Nyårspaket

Fullbokat

Hotel Skansens nyårspaket är tyvärr fullbokat.

Det finns lediga rum på hotellet, men restaurangen är fullbokad på nyårsafton. Vill du boka nyårspaket, kan vi tipsa om vårt fina systerhotell: Nyårspaket på Torekov Hotell (åldersgräns 13 år).

Fira in ett sprakande gott nytt år på första parkett mot havet. I nyårspaketet ingår allt för att få det härligaste slutet och den skönaste början. Från det att du checkar in kan du njuta av spa och Kallbadhuset, afternoon tea i Vinterträdgården, sexrätters supé med musikunderhållning i Sand, fyrverkeri med champagne och nyårsbrunch. Gott nytt år!

Om paketet

Detta ingår

  • Afternoon tea i Vinterträdgården, nyårsafton
  • Entré till spa och Kallbadhus
  • Fördrink
  • Sexrätters supé i restaurang Sand
  • Fyrverkeri och ett glas champagne vid tolvslaget
  • Övernattning i dubbelrum
  • Brunch, nyårsdagen 09.00–11.00

Priser

Från 2 995 kr/person

Tillval huvudbyggnad havsutsikt +200 kr
Tillval enkelrum +200 kr

Datum

Paketet gäller den 31 december 2018

På nyårsafton är det 18-årsgräns i restaurang Sand.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.