Fler restaurangtips

Passa på och upplev fler av Båstads fina restauranger när du är här. Fråga oss gärna om råd i samband med att du bokar boende eller konferens. Vi hjälper dig att hitta rätt i restaurangfloran och med att boka bord.

några favoriter

NORRVIKEN

Norrviken är berömt för sina trädgårdar som skapades redan i början av 1900-talet. Idag är man även kända för sin restaurang Orangeriet, som  är en upplevelse för alla sinnen. En förtrollande vacker plats att samlas i, vare sig det är för en helt vanlig lunch, ett vinterskrudat julbord eller livets allra största fest.

HAMNPLATS 3

Alldeles vid kajen i Båstad hamn ligger vår nyaste systerkrog Hamnplats 3. En fantastiskt livfull och mysig miljö med fisk och skaldjur som inte är utav denna värld …

PAPAS

Vid stranden mellan Pepes och Sand ligger Papas, en italienare som vurmar för långa härliga familjemiddagar med matglädjen i fokus. Tänk medelhavsgastronomi möter lokala toppråvaror och ett gott vin till det.

PEPES

På Pepes Bodega i Båstad hamn är det fest. Avslappnat och glatt med frasiga, stenugnsbakade pizzor på menyn och dans inpå småtimmarna. Följ Pepes på Facebook för att hålla koll på alla partyn och spelningar.

HJORTEN

Anrika Hjorten i Malen har en särställning bland Båstads krogar. Ingen annan restaurang har varit lika älskad, lika länge. Sedan 2017 har Hjorten nya ägare och en uppdaterad interiör, med stor respekt för ursprunget. Du kan förvänta dig uppmärksamt och personligt värdskap, en klassisk och utsökt meny – och en mycket trivsam kväll.

RESTAURANG RIVIERA

Nybyggda Hotel Riviera Strand ligger naturskönt vid stranden, ett par kilometer öster om Skansen. I avslappnat lyxig art déco-miljö serveras exklusiva nordiska smaker för de stora, älsklingsrätter för de små. Håll även utkik efter deras populära After Work, afternoon tea, brunch, skaldjurskvällar och steakhousebuffé.

BISTRON

Vårt systerhotell Torekov Hotell har en av Bjärehalvöns mysigaste restauranger. Med hjärtat i den skånska myllan trollar köket med bygdens lokala och gärna ekologiska råvaror. För vinälskare är Bistron värd en omväg, utbudet av natur-, bio- och ekoviner växer varje år. Sommartid kan du sitta ute på den medelhavsinspirerade terrassen och njuta av solen och utsikten mot havet.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Meddela gärna om någon i sällskapet har specialkost eller allergier.

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.