Välkommen på en smakupplevelse vid Chef’s Table på Hotel Skansens restaurang Sand. Bakom grytorna står Claes Grännsjö – en av de bästa kockarna vi känner, och vars ödmjuka sätt, genuina intresse och stora kunnande inom mat och smak – då gärna med asiatisk twist – kommer att prägla menyn. Sitt ner vid Chef’s Table och avnjut åtta serveringar komponerade och tillagade av Claes Grännsjö med Sands kockteam.
Claes har bland annat arbetat på Ekstedt och Frantzén Group, med lansering och uppstart av restauranger runt om i världen. Han drev populära krogen Nook i Stockholm under många år och var som köksmästare på Kock & Vin den som tog stjärnan dit. På sin cv finns också erfarenheter från andra stjärnkrogar som Bagatelle och 28+. Idag arbetar Claes som gastronomisk utvecklingskoordinator på Torsåker gård/Axfoundation där han säkerställer den gastronomiska kvaliteten i verksamheten och är del av framtagandet av nya hållbara, goda produkter för livsmedelsbranschen.
CHEF’S TABLE MED CLAES GRÄNNSJÖ | På Sand den 8 februari 2025 kl 19.00
Kvällen består av 8 serveringar. Vi börjar med 4 olika snacks och därefter serveras en 4-rätters meny.
Pris:
Meny 1095 kr per person (max 20 gäster)
Dryckesmeny 895 kr per person
Meny:
Råräka dill wasabi
Potatis kol grädde löjrom
Vietnamesisk pannkaka grillad kyckling
Lättrökt blodpudding forellrom
Hamachi yuzu aromatiska örter
Havskräfta miso jordärtskocka
Vildand rökt rotselleri shitake
Ängsyrasorbet mandel shiso rabarber
(med reservation för förändringar)
Boka:
Välkommen att kontakta Chris Nilsson för att boka:
Telefon +46 431 55 82 94
E-post chris.nilsson@gramgroup.se
