Skansen Spa Society

Välkommen till klubben för vänner till Hotel Skansens spa. Som stamgäst är du en av våra viktigaste ambassadörer och det vill vi att du ska känna. Här hittar du information om erbjudanden och evenemang som bara medlemmar får ta del av. Varmt välkommen!

aktuella erbjudanden & event

Gäller måndag - torsdag 19 oktober till 27 november 2023

Höstiga erbjudanden

Boka en behandling, spabada hela dagen!
Boka en behandling från 550 kr och vi bjuder på entré till spa, rooftop, kallbadhus och lån av  badrock. Njut av varma bubbliga bad, stilla pooler, kalla dopp i havet, bastu och sköna stunder på mjuka divaner och solsängar.
Erbjudandet gäller mån-tors 19 oktober till 27 november 2023.

Den infraröda revolutionen.
Just nu kan du boka IR-bastun till halva priset. Denna form av bastubad med infrarött ljus sägs minska inre stress, mjuka upp stela muskler, minska smärta, stimulerar cirkulationen och öka kroppens förbränning.
Erbjudandet gäller mån-tors 19 oktober till 27 november 2023.

Erbjudandet gäller i mån av plats, boka på 0431-558100 eller maila spa@hotelskansen.se

 

mer information

Vill du läsa om våra behandlingar, boka ett dagspapaket eller veta våra öppettider? Följ länkarna nedan så hittar du enkelt rätt. Du är också alltid varmt välkommen att kontakta oss på spa@hotelskansen.se eller 0431-55 82 00. Kallbadhuset har 0431-55 82 04.

BLI MEDLEM

Har du hittat hit för att du fått tips från en vän? Eller känner du någon som också vill ha våra inbjudningar och erbjudanden? Så trevligt! Dina vänner är våra vänner. Mejla till spa@hotelskansen.se så lägger vi till dig/vännen i medlemsregistret.

Vad vill du boka? -->