Julbord på Norrviken

Upplev Skånes vackraste julbord på Norrviken, “Europas vackraste park”. Ännu mer förtrollande i juletid, i vinterskrud med magisk ljussättning. I anrika Villa Abelin, som idag är restaurerad till något av det finaste du kan tänka dig, dukas ett stämningsfullt julbord upp till underhållning med ”Så ska det låta”-favoriten Stefan Gunnarsson på pianot.

Om erbjudandet

Erbjudande för grupper

Ni får 10% rabatt på boende med frukostbuffé på Hotel Skansen, när ni samtidigt bokar julbord på Norrviken via hotellet. Gäller vid bokning av minst 10 hotellrum.

Datum & pris

Julbord på Norrviken, med underhållning
Datum: 6/12, 7/12, 8/12, 14/12 och 15/12 2018
Pris: 845 kr/person inkl. moms

Julbord på Norrviken, utan underhållning
Datum: 30/11
Pris: 555 kr/person inkl. moms

om julbordet

Julbord på Norrviken

Julbord på Norrviken börjar med glögg från kl. 18.30 sedan serveras ett kallt julbord fullt av delikatesser, därefter en varm huvudrätt vid bordet och kvällen avslutas med ett dignande dessertbord.

Läs mer på Norrvikens hemsida

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Tala gärna om ifall någon i sällskapet har specialkost eller allergier, så vi kan förbereda något bra för er.

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.