Fira påsk i Båstad

Påsken är en praktfull tid i Båstad och på Bjärehalvön, då växtligheten spirar och allt börjar leva upp på nytt igen. Hos oss på Hotel Skansen kan du fira högtiden med lyxig påskbuffé, pianobar på Sand, konstrunda och premiärbesök i Norrvikens trädgårdar som öppnar för säsongen.

påsken 2023

Tips till påsken

PÅSKSPECIAL

Boka paket – Afternoon tea, bubbel & piano på köpet

På påskafton bjuder vi på afternoon tea med ett glas mousserande vin och pianounderhållning i Vinterträdgården 14.00–16.00. Ingår utan extra kostnad för alla gäster som bokat Skansens Spaklassiker, Golfpaket, Rooftop Deluxe samt Skansens Spaklassiker Plus.

Påskbuffé på Sand

På Sand kan du njuta av en lyxig påskbuffé med storslagen havsutsikt. Välj mellan två olika varmrätter och avsluta med dessertbuffé, speciellt komponerad för påsken av husets konditor.

Gästspel på Sand

På påskafton bjuder vi in till en kväll på Sand tillsammans med Anders Isaksson, en av Sveriges vassaste stjärnkockar. Sitt ner vid chef’s table och avnjut 8 serveringar med kulinariska rätter.

Pianobar

Under påskhelgen blir det pianobar i Sand med duktiga pianisten Kalle Lönn den 8–10 april, samt Afternoon Tea med pianounderhållning i Vinterträdgården på påskafton den 8 april.

tulpaner norrviken vår

Norrviken öppnar

Den 6 april öppnar Norrviken för säsongen. Se utställningar, strosa runt i trädgårdarna och ta en vårpromenad på skogsslingan ovanför Hasses glada trädgård. Var med på koifisksläpp och möt Norrvikens påskharar.

En person som vandrar på stig i skogen där ljus tränger igenom trätopparna.

Vacker vårvandring

Vandra längs havet eller genom lövsprickande bokskog. Här har du milslånga leder direkt utanför dörren och fantastisk vandring i Pershögsskogen, Sinarpsdalen, Axelstorp och Hovs Hallar.

Konstrundan

Den 7–16 april 2023 går Konstrundan i Nordvästra Skåne av stapeln. En unik chans att besöka traktens konstnärer och konsthantverkare i deras egna ateljéer och verkstäder.

Golf i toppklass

På Bjärehalvön slår du ut med vidsträckta vyer över havet på banor med brittiska drag, böljande kullar och linkskaraktär. Stil, klass och hög kvalitet. Läs mer om banorna och våra golfpaket.

påskens paket

Påskens paket

Boka ett paket där middag och entré till spa ingår, så har du allt upplagt för en riktigt skön påsk.

Vad vill du boka? -->