Rooftop Spa par i horisontpool med utsikt mot havet och Kallbadhuset

5 sätt att njuta av Skansens Rooftop i sommar

I sommar, när många av oss inte kan resa utomlands som vi är vana vid, kommer Båstad att mer än någonsin ge en härlig internationell semesterkänsla. Mallorcas sofistikerade takterrasser möter Miamis pulserande lounger på Hotel Skansens nya rooftop.

Högst uppe på hotellets tak har man skapat ett poollandskap på ett läge som saknar motsvarighet i Skåne och Sverige. Åt ena hållet ser du ut över tennisen på Båstads legendariska centercourt, åt andra hållet har du obruten utsikt över hela Kattegatt. En upplevelse som gör Hotel Skansen till ett av Skånes lyxigaste spa.

Hotel Skansens rooftop invigs den 1 juli 2020, när sommaren är i sitt esse. Med utsikt över det glittrande havet finns här en långsmal horisontpool, ett generöst jacuzzibad och rader av sköna vilstolar för lata soliga dagar och avslappnade kvällar. Sommarsemester i Skåne har aldrig känts mer exotiskt. Här ger vi dig 5 olika sätt att avnjuta ett av Skånes bästa spa.

  1. Boka Hotel Skansens nyaste och lyxigaste spapaket Rooftop Deluxe och ta med en person som du längtar efter att vara ensam med. I detta erbjudande bor ni på ett av hotellets allra mest eftertraktade rum, serveras den finaste champagnen och får tillgång till rooftop redan klockan 13. Dessutom ingår trerätters middag, ett exklusivt vinpaket, spakit, frukostbuffé och förstås även tillgång till spa och kallbadhus. 

  2. Kontakta några vänner som du inte har sett på länge och checka in ett par dygn på Hotel Skansen i Båstad. Bestäm er för att bara vara. Sov löjligt länge eller gå upp löjligt tidigt och ta ett dopp. Ta på en badrock, gå upp till Rooftop. Prata med varandra. Låt timmarna gå. Boka Sommarpaket så ingår både middag och tillgång till spa.

  3. Checka in en hel vecka på hotellet. Skansens Longstay är ett härligt alternativ till att hyra hus eller stuga på Bjärehalvön. Du har självklart tillgång till Rooftop under hela din vistelse, och kan i lugn och ro lista ut vilken solstol som är din favorit, vilka tider du har takterrassen för dig själv och hur många båtar som går in och ut ur Båstad hamn i genomsnitt under en dag.  

  4. Du som uppskattar Båstads sena timmar, ska titta på det extra förmånliga paketet Late In Late Out. Checka in senare än vanligt, ät en god middag och njut av resten av kvällen på Rooftop (det är öppet till 23.00). Köp en cocktail i baren och njut av en hänförande solnedgång över Kattegatt. Vakna till en lugn förmiddag med härlig frukost, kallbad och sen utcheckning.

  5. Ladda för några sköna timmar i solen på takterrassen. Förbered dig med en helkroppsbehandling på spa. Smörj in dig med solskydd och dra på dig dina tjusigaste badkläder. Toppa med dina läckraste solglasögon. Lägg dig på en vilstol och spana ut över havet. 

Se alla paket och erbjudanden

Vad vill du boka? -->