Ge bort en upplevelse i julklapp

#grönaklappar och omtänksamma gåvor

Har morfar redan alla tröjor han behöver? Säger mamma att allt hon vill ha är en kram? Ge dem en upplevelse fylld med värme, omtanke och njutning. Kanske ett besök på spa, en middag eller en lyxigt skön weekend. Köp presentkort online, så levereras det direkt till din mejl. Klappat och klart!

Nu till jul erbjuder vi ett specialkomponerat presentkort: Gåvopaket Deluxe. Det är ett lyxigt hotellpaket för 2 personer, som din vän kan utnyttja fritt på något av våra tre hotell. Prislappen är självklart borttagen från gåvan.

Du kan även köpa presentkort med valfritt belopp, som mottagaren kan använda hur hen vill. Här ger vi några förslag på vad det kan användas till.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet behöver specialkost eller handikappanpassning, så ser vi till att ordna allt så bra som möjligt.

Vi rekommenderar alltid att boka bord i förväg, så ditt besök blir så bra som möjligt. Meddela gärna om någon i sällskapet har specialkost eller allergier.

Vill du att ditt besök hos oss ska bli extra bra? Boka då in en härlig behandling på spa.

Här kan du boka din vistelse. Kontakta gärna oss per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller allergier så att era måltider också kan bli en fin upplevelse.

Inget möte är det andra likt. Kontakta oss så ser vi till att ert blir precis som ni vill.