Lediga tjänster

Vill du jobba med oss på Hotel Skansen i Båstad? På denna sida hittar du aktuella lediga tjänster. Du är också välkommen att skicka in en spontanansökan till jobb@gramhotels.se Glöm inte skriva vilket hotell och avdelning du är intresserad av att jobba på.

Vi ser fram emot att höra från dig!

publicerad 20190301

Kock till restaurang Sand

Kock till restaurang Sand

Hotel Skansens restaurang Sand söker kockar för tillsvidareanställning.

Är du en glad person med humor, samtidigt professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor? Har du dessutom ett brinnande intresse för råvaror och matlagning, är ansvarsfull och tycker om att ta egna initiativ? Då kommer du med största sannolikhet känna dig hemma hos oss! Som kock på restaurang Sand blir dina primära arbetsuppgifter att, tillsammans med dina kollegor, skapa en fantastisk upplevelse för våra gäster.

Vi tror att du:
• kan erbjuda goda referenser
• gillar fantastiska råvaror och miljö
• har en stark känsla för kvalitet
• kan arbeta självständigt och drivet för att nå egna och företagets mål
• är en social, glad, energigivande och öppen person
• brinner för kvalitet och service precis som vi

Antal tjänster: 2 st helår
Arbetstid: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Frågor

Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta kökschef Peter Svanberg:
Tel 0431-55 81 91
Mobil 070-951 22 02
E-post peter.svanberg@hotelskansen.se

Ansökan
Välkommen att lämna din ansökan i rekryteringsformuläret som du når via knappen nedan. Vi tillämpar löpande urval.

Om Hotel Skansen

Granne med strand, hamn och tennis är Hotel Skansen en plats för människor som uppskattar liv och rörelse, kvalitet och atmosfär. Hotellet tillhör samma koncern som Torekov Hotell och Hotel Riviera Strand. En grupp av tre unika hotell på Bjärehalvön, som förenas av värme, atmosfär och exceptionella omgivningar. Med passion, kunskap och atmosfär skapar vi Skandinaviens bredaste utbud av högklassiga upplevelser för såväl individuella gäster som grupper och företag – året om.

Hotel Skansen erbjuder 172 hotellrum i tre byggnader, 7 villor, 8 lägenheter, 26 flexibla konferensrum med plats för upp till 500 gäster, festvåning, spa, kallbadhus och välrenommerade Restaurang Sand.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Enklast bokar du bord online via knappen nedan!

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).