Hotellentré med havet i bakgrunden–

Information inför din ankomst

Vi ser fram emot att snart få ta emot dig hos oss på Hotel Skansen i Båstad. Här nedan har vi samlat lite information som är bra att känna till innan du kommer hit. Varmt välkommen!

HITTA & PARKERA

Parkera och ladda bilen

Från 1 september är det fri parkering i Båstad och på vissa av hotellets p-platser utomhus. Vill du vara garanterad en plats i hamnen eller en laddplats, kan du förboka. Garageplats kan hyras i mån av plats för 220 SEK/natt.

BOKA PARKERING:

Kör rätt direkt

Från Köpmansgatan, välj Tennisvägen eller Hamngatan för att komma till hotellentrén och hamnen. OBS! Kyrkogatan där hotellentrén ligger är enkelriktad och nås endast från nedifrån.

Tåg, buss, taxi och cykel

Ta tåget till Båstad Station och åk vidare med anslutningsbuss till Båstad Torget, så är det bara 200 m att gå till hotellet.

Cyklar finns att hyra på plats på hotellet (kan ej förbokas) eller på rentbike.se.

Ska du åka taxi, tänk på att det kan vara lång väntetid – så boka i god tid. Ring Taxi Båstad på: 0431-36 96 66

MAT, DRYCK & NÖJE

Bord med havsutsikt på restaurang Sand

Välkommen till bords

Du som har bokat ett paket där middag ingår, får välja fritt ur kvällens meny. Din middagstid hittar du i din bokningsbekräftelse.

Om du vill äta på Sand och inte har middag inkluderat i ditt paket, är det viktigt att boka bord i god i förväg.

Om du vill äta lunch är det också en god idé att boka bord i förväg, då det ofta blir fullsatt på de mest populära tiderna.

FIRA MED OSS

Vill du ha något gott som väntar på rummet eller något extra till din middag? Boka i förväg så ordnar vi allt.

SKANSENS SPA

Infinity pool med utsikt över strand och hav i sommarväder.

Spa, rooftop och kallbadhuset

Välkommen till Skansens spavärld. Den börjar längst in i vinterträdgården, sträcker sig upp på taket och 60 meter ut i havet. En värld av upplevelser, varje del med sitt eget temperament, där du kan hitta din egen favorit.

Entré till spa, rooftop och kallbadhus ingår om du har bokat något av våra spapaket. Övriga gäster är välkomna att köpa entré på plats, i mån av plats (kan ej förbokas).

Boka behandling

Vill du ha en skön behandling på spa? Boka i god tid innan ankomst, för att vara säker på att få en tid som passar dig. Välkommen att kontakta spa på telefon +46 431 55 82 00, spa@hotelskansen.se.

HÅLLBART HOTELL

Bli en toffelhjälte

Visste du att vi på Hotel Skansen slänger 5,4 ton tofflor varje år? Allt medan tusentals älskade flip-flops, badtofflor, birkenstocks, jesussandaler och tjusiga slingbacks ligger hemma och väntar.

För att minska belastningen på miljön och uppfylla Svanens kriterier, erbjuder vi från den 1 juni 2023 inte längre engångstofflor på hotellrummet. Ta med dina egna tofflor, så sparar vi på naturens resurser. Tack för din förståelse!

 

Välkommen till nya GRAM Social Club

Med vårt nya lojalitetsprogram GRAM Social Club får du unika förmåner på hotellen inom GRAM Group: Hotel Skansen, Hotel Riviera Strand och Torekov Hotell.

Gå på upptäcktsfärd

Gå på tur genom Båstads rika kultur, natur och historia. Passa på och utforska byn till fots under ditt besök. Ta en promenad längs havet, strosa genom pittoreska kvarter eller gå på vandring i naturen.

Öppettider

» Aktuella öppettider för spa och restauranger hittar du under Öppettider.
» Tider för incheckning, utcheckning och måltider hittar under Gästinformation.

Vad vill du boka? -->