Vi bygger

Dags att renovera! Under perioden 26 november 2023 till 5 januari 2024 håller Hotel Skansen stängt för gäster på grund av förbättringsarbeten. Här kan du läsa vad vi gör, hur våra olika verksamheter har öppet och få tips på alternativ under byggtiden.

Öppettider under byggtiden

HOTELLET har stängt för gäster från utcheckning 26 november 2023 till 5 januari 2024. Perioden 6–26 januari 2024, då arbete fortfarande pågår på Sand, erbjuder vi ett specialkomponerat Januaripaket med middagsalternativ i festvåningen och på Mamas.

RESTAURANG SAND har stängt 26 november 2023 till 27 januari 2024. Vill du boka bord längre fram, kan du kontakta oss som vanligt – vi är här.

SPA, ROOFTOP & GYMMET har stängt 26 november 2023 till 5 januari 2024. Spabokningen har öppet som vanligt.

KALLBADHUSET har ÖPPET under hela byggperioden.

TILLFÄLLIG RECEPTION & PRESENTSHOP finns i Tennispaviljongen 27 november–1 januari. Öppet vardagar 9–17, helger 10–16. Stängt julafton, juldagen och annandagen. Välkommen förbi och shoppa presentkort, julklappar eller bara säg hej.

BOKNINGEN har öppet under hela byggtiden, vare sig du vill boka boende, konferens, restaurang eller spa.

Passa på och prova något nytt

Du som vill ha en skön hotellvistelse – passa på och testa våra systerhotell: naturnära spahotellet Torekov Hotell och badhotellet Hotel Riviera Strand vid strandkanten i Båstad.

Du som vill arrangera en konferens eller ett event när Hotel Skansen är stängt – ta kontakt med GRAM Groups konferensavdelning för att upptäcka möjligheterna på Hotel Riviera Strand och Torekov Hotell.

Du som vill gå ut och äta eller ta en drink – välkommen till Restaurang Riviera, Bistron på Torekov Hotell och Mamas Italian i Båstad hamn.

Du som vill gå på spa eller ta en behandling – passa på och prova Torekov Hotells spa. I mysig miljö kan du njuta av kalla och varma bad både ute och inne, samt ett brett urval av spabehandlingar.

Du som har gymkort tränar gratis på Hotel Riviera Strand och Torekov Hotell under hela byggtiden (visa ditt gymkort), och vi förlänger ditt nuvarande medlemskap med 7 veckor utan extra kostnad.

Vad är det vi gör?

Vi har nu nått etapp 2 i en omfattande renovering. Nu är det dags att förbättra köket och våra personalutrymmen. Samtidigt kommer vi uppgradera belysningen i Vinterträdgården, byta undertak och belysningssystem på Sand. Förfina restaurangens sommarentré och ”lilla baren”, samt se över fastighetens stamsystem.

Arbetet i Vinterträdgården kommer att vara klart i god tid före den 6 januari 2024, då hotellet öppnar för gäster igen. På restaurang Sand fortsätter arbetet till den 26 januari 2024. Mellan den 6 och 26 januari serveras paketgästers måltider i festvåningen och på Mamas.

Om du undrar över något, är du varmt välkommen att kontakta oss. De flesta av oss jobbar som vanligt, bakom kulisserna, under hela byggtiden. Vi finns här för dig!

Vad vill du boka? -->