Menuer i restaurant Sand

À la carte

Menuen gælder uge 26–33.

APPETIZERS

OLIVER – 35
ROSTADE CASHEWNÖTTER – 45
FRITERADE KRONÄRTSKOCKOR – 55
GRUYÈRE – 45
TRYFFEL ARANCINI – 65
PATA NEGRA SKINKA – 75

OSTRON

MARENNES FINE DE CLAIRE – 35
6 MARENNES FINE DE CLAIRE – 195
12 MARENNES FINE DE CLAIRE – 375
Schalottenlöksvinegrette, citron, tabasco

KLASSIKER

SANDS RÄKSMÖRGÅS – 245 / hel – 175 / halv
rågbröd, handskalade räkor, majonnäs, ägg, rödlök, citron, sallad

SKALDJURSPLATEAU – 725
½ hummer, 4 havskräftor, 200 g räkor, 2 fine de claire ostron, citronaioli, Rhode Island, citron, surdegsbröd, Västerbottensost

FÖRRÄTTER

BURRATA – 155
Vikentomater, olivolja, tomatbröd,
rostade spanska mandlar

POTATIS – 165
Confiterad potatis, picklad potatis, tryffel

MATJESSILL – 165
Confiterad potatis, rödlök, gräslök, crème fraiche, picklad potatis

KALIX LÖJROM – 235
Potatiskrutonger, rödlök, crème fraiche

RÅ PILGRIMSMUSSLA – 185
Citronbuljong, kavring, Nobisdressing

LAXSASHIMI – 195
Rapsolja, ärtor, citron, krutonger

EKRÖKT BJÄREKYCKLING – 175
Primörsallad, ankleverkrokett, rökt dragonemulsion

KALVTATAKI – 185
Tomater, pecorinocrème

VARMRÄTTER

GRILLADE BJÄREPRIMÖRER – 265
Skånska gryn, örter, bakat ägg, tryffel

GRILLAD HUMMER – 395
Krämiga Skånska gryn, bakad lök, rädisor, citronemulsion

PIGGVAR PÅ BEN – 335
Bjärepotatis, brynt smör, betor, pepparrot

BJÄREKYCKLING – 295
Sparrisbroccoli, örtkokt quinoa, Skottorpsost, smörad kycklingbuljong

LAMMRACKS – 295
Smörstekta kantareller, fermenterad pepparsky, belle verde broccoli

SVENSK ENTRECOTE – 325
Vikentomat, potatisterrin, bakad lök, tomat- och fänkålssmör

DESSERTER

JORDGUBBAR & VANILJ – 125
Variation på jordgubbar, vaniljglass på grädde från Vitaby Kyrkby Mejeri, sablé

KRUSBÄR & FLÄDER – 120
Vitchoklad, flädercremeaux, krusbärskompott, Champagne- och flädersorbet

MANGO & PASSION – 130
Mango- och passionssorbet, banankaka, chokladtuille, mangomaräng, passionsmousse

BJÄRESORBET – 65 / st
Kallpressad rapsolja • rödbeta • morot

SANDS PRALINER – 35 / st

Frokost

Sands sommerbuffet og à frokost à la carte serveres mandag–lørdag kl. 11.30–15.00, uge 26–33.

Brunch serveres søndag kl. 12.00–15.00.

———————————–

SANDS SOMMERBUFFET

Mandag–lørdag 11.30-15.00
225 / person • 95 / børn 2-12 år

———————————–

FROKOST A LA CARTE

SANDS RÄKSMÖRGÅS – 245 / hel – 175 / halv
Rågbröd, handskalade räkor, majonnäs, ägg, rödlök, citron, sallad

GRAVAD LAX – 235
Dillstuvad potatis, sommarbetor, hovmästarsås

BURRATASALLAD – 225 VEG
Vikentomater, plockade örter, Skånska gryn, kallpressad rapsolja, bakad lök

PAPPARDELLE – 225 VEG
Sommarkantareller, kålblad, grädde, vitt vin, lagrad ost

BJÄRESALLAD – 235
Bjärekyckling, romansallad, Vikentomater, Skånsk senapsdressing, ostkrutonger

GRILLAD SVENSK ENTRECOTE – 315
Potatisterrin, Vikentomater, bakad lök, tomat- och fänkålssmör

SKALDJURSPLATEAU – 725
½ hummer, 4 havskräftor, 200 g räkor, 2 fine de claire ostron, citronaioli, Rhode Island, citron, surdegsbröd, Västerbottensost

JORDGUBBAR – 135
Skånska jordgubbar, vispad grädde, mördegssmulor, citronverbena

EN KULA VANILJGLASS/SORBET – 65

———————————–

BRUNCH
Søndag 12.00-15.00
295 / person • 95 / børn 2-12 år

Brunch

Serveres søndag 12:00–15:00.

295 SEK / person • 95 SEK / børn 2-12 år

Aftenens treretters

Menuen gælder uge 26–33.

Når du har booket en hotelpakke hver der indgår en treretters middag, kan du kombinere din egen treretters middag fra menuen nedenunder. Suppler gerne måltidet med vores vinpakke hvor vi har udvalgt en passende vin til hver ret.

