4 sommarerbjudanden du inte får missa

Sällan har vi planerat så lite inför en semester, eller hur? Det är både befriande och spännande att inte ha sommarveckorna fullbokade. Äntligen finns chansen att ta dagen som den kommer och verkligen upptäcka Sverige. En sommarsemester med kortare resvägar, fler ljusa kvällar och mer nyplockade jordgubbar. Ta chansen i sommar och gör din semester i Sverige riktigt speciell. 

Styr kosan mot Skåne och dess kustremsa mot Kattegatt i väster. Njut av lata dagar på stranden och välgörande behandlingar på spa. Långa promenader längs havet och härliga middagar i kvällssolen. Bildsköna morgondopp på kallbadhuset och solnedgångar på Hotel Skansens nya rooftop spa. I sommar finns massor av fina hotellpaket och erbjudanden som ger dig en chans att upptäcka av vår vackra del av Skåne på din semester. 

  1. Bo strandnära på hotell i en hel vecka. Mycket lyxigare än att hyra en stuga blir det när frukostbuffé, gym, spa, kallbadhus och Rooftop Spa ingår i paketet. Skansens Longstay är ett veckolångt paket för dig som vill koppla av och bo in dig i Båstad.
  1. Ta för dig av Båstads välkända nattliv och puls i sommar. Checka in sent, stanna uppe till småtimmarna och checka ut sent. På Hotel Skansen bor du mellan strand och hamn, bara några steg från uteserveringar och barer. I det prispressade paketet Late in Late out ingår övernattning, frukostbuffé, tidig 2-rätters middag och sedan tillgång till gym, spa, kallbadhus och nya rooftop spa. Du bor bekvämt, äter en stärkande frukostbuffé och får sova extra länge. Allt till extra förmånligt pris!

  2. Kallbadhuset på sina pålar ut i havet, vår spaanläggning med behandlingsrum, varma bad och bastur – och från 1 juli även nya rooftop spa med horisontpool, lounge och jacuzzi. I vår sommarklassiker Skansens Sommarpaket ingår allt detta, och dessutom tränings- och yogapass samt tillgång till gym. Lägg till ett slående vackert läge precis vid havet, vackra promenadstråk utanför dörren och sommarpuls runt hörnet. I erbjudandet ingår även övernattning, trerätters middag och frukostbuffé med utsikt över havet och en dignande frukostbuffé.  

  3. Den som vill ha det bästa av det mesta ska kolla in vårt allra lyxigaste spapaket, Rooftop Deluxe. Du får njuta av tidig tillgång till vårt nya rooftop spa. Ett glas champagne, en trerätters meny på restaurang Sand och viner av allra högsta kvalitet. En god natts sömn i våra finaste rum och frukost med utsikt över havet. Samt en gåva från spa med exklusiva hudvårdsprodukter.

NYHET SOMMAREN 2020

Den 1 juli öppnar Hotel Skansens nya rooftop spa med pooler, solterrass, relax och bar – allt med vidsträckta vyer över havet. Skön loungekänsla till 23.00 hela sommaren.

BOKA SOMMARENS ERBJUDANDEN

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Enklast bokar du bord online via knappen nedan!

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).