Höst på Norrviken

Höst på Norrviken 3 oktober–1 november 2020

Välkommen till den vackraste hösten i Skåne! Nu förlänger Norrviken säsongen så att du kan njuta av trädgårdarna i höstskrud. Ta vara på höstens krispiga, härliga dagar och besök Norrvikens park. Läs mer på www.norrvikenbastad.se

Äpplen, Abelin & kärleken

Rudolf Abelin var en av Sveriges ledande pomologer på 1900-talet. I höstens utställning lyfter vi fram vår mest älskade och mytomspunna frukt.

Höst i Victoriahuset

Apelrydsskolans fotoelever visar sin fotoutställning, “Höst på Norrviken” ackompanjerat med vackra dekorationer av äpplen.

Nutid möter dåtid

Fotograf Lena Evertsson fick i uppdrag att tolka renässansen på Norrvikens vis, denna vackra fotoutställning finner ni i Villa Abelin.

Matlust

I Chocolaterian njuter du av varm choklad vid brasan eller en lättare lunch med utsikt över höstens vågor. Orangeriet restaurang bjuder in till höstens smaker.

Höstkul & Halloween

Vi bjuder in till höstskoj i Hasses glada trädgård där pumpor och grönsaker breder ut sig. Under höstlovet blir det Halloweenfirande och spökvandring.

Norrvikens butik

I Norrvikens butik finner du höstens inredningsdetaljer och smaker, blandat med antikviteter utvalda av Laserow. Här finns något för alla åldrar.

Vad vill du boka? -->