Chef's Area

Den 14 februari 2024 har ett helt nytt middagskoncept premiär i hjärtat av Sand. Här bjuder våra kockar in till en smakresa med Bjärehalvön som utgångspunkt. Vid ett stort gemensamt bord invid det öppna köket, får du njuta av en säsongsbaserad meny i åtta serveringar. Ackompanjera gärna menyn med sommelierens utvalda dryckespaket, med eller utan alkohol. En måltidsupplevelse med överraskande inslag, avslappnad atmosfär och dedikerad service.

Ansvarig kock Chef’s Area

Din ciceron på smakresan heter Matilda Ewald och är bördig från en mjölkgård i Laholm. Efter en rekordartad yrkeskarriär som kock och köksmästare på restauranger i Sälen, Smögen och Göteborg har Matilda nu valt att återvända till sina hemtrakter.

Matilda kommer senast från tjänsten som souschef på Michelinkrogen SK Mat & Människor, har varit medlem i Kocklandslaget och utsetts till ”Årets unga kock i Halland”.

Menyer

Chef’s Area meny
8 serveringar 1 195 kr

Dryckesmenyer:
Dryckesmeny Chef’s Area 1 095 kr
Exklusiv dryckesmeny 2 195 kr
Alkoholfri dryckesmeny 695 kr
Combo dryckesmeny 895 kr (alkoholfritt och alkohol)

Praktisk information

Chef’s Area erbjuds på Hotel Skansens restaurang Sand, onsdag till fredag 19.00.

Middagen är cirka 3 timmar.

Det finns plats för upp till 24 gäster vid två gemensamma bord.

Boka

Välkommen att boka Chef’s Area för dig och ditt sällskap (privat eller företag):
chris.nilsson@gramgroup.se
+46 431 55 82 94

chefs table
chefs table
chefs table

Chef’s Area tar dig med på en lokal smakresa i Skånes nordvästra hörn

Välkommen till bords vid Chef’s Area, platsen närmast restaurang Sands öppna kök. Här presenterar kockarna vårt eget områdes smaker, råvaror, drycker och traditioner. Du bjuds på en modern, lyxig och överraskande avsmakningsmeny i åtta serveringar, med säsongsbaserade råvaror från Bjärehalvöns ängar, åkrar och vatten. En måltidsupplevelse för dig som uppskattar fine dining i avslappnad miljö, vare sig du är här med kollegorna, vännerna eller familjen.

Vad vill du boka? -->