Sommarpaket

Var med när sommarmetropolen Båstad sjuder av liv och rörelse. Hos oss bor du på första parkett, mitt emellan strand och hamn. Nära alla restauranger, nattklubbar, butiker och evenemang. Vill du koppla av, bjuder spa och kallbadhuset in till sköna stunder. På kvällen får du njuta av en trerätters meny i sommar-Båstads kanske mest populära restaurang, Sand. Efter en god natts sömn väntar en dignande frukostbuffé med utsikt över havet.

Om paketet

Detta ingår

  • Övernattning (del i dubbelrum)
  • Trerätters middag
  • Frukostbuffé
  • Fri tillgång till spa och kallbadhus (kallbadhuset ej tillgängligt v 29)

Pris och datum

Paketet gäller 10 juni–29 augusti, undantaget vecka 28 och 29.

Få den bästa upplevelsen

Vill du passa på och ta en spabehandling när du är här? Bra idé! Boka dina behandlingar 3–4 veckor före ankomst, för att vara säker på att vi har tid för dig när du är här.

Även middagstid är bra att boka i god tid, eftersom de populäraste sittningstiderna snabbt går åt. Bon appétit!

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Meddela gärna om någon i sällskapet har specialkost eller allergier.

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.