Skansens Skollov Sweet 16

Ta en lyxig lovdag i Båstad med spa och salta dopp. Här kan du och dina ungdomar (från 16 år) koppla av med badrockshäng på rooftop, kalla havsbad i kallbadhuset, god mat och välgörande behandlingar. Träna på gymmet, gå promenader längs med havet, spela golf, tennis, padel, rida islandshäst eller se en film på mysiga Scalabiografen.

Tre paket som passar bra på skollovet

Kallbadspaket

Anta utmaningen! I kallbadhuset värmer du dig med heta bastubad och varvar med iskalla dopp i havet. Ju kallare desto bättre, säger de som vet.

Skansens Spaklassiker

Vårt klassiska spapaket med boende, entré till spa, rooftop och kallbadhus samt en trerätters meny.

Solnedgång par vid horisont

Late In

Ett extra förmånligt spapaket för er som vill checka in lite senare, äta en tidig middag och sedan njuta av kvällen på rooftop spa.

Träna på gym, spela tennis och padel

Gör höstlovet eller sportlovet ännu sportigare med träning, frisk luft och pulshöjande aktiviteter. Här på Hotel Skansen ligger havet och strandpromenaden direkt utanför dörren och ni har fantastiska naturområden i närheten. Ni kan springa, vandra, cykla eller boka bana för tennis eller padel. Träna på hotellets gym, köra en runda i utegymmet och vara med på pass. Läs mer och få tips på fina löprundor, träningsprogram till utegymmet och info om hur du bokar bana.

Men glöm inte! En sund själ i en sund kropp. Så få i er lite kultur också. Se bioprogrammet på världens mysigaste bio Scalabiografen eller gå på konstutställning eller konsert på snygga kulturhuset Ravinen.

bilder

Infinitypool på rooftop spa

Vad är väl en dag på Hotel Skansen? Den kan vara dötrist och långtråkig och alldeles … alldeles underbar.

Vad vill du boka? -->