Nypremiär på spa 28/2

Nypremiär på spa 28/2

Den 28 februari 2020 öppnade Skansens spa igen efter en tids ombyggnation. Nu möts du av en helt nybyggd spalobby med sittplatser och en stor butik, som hämtat inspiration från Italien och som vecklar ut sig som en dansk-italiensk blomsteraffär. Gör entré till spavärlden genom grönskande blomsterväggar, mörkt trä och stämningsfull ljussättning. Väl inne hittar du förbättrade relaxytor, större omklädningsrum och ny interiör.

Nyöppningserbjudande

Från 28 februari–31 mars 2020 firar vi nypremiären med fina erbjudanden:
25% rabatt på bareMinerals originalfoundation med borste.
100 kr rabatt på dagspapaketen ”Morgonspa med 25 min behandling” och ”Morgonspa med 50 min behandling” (gäller måndag–torsdag).

Välkommen att boka dagspa på 0431-55 82 00 eller spa@hotelskansen.se.

Bilder från återinvigningen

Nytt rooftop spa under arbete

Den 1 juli 2020 är det dags för nästa spapremiär. Då blir det uruppförande av vårt nya rooftop spa med pooler, relax och bar – allt med panoramavyer över havet. Det kan du läsa mer om här.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Enklast bokar du bord online via knappen nedan!

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).