Följ med på en smakresa med Bjärehalvön som utgångspunkt, med stjärnkocken Matilda Ewald som ciceron. Vid ett stort gemensamt bord invid det öppna köket, får du njuta av en säsongsbaserad meny i åtta serveringar. Ackompanjera gärna med sommelierens utvalda dryckespaket. En måltidsupplevelse med överraskande inslag, avslappnad atmosfär och dedikerad service!
Ansvarig kock Matilda Ewaldh
Din ciceron på smakresan är Matilda Ewaldh – tidigare medlem i Kocklandslaget, souschef på Michelinkrogen SK Mat & Människor och utsedd till ”Årets unga kock i Halland”. Efter att ha vuxit upp på en mjölkgård i Laholm och gjort praktik på Sand, gjorde Matilda en rekordartad yrkeskarriär som kock och köksmästare på restauranger i Sälen, Smögen och Göteborg, för att slutligen återvända till sina hemmatrakter.
Menyer
Chef’s Area meny
8 serveringar 1 295 kr
Dryckesmenyer:
Dryckesmeny Chef’s Area 1 095 kr
Exklusiv dryckesmeny 2 195 kr
Alkoholfri dryckesmeny 695 kr
Combo dryckesmeny 895 kr (alkoholfritt och alkohol)
Praktisk information
Chef’s Area erbjuds på Hotel Skansens restaurang Sand, onsdag till fredag 19.00.
Middagen är cirka 3 timmar.
Det finns plats för upp till 24 gäster vid två gemensamma bord.
Boka plats eller paket
Välkommen att boka Chef’s Area för dig och ditt sällskap (privat eller företag): chris.nilsson@gramgroup.se, +46 431 55 82 94
Boka paket med Chef’s Area
Vill du bo över på hotellet i samband med middagen? Boka Chef’s Area-paket.
Chef’s Area tar dig med på en lokal smakresa i Skånes nordvästra hörn
Välkommen till bords vid Chef’s Area, platsen närmast restaurang Sands öppna kök. Här presenterar kockarna vårt eget områdes smaker, råvaror, drycker och traditioner. Du bjuds på en modern, lyxig och överraskande avsmakningsmeny i åtta serveringar, med säsongsbaserade råvaror från Bjärehalvöns ängar, åkrar och vatten. En måltidsupplevelse för dig som uppskattar fine dining i avslappnad miljö, vare sig du är här med kollegorna, vännerna eller familjen.