Chef's Area-paket

Upplev Chef’s Area på Sand – en smakresa med Bjärehalvön som utgångspunkt, med stjärnkocken Matilda Ewaldh som ciceron. Du får slå dig ner vid ett stort gemensamt bord invid det öppna köket, där kockarna presenterar vårt områdes smaker, råvaror, drycker och traditioner. En måltidsupplevelse med överraskande inslag, avslappnad atmosfär och dedikerad service! Övernattning, frukost och tillgång till spa, rooftop och kallbadhus ingår också.

Om paketet

Detta ingår

  • Övernattning (incheckning 15.00, utcheckning 11.00)
  • Frukostbuffé
  • Chef’s Area-meny i 8 serveringar (serveras 19.00, middagen pågår ca 3 timmar)
  • Entré till spa, rooftop och kallbadhus
  • Gym, yoga och träningspass (se veckans schema)

Pris och datum

Paketet är tillgängligt med ankomst onsdag–fredag 14 augusti–15 december 2024.
Åldersgräns 16 år för detta paket.

Pris från 2 595 kr/person
Tillägg för havsutsikt
Enkelrumstillägg 600 kr/person och natt

Chef’s Area dryckespaket (tillval)

Dryckesmeny Chef’s Area 1 095 kr
Dryckerna i detta paket är hämtade från klassiska vinområden, som tillsammans med maten ger en härlig upplevelse.

Exklusiv dryckesmeny 2 195 kr
Dryckerna i detta paket innefattar producenter som har en mindre produktion samt exklusivare vingårdslägen.

Alkoholfri dryckesmeny 695 kr
För dig som önskar härliga dryckesalternativ men vill avstå alkohol. Innefattar både lokala fruktdrycker samt avalkoholiserat vin.

Combo dryckesmeny 895 kr
Detta paket innefattar en trevlig blandning av både fruktdryck och vin (alkohol och alkoholfritt).

BOKA FLEXIBELT. Välj till ett av våra avbeställningsskydd, så kan du avboka med kort varsel.

mer information

Om Chef’s Area och Matilda Ewaldh

Chef’s Area erbjuds på Hotel Skansens restaurang Sand, onsdag till fredag kl. 19.00. Ni placeras vid ett stort gemensamt bord invid det öppna köket och serveras en avsmakningsmeny i åtta serveringar med råvaror från Bjärehalvöns åkrar, ängar och vatten. Middagen varar cirka 3 timmar. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta hänsyn till dieter eller tillgodose vegansk kost i konceptet Chef’s Area.

Ansvarig kock för Chef’s Area och din ciceron på smakresan är Matilda Ewaldh – tidigare medlem i Kocklandslaget, souschef på Michelinkrogen SK Mat & Människor och utsedd till ”Årets unga kock i Halland”.

bilder

Vad vill du boka? -->