FÖRRÄTTER

VEGETARISKT

BURRATA
Vikentomater, olivolja, tomatbröd, rostade spanska mandlar

POTATIS
Confiterad potatis, picklad potatis, tryffel

FISK & SKALDJUR

MATJESSILL
Confiterad potatis, rödlök, gräslök, crème fraiche, picklad potatis

LAXSASHIMI
Rapsolja, ärtor, citron, krutonger

KÖTT

EKRÖKT BJÄREKYCKLING
Primörsallad, ankleverkrokett, rökt dragonemulsion

KALVTATAKI
Tomater, pecorinocrème

VARMRÄTTER

VEGETARISKT

GRILLADE BJÄREPRIMÖRER
Skånska gryn, örter, bakat ägg

FISK

PIGGVAR PÅ BEN
Bjärepotatis, brynt smör, betor, pepparrot

KÖTT

BJÄREKYCKLING
Sparrisbroccoli, örtkokt quinoa, Skottorpsost, smörad kycklingbuljong

SVENSK ENTRECOTE
Vikentomater, potatisterrin, bakad lök, tomat- och fänkålssmör

DESSERTER

KRUSBÄR & FLÄDER
Vitchoklad, flädercremeaux, krusbärskompott, Champagne- och flädersorbet

JORDGUBBAR & VANILJ
Variation på jordgubbar, vaniljglass på grädde från Vitaby Kyrkby Mejeri, sablé

VINPAKET

Till smakupplevelsen hör också goda drycker. Vår sommelier erbjuder rekommenderade viner med vår vinmeny för 350 kr / person

Børnemenu

Børn er vores vigtigste gæster, og derfor har de deres helt egen menu. Alle børnenes varme retter serveres med en lille skål grøntsager.

VARM RET 95 SEK

FISH & CHIPS
remouladesauce, citron

BJÄREKYLLING
pommes frites, estragonmayonnaise

PASTA BOLOGNESE
pasta, kødsauce

DESSERT 45 SEK

VANILJEIS MED FRISKE BÆR

Konferencemenu

Menuen gælder uge 26–33.

 

MÅNDAG, ONSDAG, FREDAG, SÖNDAG

FÖRRÄTTER

POTATIS
Confiterad potatis, picklad potatis, tryffel

MATJESSILL
Confiterad potatis, rödlök, gräslök, crème fraiche, picklad potatis

EKRÖKT BJÄREKYCKLING
Primörsallad, ankleverkrokett, rökt dragonemulsion

VARMRÄTTER

GRILLADE BJÄREPRIMÖRER
Skånska gryn, örter, bakat ägg

PIGGVAR
Bjärepotatis, brynt smör, betor, pepparrot

LAMMRACKS
Smörstekta kantareller, fermenterad pepparsky, belle verde-broccoli

DESSERTER

KRUSBÄR & FLÄDER
Vitchoklad, flädercremeaux, krusbärskompott, Champagne- och flädersorbet

JORDGUBBAR & VANILJ
Variation på jordgubbar, vaniljglass på grädde från Vitaby Kyrkby Mejeri, sablé

 

TISDAG, TORSDAG, LÖRDAG

FÖRRÄTTER

BURRATA
Vikentomater, olivolja, tomatbröd, rostade mandlar

LAXSASHIMI
Rapsolja, ärta, citron, krutong

KALVTATAKI
Tomater, Pecorinocrème

VARMRÄTTER

SOMMARKANTARELLER
Sparrisbroccoli, örtkokt quinoa, Skottorpsost

KUMMEL
Krämiga skånska gryn, citronemulsion, bakad lök, rädisa

BJÄREKYCKLING
Sparrisbroccoli, örtkokt quinoa, Skottorpsost, smörad kycklingbuljong

DESSERTER

KRUSBÄR & FLÄDER
Vitchoklad, flädercremeaux, krusbärskompott, Champagne- och flädersorbet

JORDGUBBAR & VANILJ
Variation på jordgubbar, vaniljglass på grädde från Vitaby Kyrkby Mejeri, sablé

Vin

Den rigtige vin supplerer og løfter smagsoplevelsen til et nyt niveau. På Restaurant Sand ved vi meget om vin, spørg os gerne.

Midt i restauranten står vores velassorterede vinkølebskab. Her kan du vælge mellem godt hundrede kvalitetsvine fra mere end ti lande. Vores sommelier vælger viner med omhu og løfter smagsoplevelsen til nye højder.

Her kan du booke dit ophold. Kontakt os gerne per e-mail eller telefon, hvis nogen i selskabet behøver særlig mad eller handicapvenlige faciliteter. Vi er altid klar til at løfte opgaven!

Vi anbefaler altid, at du bestiller bord i forvejen. Kontakt os gerne, hvis nogen i selskabet har allergier eller behov for særlig mad, så vi kan forberede noget lækkert til jer alle sammen.

Her kan du gøre din anmodning om spa-behandlinger. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via e-mail eller telefon.

Spabadet tilbyder både behagelige og afslappende bad og velværebehandlinger.
Hvis du vil bestille en hel pakke med indkvartering og aftensmad finder du dette.

Her kan du booke dit ophold. Kontakt os gerne, hvis nogen i selskabet har allergier eller behov for særlige menuer, så jeres måltider bliver den perfekte oplevelse.

Ikke to møder er ens. Kontakt os, og så sørger vi for, at jeres møde bliver præcis, som I vil have det.