Skansens Hotellpaket

Nu erbjuder vi vårt klassiska spapaket till ett reducerat pris med anledning av ombyggnation av spa. Du har som vanligt tillgång till kallbadhusets bastu, relax och bad, samt utvalda behandlingar och gym. Passa på och njut under de mysiga och kalla månaderna med friska strandpromenader, kallbad, bastu och fantastiska omgivningar. Om kvällen serverar vi en trerätters middag med råvaror efter säsong och från lokala leverantörer. Avsluta med din favoritcocktail framför brasan i skön loungemiljö. Ja, vad du än gör, kan vi lova en riktigt avkopplande vistelse.

Om paketet

Detta ingår

  • Övernattning
  • Eftermiddagsfika
  • Trerätters middag på restaurang Sand eller Papas
  • Fri entré till kallbadhus och gym
  • Frukostbuffé
  • Yoga och träningspass fredag–söndag, se veckans schema

Pris och datum

Paketet gäller 4 november 2019 – 1 mars 2020.

Söndag–torsdag:  1 295 kr/person
Fredag:  1 495 kr/person
Lördag:  1 695 kr/person

Välj själv restaurang

I ditt paket ingår en trerätters middag på en av följande restauranger:

  • Sand på Hotel Skansen – alltid öppet, välj fritt ur kvällens meny.
  • Papas granne med hotellet – varierande öppettider, välj fritt ur menyn. Den 23, 29, 30 nov och 6, 7, 12, 13, 14 dec serveras julbord på Papas, tillägg 100 kr/person.

På Sand är du garanterad plats. Tänk dock på att det är viktigt att boka bord i god tid, eftersom populära tider snabbt blir fullsatta.
Papas bokar du via hotellet i mån av öppethållande och plats, minst 7 dagar i förväg.

Vi bygger nytt spa

Vi bygger ett nytt spa på taket med varma pooler, stor relax och en rooftop bar med panoramavyer över havet. Samtidigt får vårt nuvarande spa ett ansiktslyft.

Med anledning av byggnationerna är spa stängt vecka 48–09. Du har dock som vanligt tillgång till kallbadhusets bastu, relax och bad, samt behandlingar, gym och aktivitetspass (helger).

Vecka 10 öppnar nedre spa igen och den 1 juli 2020 invigs det nya på taket.

bilder

Foto: Mette Ottosson m.fl.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Enklast bokar du bord online via knappen nedan!

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).