Infinity pool på rooftop spa med utsikt över strand och hav.

Spapaket på Västkusten

Västkusten och en-två-tre-fyra-fem-sex-sju spapaket ropar ditt namn. I kollektiv harmoni på Hotel Skansen i Båstad. Öppna din kalender, planera, kryssa för och dröm dig bort. Plocka fram din weekend-väska och tillåt kropp och sinne att koppla av i natursköna omgivningar och en spa-oas som placerar dig 60 meter ut i havet.

Checka in, andas ut och välj mellan sju olika och vitaliserande hälsopaket. I stunder av rekreation finner du harmoni.

Precis när du själv behöver det – omsvept av svensk sommar eller vita vinternätter. På alla hjärtans dag, midsommar eller nyårsafton. En horisont av möjligheter året om.  


Reflektera, vila
och blicka ut
över öppet hav


Reflektera, vila och blicka ut över öppet hav. Andas havsbris från vår rooftop och gå mellan pool, bar och lounge.

Välkommen till Hotel Skansen och västkustpärlan Båstad, på gränsen mellan Skåne och Halland. Här är du i närhet till vackra stränder, gastronomiska upplevelser och storslagen, varierande natur. På perfekt weekend-avstånd från Halmstad och Göteborg, dessutom.


7 sagolika spapaket

Romantisk weekend eller vänskapsvård i stunder av stillhet. Hos oss kopplar du av. Här erbjuds du spapaket som passar dina och ditt sällskaps önskemål. Varma pooler, bastubad, kulinariska måltider – en cocktail, kanske – och en övernattning som förvandlar din natt till din bästa morgondag.

Hälsodagar

Då och då, här hos oss förverkligas oförglömliga hälsodagar. Qigong, yoga och meditation. Föreläsningar och guidade kustpromenader.

När två blir en

Vippa din vistelse, överraska din partner och förgyll äventyret med praliner, snittblommor och bubblande champagne. Vi fixar – du kopplar av!

3 hälsovinster med spa

Triss i självklarhet – men ändå. Här kommer tre positiva hälsoeffekter, varsågod!

  • Ökar själsligt befinnande: Avkoppling för kropp och knopp som förbättrar din sömn och ger en känsla av lugn och välbefinnande.
  • Minskar stressnivån: Så är det. Ibland måste du lämna rutiner på hemmaplan för att fylla på med ny energi och livslust på bortaplan.
  • Förbättrar hudhälsan: Säg hej till rengöring, peeling massage och fuktgivande behandlingar som ger näring och lyster till din hud.

Själfullt boende

Lyxen att komma bort hemifrån och bo i personliga rum med variation. Vitkalkade väggar och takbjälkar från 1877 i huvudbyggnaden möter tidlös design i Tennispaviljongen, med utsikt mot centercourten. Sviter och villor, havsutsikt och grönskande innergårdar. Välj ett rum till ditt spapaket som inspirerar!

Prisvinnande matmagi

Bjärehalvöns finaste råvaror bjuder upp till kulinarisk dans på restaurang Sand. Frukost åt hotellgäster och kallbadare, luncher, à la carte och konferensmåltider. Du serveras i en livfull atmosfär där havsutsikten är lika bedårande som din valda dessert. 

Åhå, inte att förglömma. Prisvinnande cocktails skapade av vår barchef Daniel Seehuusen, Sveriges mest prisbelönta bartender. Vision: Att göra Bjärehalvön till en cocktaildestination.

Västkustpärlan Båstad

Smultronkorgen är redo, plocksäsongen är vår, sommar, höst och vinter. Pittoreskt vackra Båstad och natursköna Bjärehalvön bidrar till fantastiska stunder av lycka och rekreation. Stränder och naturreservat spelar boll med konsthallar, tennisbanor, padelhall och ett brett utbud av restauranger. Smultronställena hittar du här!

Vad vill du boka? -->