Lediga tjänster

Souschef till Restaurang Sand

Är en glad person med humor, samtidigt professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor? Har du dessutom ett brinnande intresse för råvaror och matlagning, är ansvarsfull och tycker om att ta egna initiativ? Då kommer du med största sannolikhet känna dig hemma hos oss!

Som souschef på Restaurang Sand blir dina primära arbetsuppgifter att, tillsammans med ditt team, skapa en fantastisk upplevelse för våra gäster.

Vi tror att du:

  • är en naturlig ledare
  • har erfarenhet som souschef eller liknande
  • kan visa goda referenser
  • har en stark känsla för kvalitet
  • kan arbeta självständigt och drivet för att nå egna och företagets mål
  • är en social, glad, energigivande och öppen person
  • brinner för kvalitet och service precis som vi

Vi erbjuder:

  • Generösa förmåner
  • Kollektivavtal med HRF
  • Goda utbildningsmöjligheter och vidareutveckling

Anställningstyp: Tillsvidare
Anställningsgrad: Heltid
Arbetstider: Varierande arbetstid
Tillträde: Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: Fortlöpande
Lön: Efter överenskommelse, kollektivavtal finns.

Ansökan:

Vi tar löpande emot ansökningar.
Kontaktperson: Kökschef Peter Svanberg, telefon 0431-55 81 91, mobil 070-951 22 02, e-post: peter.svanberg@hotelskansen.se

Om Hotel Skansen

Granne med strand, hamn och tennis är Hotel Skansen en plats för människor som uppskattar liv och rörelse, kvalitet och atmosfär. Hotellet tillhör samma koncern som Torekov Hotell och Hotel Riviera Strand. En grupp av tre unika hotell på Bjärehalvön, som förenas av värme, atmosfär och exceptionella omgivningar. Med passion, kunskap och atmosfär skapar vi Skandinaviens bredaste utbud av högklassiga upplevelser för såväl individuella gäster som grupper och företag – året om.

Hotel Skansen erbjuder 172 hotellrum i tre byggnader, 7 villor, 8 lägenheter, 26 flexibla konferensrum med plats för upp till 500 gäster, festvåning, spa, kallbadhus och välrenommerade Restaurang Sand.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.