LÅT OSS STÄLLA TILL MED FEST

Fest och bröllop

Är det något vi kan, är det att ordna fest. Så du kan tryggt lämna över fixandet i våra händer, när du vill fira med nära och kära – eller hela bekantskapskretsen.

Att bjuda in en gäst är att ta på sig ansvaret för att han har det bra så länge han är under ens tak, sa en klok fransman för länge sedan. Och det är det vi gör. I vackra lokaler med utblick över Båstad, hav och tennis, bjuder vi in dig och dina gäster till just den känsla som ni önskar. Vi hjälper er att skapa rätt atmosfär där mat, dryck, musik, service och dekorationer hänger ihop. Kvalitet och personlig känsla genomsyrar varenda liten detalj när vi arrangerar din fest.

Fest, glam & grand slam

Att Båstad är känt för fest är ingen slump. Här har människor alltid älskat att träffas för att fira. Kanske för de vackra omgivningarnas skull, kanske för att det går lätt och snabbt att ta sig hit, kanske för att ortens lilla format gör att festen känns ännu större.

Oavsett vilket, har vi massor av erfarenhet att dela med oss av. Massor av rutin, vi vet vad som gäller. Vi hjälper er att välja en inspirerande lokal för den stora festen – och sköna platser för den mindre tillställningen.

Vi kan duka upp för sittningar, arrangera minglande cocktailpartyn för hundratals personer, fixa nattklubb och ge festmiddagen med de närmaste vännerna det där lilla extra. Ni kan sitta ute på en terrass, högt över havet. Eller slå klackarna i taket, inne i värmen.

Bröllop i Båstad

Kanske ni väljer att gifta er i någon av Båstads stämningsfulla kyrkor, i Norrvikens undersköna park eller på stranden utanför Hotel Skansen. Samlas sedan för fest i Kongressbyggnadens vackra sal. Fördrinken kan ni ta ute på terrasserna med vidunderlig utsikt över havet.

Våra lokaler är flexibla och kan enkelt anpassas efter önskemål. Är ni ett mindre sällskap kan vi rekommendera Sands Bakficka, strax intill hotellet. När kalaset är slut, behöver ingen fundera på taxiresor eller vem som ska köra. På hotellet finns rum för alla, i allt från enkelrum till stora lägenheter.

Bröllopspar brukar tycka om våra sviter, med ovalt badkar och historisk atmosfär. Dagen efter väntar en underbar frukost med familj och vänner i restaurang Sand.

fest och bröllop i båstad

Her kan du booke dit ophold. Kontakt os gerne per e-mail eller telefon, hvis nogen i selskabet behøver særlig mad eller handicapvenlige faciliteter. Vi er altid klar til at løfte opgaven!

Vi anbefaler altid, at du bestiller bord i forvejen. Kontakt os gerne, hvis nogen i selskabet har allergier eller behov for særlig mad, så vi kan forberede noget lækkert til jer alle sammen.

Her kan du gøre din anmodning om spa-behandlinger. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via e-mail eller telefon.

Spabadet tilbyder både behagelige og afslappende bad og velværebehandlinger.
Hvis du vil bestille en hel pakke med indkvartering og aftensmad finder du dette.

Her kan du booke dit ophold. Kontakt os gerne, hvis nogen i selskabet har allergier eller behov for særlige menuer, så jeres måltider bliver den perfekte oplevelse.

Ikke to møder er ens. Kontakt os, og så sørger vi for, at jeres møde bliver præcis, som I vil have det.