Julbord vid havet

Samla kollegorna och vännerna till ett speciellt julfirande vid havet. Satsa på en helkväll med middag och fest hos vår trevliga granne restaurang Papas. Eller åk ut till Norrviken och fira jul med stort M. Vad ni än väljer, kan vi lova härliga minnen och en mycket trevlig kväll tillsammans.

julbord papas snö

Helafton med julbord och fest på Papas

Börja med glögg på Pepe’s Bodega. Sedan långbord på Papas. Först en buffé med allt det kalla som hör julen till. Sedan serveras det småvarma och fräscha vegetariska vid bordet. Slutligen dukar vi fram sötsaker. Baren håller öppet till 01, ibland längre.

Julbord på Papas

Datum:
22, 23, 29, 30 november, 6, 7*, 12, 13*, 14 december 2019.

Pris:
545 kronor inkl moms (495 kr exkl moms).
*) Kvällssittning med DJ: 645 kr inkl moms (575 kr exkl moms)

Julbord med övernattning

Boka Skansens Hotellpaket, så kan du välja Papas julbord istället för trerätters meny, på de datum då julbordet serveras (tillägg 100 kr/person utöver paketpriset).

villa abelin norrviken jul

A Very M Christmas | Norrviken

Bo på Hotel Skansen och upplev ett magiskt julbord på Norrviken. Kliv in genom portarna till Norrvikens förtrollande värld av magi, musik och mystik. Fröjdas av en helkväll i eleganta Villa Abelin, med julens lyxiga smaker, med eller utan underhållning.

Julbord på Norrviken

Datum:
Julbord med underhållning: 5, 6, 7 december
Julbord utan underhållning: 29, 30 november, 13, 14 december

Pris:
Med underhållning 845 kr inkl moms.
Utan underhållning 595 kr inkl moms.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Enklast bokar du bord online via knappen nedan!

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Fyll i ditt namn, företag och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig snarast (vanligtvis samma dag).