Hotel Skansen vinner Travellers’ Choice 2021

Vi är glada och stolta över att meddela att Hotel Skansen i Båstad får utmärkelsen Tripadvisor Travellers’ Choice 2021. Det är en prestigefull utnämning som helt baseras på gästrecensioner som har lämnats av resenärer på resesajten Tripadvisor under det senaste året.

– Vilken lycka! utbrister Marina Olmarker, vd på Hotel Skansen. Att få denna utmärkelse är en underbar belöning efter det gångna året. Vi har allt att tacka vår fantastiska personal som har antagit utmaningen att finna nya arbetssätt, anpassningar och på kort varsel få nya förutsättningar för att leverera vår produkt. Det har absolut varit utmanande, men vi har lärt oss mycket och fått nya och viktiga arbetssätt inför framtiden. Vi känner faktiskt en extra glädje och styrka i priset just detta år, för det att våra gäster både har trivts och känt sig trygga när de vistas hos oss, avslutar Marina Olmarker.

Genom Travellers’ Choice Awards utser Tripadvisor världens främsta reseuppevelser, baserat på recensioner och betyg som samlas in globalt under en tolvmånadersperiod. Utmärkelsen tar hänsyn till antalet omdömen, kvaliteten på dem och hur aktuella de är. Priset anses mycket ärofylld eftersom det helt och hållet grundar sig på gästomdömen, och placerar Hotel Skansen i Båstad bland världens 10 procent bästa hotellupplevelser.

– Grattis till alla vinnare av 2021 Travellers’ Choice”, säger Kanika Soni, Chief Commercial Officer vid Tripadvisor. Jag vet att det senaste året har varit extremt utmanande för turismföretagen. Traveller’s Choice går till de platser som håller konsekvent hög kvalitet – som levererar kvalitetsuppleveser om och om igen, även när man navigerar i förändrade gästföräntningar och nya arbetssätt. Baserat på ett helt år av gästrecensioner, belyser utmärkelsen den goda service och upplevelse som ni har gett gästerna mitt under en pandemi, avslutar Kanika Soni.

Mer information och pressbilder

Mer information och relaterade presskit hittar du vårt pressrum

Vad vill du boka? -->