, 2021
Lättrimmad röding med gurka, vit sparris & puffad quinoa
*
Kval dag 1, 2020
Piggvar sjuden i kycklingfett med smörsås smaksatt med vin jaune, friterad surdeg, ostron & svartrot
*
Final uppgift 2 ”Lammsadel Karin Fransson”, 2022
Lammsadel med lammtartar & kantareller. Potatis med getfärskost & mandel samt kålrabbi & grönkål
*
Glass på ugnsbakade jordgubbar med olivolja & basilika
Boka gästspelet
- Pris 795 kr för menyn
- Uppgradering paketgäster 300 kr
- Vinpaket 745 kr
- Sittningstid klockan 19.00
- Max 32 personer
Välkommen att boka bord via Chris Nilsson: chris.nilsson@gramgroup.se, +46 431 55 81 11