Skansens Hotellpaket

Nu erbjuder vi vårt klassiska spapaket till ett reducerat pris med anledning av ombyggnation av spa. Du har som vanligt tillgång till kallbadhusets bastu, relax och bad, samt utvalda behandlingar och gym. Passa på och njut under de mysiga och kalla månaderna med friska strandpromenader, kallbad & bastu och fantastiska omgivningar. Om kvällen serverar restaurang Sand en valbar trerättersmeny med råvaror efter säsong och från lokala leverantörer. Avsluta med din favoritcocktail framför brasan i skön loungemiljö. Ja, vad du än gör, kan vi lova en riktigt avkopplande vistelse.

Om paketet

Detta ingår

  • Övernattning
  • Eftermiddagsservering
  • Trerätters middag
  • Fri entré till kallbadhus och gym
  • Frukostbuffé
  • Yoga och träningspass fredag–söndag, se veckans schema

Pris och datum

Paketet gäller 25 november 2019 – 23 februari 2020.

Söndag–torsdag:  1 295 kr/person
Fredag:  1 495 kr/person
Lördag:  1 695 kr/person

Info

I vinter bygger vi om på spa och gör även en helt ny spaavdelning på taket, med varma pooler, stor relaxyta och en takbar med panoramavyer över havet.

Med anledning av byggnationerna är spa stängt vecka 48–08. Du har som vanligt tillgång till kallbadhusets bastu, relax och bad, samt behandlingar, gym och aktivitetspass (helger).

Vecka 9 öppnar vårt nuvarande spa igen, och den 1 juli 2020 invigs den nya spaavdelningen på taket.

Foto: Mette Ottosson

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Enklast bokar du bord online via knappen nedan!

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.