Chef's Table

Chef’s Table tar dig med på en kulinarisk resa. Vid ett stort gemensamt bord intill Sands öppna kök, presenterar kockarna smaker, råvaror och drycker. Du får avnjuta en modern, lyxig och överraskande meny i flera serveringar, med säsongsbaserade råvaror från Bjärehalvöns ängar, åkrar och vatten. En måltidsupplevelse med överraskande inslag, avslappnad atmosfär och dedikerad service. Ackompanjera gärna med ett av våra specialkomponerade dryckespaket.

Pris

Chef’s Table meny

7 serveringar 995 kr/person inkl moms,
888 kr/person exkl moms

Dryckesmenyer

Anpassas efter säsongens meny

Praktisk information

Det finns plats för upp till 24 gäster vid två gemensamma bord i Sand (min 8 personer). Kongressen 25–100 personer (arrangemangsavgift tillkommer i Kongressen).

Bokas senaste 10 dagar innan.

Allergi eller specialkost?

Vi anpassar gärna menyn så långt det går, för att så många som möjligt ska kunna njuta av Chef’s Table.

Vi kan anpassa menyn för: Glutenintolerans / Laktosintolerans / Nötallergi / Vegetarisk kost (ej vegansk) / Fisk- och skaldjursallergi

Boka plats eller paket

Välkommen att boka Chef’s Table för dig och ditt sällskap (privat min 8 personer eller företag): chris.nilsson@gramgroup.se, +46 431 55 82 94

Paket med övernattning

Vill ni bo över på hotellet i samband med middagen? Hör av dig för förfrågan:
info@gramgroup.se

chefs table
chefs table
chefs-table-tallrik

Vad vill du boka? -->