Sista-minuten-erbjudande 3–5 maj

Första helgen i maj har vi fortfarande några lediga rum, dock är restaurang Sand, spa och kallbadhuset fullbelagda. Därför erbjuder vi denna helg ett specialkomponerat paket med boende på Hotel Skansen och en trerätters middag på vår grannrestaurang Papas.

Njut av en avkopplande weekend vid havet, när våren är i sitt esse. Gör ett besök i Norrvikens trädgårdar och se Sveriges största samling praktmagnolior, blommande tulpaner och narcisser. Smaka Bjäres primörer och upptäck vårens nyheter i Båstads mysiga små butiker.

om paketet

Detta ingår:

  • Dubbelrum i Tennispaviljongen eller Kongressbyggnaden
  • Trerätters middag på Papas, vår systerrestaurang som ligger granne med hotellet
  • Frukostbuffé på hotellets restaurang Sand
  • Incheckning från 15.00, utcheckning 11.00

Afternoon Tea, spa och kallbadhus ingår inte i paketet och går tyvärr inte heller att lösa på plats, eftersom faciliteterna är fullbelagda denna helg.

Datum och priser:

Fredag 3 maj 2019: 1 295 kr/person (ord. 1 795 kr/person)

Lördag 4 maj 2019: 1 595 kr/person (ord. 2 095 kr/person)

Om restaurang Papas

Vid stranden mitt emellan Skansen och Pepes Bodega ligger Papas. Menyn är inspirerad av gastronomin kring Medelhavet, i kombination med våra bästa lokala råvaror. Läs mer på Papas hemsida.

vår i båstad

Bilder: Restaurang Papas, Magnoliaträd, Norrvikens trädgårdar, Båstad hamn.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Meddela gärna om någon i sällskapet har specialkost eller allergier.

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.