Antinori gästspel 24–25 februari

Familjen Antinori är något av en institution i den Italienska vinhistorien och har tillverkat vin sedan 1300-talet. Idag är Antinori ett av Italiens största familjeägda vinhus sett till vingårdsareal på ca 2000 hektar och verksamheten leds av den 26 generationen i rakt nedstigande led. Trots sin storlek producerar Antinori idag viner av absolut toppklass. Vinfamiljen ligger bakom de så kallade ”Super Tuscans”, varav Tignanello, Guado al Tasso och Solaia tillhör deras mest kända viner. 

Vill du veta mer om den spännande familjen Antinori, deras spektakulära vingård och fantastiska viner? Nu har du chansen att avnjuta Antinoris viner under en vinprovning och tillsammans med en femrätters meny på Sand.

ANTINORI WINEMAKERS DINNERPå Sand den 24 och 25 februari kl 19.00
Middagen inleds med fördrink vid chef’s table och därefter serveras du en femrätters meny med matchande viner från Antinori. Pris 1995 kr per person. (Max 32 gäster)

HOTELLPAKET MED WINEMAKER’S DINNER OCH SPA | 24 och 25 februari kl 19.00
Vill du bo över och gå på spa i samband med Winemaker’s Dinner? Då har vi ett förmånligt paketerbjudande som du ska titta på.

ANTINORI VINPROVNING | På Sand den 25 februari kl 15.00–16.00
Du får prova fyra olika viner från Antinori (andra än de som serveras på middagen) under ledning av Alessandro Leone, exportchef på Marchesi Antinori. Pris 399 kr.

Välkommen att kontakta Chris Nilsson för att boka:
Telefon +46 431 55 81 11
E-post  chris.nilsson@gramgroup.se

Spektakulär arkitektur på Antinoris vingård i Toscana. Den ikoniska spiraltrappan på Cantina Antinori lockar besökare i mängder.
Villa Antinori

Vad vill du boka? -->