4 sommarerbjudanden i Skåne du inte får missa

Sällan har vi planerat så lite inför en semester, eller hur? Det är både befriande och spännande att inte ha sommarveckorna fullbokade. Äntligen finns chansen att ta dagen som den kommer och verkligen upptäcka Sverige. En sommarsemester med kortare resvägar, fler ljusa kvällar och mer nyplockade jordgubbar. Ta chansen i sommar och gör din semester i Sverige riktigt speciell. 

Styr kosan mot Skåne och dess kustremsa mot Kattegatt i väster. Njut av lata dagar på stranden och välgörande behandlingar på spa. Långa promenader längs havet och härliga middagar i kvällssolen. Bildsköna morgondopp på kallbadhuset och solnedgångar på Hotel Skansen rooftop. I sommar finns massor av fina hotellpaket och erbjudanden som ger dig en chans att upptäcka av vår vackra del av Skåne på din semester. 

  1. Bo strandnära på hotell i en hel vecka. Mycket lyxigare än att hyra en stuga blir det när frukostbuffé, gym, spa, kallbadhus och Rooftop Spa ingår i paketet. Skansens Longstay är ett veckolångt paket för dig som vill koppla av och bo in dig i Båstad.
  1. Ta för dig av Båstads välkända nattliv och puls i sommar. Checka in sent, stanna uppe till småtimmarna och checka ut sent. På Hotel Skansen bor du mellan strand och hamn, bara några steg från uteserveringar och barer. I det prispressade paketet Late in ingår övernattning, frukostbuffé, tidig 2-rätters middag och sedan tillgång till gym, spa, kallbadhus och rooftop. Du bor bekvämt, äter en stärkande frukostbuffé och får sova extra länge. Allt till extra förmånligt pris!

  2. Kallbadhuset på sina pålar ut i havet, vår spaanläggning med behandlingsrum, varma bad och bastur och rooftop med horisontpool, bar, lounge och jacuzzi. I vår sommarklassiker Skansens Sommarpaket ingår allt detta, och dessutom tränings- och yogapass samt tillgång till gym. Lägg till ett slående vackert läge precis vid havet, vackra promenadstråk utanför dörren och sommarpuls runt hörnet. I erbjudandet ingår även övernattning, trerätters middag och frukostbuffé med utsikt över havet och en dignande frukostbuffé.  

  3. Den som vill ha det bästa av det mesta ska kolla in vårt allra lyxigaste spapaket, Rooftop Deluxe. Du får njuta av tidig tillgång till rooftop. Ett glas champagne, en trerätters meny på restaurang Sand och viner av allra högsta kvalitet. En god natts sömn i våra finaste rum och frukost med utsikt över havet. Samt en exklusiv gåva från spa.

BOKA SOMMARENS PAKET & ERBJUDANDEN

Vad vill du boka? -->